Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

achizitie mercedes w204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Prima masina ce ne-ai aratat o era diesel...asta e pe benzina....ce vrei de fapt? In alta ordine de idei handlerii de masini din germania sunt turci, libanezi, sarbi, polonezi...ect...drept urmare poti avea si acolo surprize.Masina din poze poate arata bine dar cand esti langa ea gasesti o gramada de defecte pe care nu le observi din poze.
    In ceea ce priveste numarul de km sansele sa fie reali sunt destul de mari fata de o masina cumparata din Romania...dar si acolo pot fi surprize, trebuie sa ai timp macar o saptamana sa stai prin Germania sa umblii, sa cauti...cineva care stie limba ect.
    Eu am fost pana la Dusseldorf in Germania dupa o masina si cand am ajuns acolo am constatat ca nu era deloc ce era in anunt, nici culoarea scaunelor nu era cea din poze.....nici nu mai vreau sa ma gandesc.

Comment

Daca cauti o masina in DE , vezi la dealeri MB ce au in oferte SH.

Orienteaza-te la o masina pe care sa o poti si intretine, preturile la piese sunt mari , trebuie sa iei in calcul pe langa taxa de inmatriculare , RCA , transport si un eventual schimb de placute , discuri , filtre , ulei motor , ulei cutie (daca este automata) , daca masina are 180.000-200.000km (distributia pe lant ).

Comment

Merci de sfat b97dmt! Nu stiam ca la 200 000 trebuie schimbata distributia daca e pe lant!?!?!

Comment

Inca ceva..ce parere ai de c 250..este mai costisitoare intretinerea lui decat la c 220? ma gandesc ca in principiu este aceeasi capacitate cilindrica deci nu ar trebui sa fie..

Comment

250 are tot 2143 cmc , 204 cp , ca si consum esti mai avantajat , cuplu este mai mare , demaraj mai bun , in principiu nu sunt costuri exagerate.

Comment

Originally posted by ionutzbog View Post
              Merci de sfat b97dmt! Nu stiam ca la 200 000 trebuie schimbata distributia daca e pe lant!?!?!
              Neaparat se schimba lantul de distributie, caci si mercedesul a ajuns sa fabrice deja masini comerciale, nu mai e ca pe vremea lui W124 care mergea lejer 500.000 km, fara interventie la motor.

Apropo, am un prieten care lucreaza la o firma de rectificat chiuloase, a zis in felul urmator: daca nu ar exista mercedesurile modelele de dupa anul de fabricatie 2000 si VW cu motoare 1,9 TDI de 131 si 140 de cai, ar putea sa inchida firma luinistit, caci cele mai multe lucrari au la aceste modele pe partea de chiuloasa.
              Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
              Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Mi se pare o gluma sa schimbi distributia pe lant la 200000km.
                Unul din motivele pt care merge afacearea cu reparat chiulase pt masini dupa 2000 este ca nu prea mai fac km masinile de inainte de 2000.
                Poate nu stii cat de sensibile erau chiulasele de vw 1.6d,2.4d si primele modele de 1.9d.
                https://images.spritmonitor.de/689666.png

Comment

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Ce parere aveti? Am verificat masina si are km reali si service doar la reprezentanta! Joi ma intalnesc cu omul...sper sa fie bine

Comment

Unde sa o verific in bucuresti?

Comment

E frumoasa si poti negocia la pret,cred.....xenon din fabrica nu are,succes!

Inviato dal mio iPhone

Comment

salut

Am eu un prieten are un w204 paket amg 2.2 177cp ito las si o poza daca esti interesat iti las numarul pe privat!!
                        Attached Files

Comment

Masina o poti verifica la Autoklass in Bucuresti.

Comment

Km reali?!

Salut! Imi poate spune cineva ceva informatii despre w204 c200 ,daca km sunt reali: 117mii ? WDD2042071F204099 ! Merci!

Comment

Iti voi spune cate ceva mai jos, avand in vedere ca in urma cu 5 luni am achizitionat o masina asemanatoare cu ce cauti tu, la aproximativ acelasi buget.

Am avut si eu de cautat ceva pana mi-am gasit o masina pe placul meu(si nici asta nu e chiar cum imi doream), asa ca iti voi vorbi din propria experienta:

Primul pas: iti setezi maximul pe care vrei sa-l dai pe masina(dar sa ai in vedere un minim de bani alocati si unei eventuale revizii etc.) - la masinile bune, care nu sunt vandute de samsari, nu te astepta la cine stie ce negocieri sau la incercari de genul: "pret fara roti", "pret fara motor"()etc.
                              Pe langa acest maxim, citeste aici pe alte topicuri folosind functia "search"alte sfaturi utile pentru achizitie si despre alte modele pentru ca s-a discutat despre majoritatea(nu ezita sa apelezi si la forumuri din strainatate, indeosebi cele nemtesti daca stii germana) si alege un model(in cazul acesta, motor) anume pentru a-ti usura cautarile(eu, spre ex, am exclus din start motorizarea 200CDI si am zis ca vreau Diesel neaparat - si nu-mi pare rau nici de una, nici de cealalta).

Al doilea pas: rabdare, tutun si site-uri de vanzari.
                              Desi este enorm de greu sa gasesti la noi o masina buna(primele pe care le-am gasit, despre care m-am interesat si eram chiar hotarat sa le iau fusesera fie dauna totala in strainatate, fie cu 100.000km dati inapoi, dar in descrieri, evident, impecabile si cu VIN-ul la vedere, sub 100.000km - targetul meu), pretul lor este cu mult mai mic decat una identica din DE. In Germania, pretul masinilor este cel "real"(aici ma refer la reprezentante si la dealeri de incredere in mare parte). Este pretul pe care-l platesti pentru o masina CORECTA. Desigur ca toata lumea spune clasica fraza "du-te si cauta la reprezentanta, dar vezi ca sunt mai scumpe". Evident ca sunt mai scumpe pentru ca (de obicei) cumperi fara griji, o masina buna. Ca altii gasesc masini mai ieftine in alte locuri si considera o afacere proasta o masina cumparata din reprezentanta, e problema lor. Eu sunt de parere ca daca masina e pentru tine, merita sa mergi la sigur.
                              In Romania, insa, treaba sta altfel.
                              Cunosc un caz in care la stop, masina din fata(Mercedes W210) a fost "trasa pe dreapta" de masina din spate(tot Mercedes, W211). Cel din spate i-a propus celui din fata, dupa vizionarea masinilor, un schimb pentru ca avea nevoie de bani... Si nu a fost vorba de vreo smecherie, ci de oameni trecuti de 50 de ani care au fost presati de imprejurari.
                              Acum iti voi da exemplul masinii mele. Desi pare incredibil, este fabricata in 2007 si de atunci a facut numai 34.000km pana la data intrarii in posesia mea(anul trecut). Cand am vazut-o prima data, am zis ca nu poate fi adevarat, dar am verificat-o la absolut tot, inclusiv teste de vopsea etc. si nu are nicio problema, afland in cele din urma ca e a unei cunostinte ceva mai indepartate.
                              Pretul de achizitie nu vreau sa-l spun, dar iti zic ca este putin peste bugetul tau. Pretul moral pe care l-am platit, insa, este ca masina nu e f dotata(desi imi doream, am zis ca la km astia nu mai gasesc orice ar fi) si ca am cautat-o in jur de 6 luni - un an pe toate site-urile de vanzari din Romania, pierzandu-mi timpul cu fel si fel de cazaturi, pe zi ce trece devenind tot mai demoralizat, intrebandu-ma cum se poate ca la masini recente si la preturi aproape de pragul de 20.000 se practica astfel de samsareli.

Concluzie: In Romania se pot gasi masini bune si ieftine, ideea e sa nu te grabesti si sa astepti ocazia potrivita, dar nu te astepta la chilipirul vietii.
                              O mare vorba de pe forum care mi-a intrat bine in cap: "Nimic nu e mai scump decat un Mercedes ieftin"!

Spor la cautat!

Comment

Ma declar fericitul posesor al unui c 220!Multumesc mult pentru sfaturi si o sa fiu fan Mercedes forever. Subiect inchis!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF