Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Un c 180 din 1999-2000 are euro3 ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un c 180 din 1999-2000 are euro3 ?

Salutare baieti, sunt de ceva timp pe forum doar ca mai mult am urmarit ce scriu altii Sunt un adevarat fanat al MB.Acuma ca a scazut taxa de inmatriculare vreau sa-mi cumpar si eu unul.Ash prefera un c180 din 1999-2000 si as vrea sa stiu daca are euro 3.Caut de mult timp sa aflu si nu gasesc nicaieri raspuns la aceasta intrebare.Va multumescfoarte mult .

Din 2000 ar trebui sa fie euro3. Cel mai bine ar fi sa intrebi RAR-ul, doar ei iti vor scrie in civ norma de poluare...
    MB 380SE 2.6

Comment

Al meu e din 99 si nu e Euro3. Ar fi bine sa cauti din 2000 ca sa fii sigur de Euro3, poate chiar Euro4, cum zicea un alt proprietar pe forum.

Comment

eu am c180 motor de 2 L benzina din 2002 a iesit E4
        taxa de poluare 1400 lei
        taxa de inmatriculare: 52 de lei.

Apropos .... daca te intereseaza cam e de vanzare MB ul meu (e sport coupe cu pachet sport)
        daca vrei mai multe detalii despre masina pls PM.
        MB 180C Sport Coupe W203

Comment

Va multumesc foarte mult ptr pareri, momentan sunt in Anglia si m-ar bate un gind sa-mi iau unul cu volan pe dreapta, insa nu stiu cit ma costa schimbarea de volan.Am vrut sa va mai intreb ceva, cam cit consuma un c 180 in orash si inafara lui.Sunt foarte hotarit sa-mi iau aceasta masina si as vrea sa stiu mai multe despre ea, sa nu am surprize mai tirziuVa multumesc mult anticipat

Comment

C 180 w202 consuma 13 % in oras si 8 % afara.

Comment

Originally posted by Amerikanu View Post
              Va multumesc foarte mult ptr pareri, momentan sunt in Anglia si m-ar bate un gind sa-mi iau unul cu volan pe dreapta, insa nu stiu cit ma costa schimbarea de volan.
              Schimbare de volan? Am trait sa ajung sa vad si intrebarea asta...

Pai te-ar costa cat cumpararea unei masini cu volan pe stanga...

Daca esti in UK, cauta Left hand cars...unele ar trebui sa fie mai ieftine decat cele right hand...

Comment

Daca vrei poti sa inmatriculezi la noi si masini cu volan pe dreapta.

Comment

Stiu ca se pot inmatricula si cu volan pe dreapta, dar e cam greu de mers pe la noi cu asa masina.Dar referitor la consum intrb ptr ca am niste priteni aici au 2 c 180 din 1998 siei im-i spun mie ca cica mai mult de 9.5 litri in oras nu le-a luat niciodata.Tocmai aici stau si ma gindesc eu oare o fi adevarat?

Comment

Stiu ca se pot inmatricula si cu volan pe dreapta, dar e cam greu de mers pe la noi cu asa masina.Dar referitor la consum intrb ptr ca am niste priteni aici au 2 c 180 din 1998 siei im-i spun mie ca cica mai mult de 9.5 litri in oras nu le-a luat niciodata.Tocmai aici stau si ma gindesc eu oare o fi adevarat?

imi este prea greu sa cred
                    cu orasul f. liber sub 10 % nu mi-a luat niciodata
                    maxim a fost de 16%
                    MB 180C Sport Coupe W203

Comment

In manualul de utilizare da consumurile : in oras, la 90km/h si parca si la 120 km/h
                      9,5% in oras e cel putin imposibil de scos mai ales in traficul de la noi. Asta in conditiile in care in carte consumul din oras e 12.
                      Stop accidentelor!
                      Viata are prioritate!

Comment

Eu sincer asa si cred ca sub 10 la suta nu consuma in orash doar ca am 2 prieteni care au aici c 180 unul din 96 si nul parca din 98 unul imi spune ca axim 9.5 ii consuma in orash celalalt 10% Acuma eu stiu foarte bine ca consumul in carte este de 12.7, adevarul ca aici este un alt trafic mult mai lejer,eu ma duc in fiecare zi la munca si ajung sa merg cu a 5 a mai mult de jumatate de drum, e mult mai lejer e cu sens unic foarte des.Si sa fiu sincer mi se are foarte mult 13 ptr motor de 1.8. Eu am o mazda aici cu motor de 2. 16 valve care imi consuma 11 in orash si asta e sigur ca i-am facut eu consumul.M-i s-ar parea normal ca un c180 sa consume vre-o 11 in oras nu mai mult, dar poate ca arearea mea nu coincide cu realitatea M -am uitat dupa masini cu volan pe stinga aici in uk si sunt extraordinar de scumpe ,am gasit eu una in ermani din 1997 la 4500 intr-o stare extraordinar de buna e neagra, m-ar bate un gins sa o iau.Nu stiti am auzit ceva de genul ce se va scoate taxa de tot, oare e adevarat?

Comment

poate ei o imping din cand in cand
                          MB 180C Sport Coupe W203

Comment

Pina la urma nu mai conteaza asa de mult acest consum atita timp cit iti pace foarte mult modelul.As daca mai vrea alte sfaturi daca se poate, referitor la acest model.Citde fiabile sunt, daca sunt masini reusite, care ar fi cea mai des intilnita problema la ele? Va multumesc mult

Comment

Salutare baieti, sunt de ceva timp pe forum doar ca mai mult am urmarit ce scriu altii Sunt un adevarat fanat al MB.Acuma ca a scazut taxa de inmatriculare vreau sa-mi cumpar si eu unul.Ash prefera un c180 din 1999-2000 si as vrea sa stiu daca are euro 3.Caut de mult timp sa aflu si nu gasesc nicaieri raspuns la aceasta intrebare.Va multumescfoarte mult .
                              Din pacate statul roman - R.A.R., recunoaste euro 3 de la 01.01.2000, iar la Mercedes, chiar daca e facut in 31.12.1999, il vor trece an fabricatie 1999. Deci atentie ca nu e ca la celelalte marci, unde ex: daca e facuta in august 1999, o trece din 2000.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF