Buna seara. Sunt probabil ultimul membru inregistrat, asa ca bine v-am gasit.
Momentan sunt mandrul posesor al unui VW Polo. Stiu. Amuzant.
De curand m-am indragostit de un MB C W203 CDI 2200 din 2003.
Are aproximativ 310.000 km. A fost adus de un prieten de-al meu anul trecut din Olanda la aproximativ 300.000 deci prin tara a suferit numai 10.000.
Am avut ocazia sa-l conduc si sunt foarte multumit si impresionat de masina, fapt pentru care o voi cumpara de la el.
Am totusi cateva intrebari.
Momentan masina e inmatriculata pe Bulgaria iar proprietarul plecat din tara.
As dori sa stiu unde anume sau cum as putea sa fac sa aflu NOUA taxa de inmatriculare.
Am cautat pe net, insa nestiind emisiile de CO2, am lasat 0 acolo si m-am speriat putin de taxa - undeva la vreo 4.000 de Euro.
Altfel as vrea sa stiu la ce anume sa ma mai uit cu atentie atunci cand il voi cumpara.
Tips and tricks .. daca se poate.
Multumesc.
Momentan sunt mandrul posesor al unui VW Polo. Stiu. Amuzant.
De curand m-am indragostit de un MB C W203 CDI 2200 din 2003.
Are aproximativ 310.000 km. A fost adus de un prieten de-al meu anul trecut din Olanda la aproximativ 300.000 deci prin tara a suferit numai 10.000.
Am avut ocazia sa-l conduc si sunt foarte multumit si impresionat de masina, fapt pentru care o voi cumpara de la el.
Am totusi cateva intrebari.
Momentan masina e inmatriculata pe Bulgaria iar proprietarul plecat din tara.
As dori sa stiu unde anume sau cum as putea sa fac sa aflu NOUA taxa de inmatriculare.
Am cautat pe net, insa nestiind emisiile de CO2, am lasat 0 acolo si m-am speriat putin de taxa - undeva la vreo 4.000 de Euro.
Altfel as vrea sa stiu la ce anume sa ma mai uit cu atentie atunci cand il voi cumpara.
Tips and tricks .. daca se poate.
Multumesc.
Comment