Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie Mercedes C klass

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by funkyhat View Post
    @Siegfried: Nu, nu depaseste. La 15.000 km /an si intretinere corecta, mai schimbi odata la 4 ani placute, anvelope, curea si ce mai vrei tu chitibusuri ~ 25 mil. Acuma depinde si cati km faci pe an. Eu fac 15.000 pentru ca mai am o masina pe care o frec in oras, asta e de drum lung si foarte rar in oras. Plus cum spuneam, toata treaba se amortizeaza in consum.
    Pai sa zicem ca fac 15000 pe an. Pe site-ul pretbenzina.ro avem la Petrom benzina la pretul de 5.99, iar motorina 5.82. Daca inmultesti nr de km facui intr-un an si scazi rezultatul de la motorina din rezultatul de la benzina, ajungi la 2550 de lei.
    Daca bagi 20 mil intr-un an in masina (rca+impozit+consumabile) faci o economie de 550 de lei.

Comment

Originally posted by SacreD View Post
      Pai sa zicem ca fac 15000 pe an. Pe site-ul pretbenzina.ro avem la Petrom benzina la pretul de 5.99, iar motorina 5.82. Daca inmultesti nr de km facui intr-un an si scazi rezultatul de la motorina din rezultatul de la benzina, ajungi la 2550 de lei.
      Daca bagi 20 mil intr-un an in masina (rca+impozit+consumabile) faci o economie de 550 de lei.
      Corect. Se compenseaza una pe alta + ai un Mercedes
      Ideal ar fi, si ma repet acum, sa cumperi o masina cat mai buna. Nu-ti lua Mercedes daca nu gasesti una intr-o stare cat mai OK. Asta poti verifica intr-un service...te descurci tu..
      Mercedes Benz

Comment

Salut baieti, am gasit un C200 Kompressor
        Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Ce parere aveti? Din cate vad e modelul Clasic si din cate am inteles asta ar fi cam varful de gama in materie de dotari, peste Avantgarde si Elegance.
        O idee despre consum, undeva pe la 14-15 in oras?

Comment

Salut baieti, am gasit un C200 Kompressor
          Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Ce parere aveti? Din cate vad e modelul Clasic si din cate am inteles asta ar fi cam varful de gama in materie de dotari, peste Avantgarde si Elegance.
          O idee despre consum, undeva pe la 14-15 in oras?
          Echiparea Classic e peste Avantgarde????De cand?

P.S. Pretul mi se pare foarte mare.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
            Echiparea Classic e peste Avantgarde????De cand?

P.S. Pretul mi se pare foarte mare.
            Un pret "corect" care ar fi?
            Am vazut si alta masina inmatriculata dar din 2002
            Craiova Forum. Cea mai mare comunitate online din Oltenia. Discutii despre orice subiect, Anunturi Gratuite, Concursuri, Stiri, Chat. Locul unde te poti intalni cu prietenii tai si unde ziua ta poate deveni mai interesanta.

Comment

Un pret "corect" care ar fi?
              Am vazut si alta masina inmatriculata dar din 2002
              http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...a-1246752.html
              200 benzina kompressor consuma multa benzina.O sa-l rog pe colegul brunorej sa-ti spuna cat ii consuma 180 kompressorul lui.(vreo 14-15 in oras).

Tu ai banii in buzunar,tu esti "sefu".Mai cauta.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Ca idee uita-te ce preturi sunt si pe mobile.de, mi se pare mare diferenta de la cat e unul acceptabil in germania, la cat il vinde persoana respectiva pe autovit, si neinmatriculat.Vorba colegului de mai sus, banii tai , iti iei ce vrei.Ca ex:http://suchen.mobile.de/auto-inserat...s46-1_c01_4201

Comment

Eu intreb. Vreau sa iau ceva bun, nu sa arunc banii de dragul de a-mi lua masina. Daca tot iau una, macar sa stiu ca-si merita banii la pretul ala.

Comment

Stiu colegu, sper ca nu te-ai suparat, eu doar am facut o remarca, de multe ori nu se explica diferenta de pret la o masina adusa din germania, nu mai sunt timpurile sa castigi 1500-2000 la o masina, dar multi nu s-au obisnuit cu lucrul asta si prefera sa tina la pret, si oricum se stie ca ele vin deja umblate la kilometrii din germania, plus ce se mai umbla prin romania, sfatul meu , gaseste o masina , cere persoanei VIN-ul masinii si mergi si verifica la reprezentanta , acolo iti vor spune ceva detalii, si desigur un tester pe ea ca sa verifici si km reali.Doamne ajuta sa-ti gasesti masina care doresti tu, la pretul care vrei , si sa te tina cat mai multi km fara probleme, si desigur sa nu uiti sa o prezinti pe forum , cu poze, detalii, etc, sa ne minunam si noi.

Comment

Originally posted by willy28zgz View Post
                      Stiu colegu, sper ca nu te-ai suparat, eu doar am facut o remarca, de multe ori nu se explica diferenta de pret la o masina adusa din germania, nu mai sunt timpurile sa castigi 1500-2000 la o masina, dar multi nu s-au obisnuit cu lucrul asta si prefera sa tina la pret, si oricum se stie ca ele vin deja umblate la kilometrii din germania, plus ce se mai umbla prin romania, sfatul meu , gaseste o masina , cere persoanei VIN-ul masinii si mergi si verifica la reprezentanta , acolo iti vor spune ceva detalii, si desigur un tester pe ea ca sa verifici si km reali.Doamne ajuta sa-ti gasesti masina care doresti tu, la pretul care vrei , si sa te tina cat mai multi km fara probleme, si desigur sa nu uiti sa o prezinti pe forum , cu poze, detalii, etc, sa ne minunam si noi.
                      Mersi colegu`, nu m-am suparat...vreau doar sa stiu care ar fi pretul corect pt o masina din anii aia, masina sa fie in stare buna bineinteles.
                      Stiu ca se umbla la km ca sa tina pretul masinii cat mai sus, de multe ori 100-150k dati inapoi.
                      Ma uitai putin si pe mobile.de pt acelasi model, pretul oscileaza intreb 4000-6000 depinzand de an, dotari si starea masinii.

Comment

Slab dotata cea neagra nici macar cd si mai mult ca sigur nu e euro4(euro 3 sigur).Am avut eu classic dar fata de asta avea si xenon a si classic-ul e cea mai slab dotare cum ii spune si numele.

Comment

Eu am clasic si e destul pentru ce face. Pielea nu-mi place, iar altceva ce ar fi putut sa-mi mai ofere? masaje, incalzire in scaune si alte migaleli nu ma pasioneaza. imi place ca e Mercedes.

Si ca sa fiu on topic: sa fim seriosi, niciodata in viata asta masina din 2000-2004 nu o sa aiba in zilele noastre 100-150.000 km (decat daca e tinuta in garaj) eu am dat o caruta de bani pe a mea anu trecut (inmatriculata cu taxa platita) si are 300.000 km reali..

Fi atent la ce cumperi.
                          Mercedes Benz

Comment

Am mai gasit:

Craiova Forum. Cea mai mare comunitate online din Oltenia. Discutii despre orice subiect, Anunturi Gratuite, Concursuri, Stiri, Chat. Locul unde te poti intalni cu prietenii tai si unde ziua ta poate deveni mai interesanta.
                            Last edited by SacreD; 02-19-2013, 23:59 PM.

Comment

Colegu e greu de spus din poze daca masina merita sau nu,trebuie sa te duci sa le vezi sa mergi cu 2,3 masini ca sa iti faci o idee si data te hotarasti la una obligatoriu test.In poze cam toate arata bine.Sau mai ai putina rabdare si poate scoate un coleg la vanzare un ,,c'' si macar atunci stii ce cumperi.

Comment

- daca minte la KM de ce n-ar minti si in alte privinte?

- masina la 190.000 km 3600 EURO ? nu ti se pare cam ciudat? adica care prost ar da masina cu nici macar 300.000 km cu 3600 euro ? si inmatriculata... nu stiu..intreb..mie preturile si raportat la cat costa un C klass in regula ..nu-mi par legitime preturile si ofertele care le-ai prezentat.
                                Mercedes Benz

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF