Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi achizitie MB (w202)C200 SAU C200 KOMPRESOR an 94-96

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Astazi i-am facut consum la al meu numai prin oras de 20%. Dar am mers numai pe portiuni scurte fara sa se incalzeasca motoru.
    SI NU MA PLANG.

Comment

w202/C180/95:
      urban-10%
      extra-6,5-7 (90-120km/h)

Il am de 4 ani, nicio modificare la motor, nicio problema, ulei 10W40, schimbate filtrele la 15.000 km.

Comment

w202 1.8 din 96 automat in oras intre 11 si 13 la suta afara 8

Comment

Daca ai avut sau ai condus un W202, C180, si stii cum merge, vreau sa iti spun ca intre C180 si C200 e difereta minora. eu cel putin nu am simtit-o

Detin un W202, C200 iar cu C180 am mers destul sa imi pot face o impresie.

Daca vrei ceva mai puternic, te indrepti spre un C200 Kompressor, sau mai bine un C230 Kompressor, desi tata lor este C280 aspirat, pentu ca are 6 cilindri, iar toti ceilalti mai mici au doar 4,
          -iar sunetul si forta scoasa din 6 cilindri nu se compara cu ce poate scoate 4 cilindri.

Putin off topic !

Nu te astepta ca un motor mic pe aceiasi caroserie, sa consume mai putin, in regim normal,

De exemplu un C280 utilizat normal,fara " scene de violenta " o sa consume cu maxim 1,5 litri mixt, fata de un C180, dar o sa iti ofere senzatii si multumire mult peste ce poate oferii un C180.

Normal intervin taxele, impozitele, intretinerea a 2 cilindrii in plus, etc.

Dar fiecare stie ce isi doreste.

Bafta !
          W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
          http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Salutare to all.vreau sa i-mi exprim si eu parerea vis a vis de modelele W202 .Daca ai bani de intretinere alege o masina diesel cu motor de peste 2200 cmc.Sunt masini grele ,iar daca au cutie automata si puturoase pe deasupra.Eu am avut C250 ,150 cp TDI,foarte multumit de masina,dar costa o avere intretinerea .In materie de consum am avut aprox 12-13 in oras in regim normal de condus (vrei sprint si viteza >>de la 14 in sus),si 8-9 afara in regim de 100-120 constant.al meu a fost model '96.
            LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Am si o intrebare: exista C kompressor inainte de '96 ???????
              sincer nu am vazut pe nici o masina din anii astia.

Comment

Salutare tuturor.I-mi este foarte greu sa admit ca am ramas fara Benz ul meu C250 din '96.
                Ma tot gandesc cat m-ar costa un C indiferent de motorizare din '98 sau '99,dar pe caroseria W202.poate fi classic,sport sau elegance.Cine are si poate sa-mi scrie cateva lucruri despre costuri de achizitie si intretinere ii raman dator,multumesc.

Comment

@calutzustudio - NU, C200 kompressor s-a fabricat dupa 1998. Ideea e ca din 1992 cand a aparut M111 s-a facut in combinatii diverse, plecand de la ~120cp pana pe la 197cp. Functie de piata unde s-a vandut si anul de fabricatie.

Revenind, eu posed un M111 2.0 Kompressor de 163cp; consumul este intre 7.5 - 7.9 in afara, in oras n-am idee ca nu ma intereseaza;

"Probleme" la motorul asta nu sunt prea multe, daca e ingrijit n-ai stres cu el. O chestiune de baza e sa urmaresti electromagnetul de la axa cu came sa nu o dea pe ulei care sa-ti ajunga in instalatia electrica si sa beleasca pe-acolo chestii; nici macar nu e scump, vreo 30 euro nou la ei la magazin, after-market e si mai eftin. Altfel, vorba aia, benzina, sosea si talpa grea
                  Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "ĂŽnpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

Sal.Am un w202, C200 kompressor elegance(141 kw)! Consumul nu e exagerat pe langa ce iti poate oferi masina. la un condus normal, diferenta intre un c180 si al meu e de max 2 litri/100km,(am un vecin cu un c180).Consumul creste in schimb in oras si la un condus sportiv,nu prea il poti calcula...isi ia cata benzina ii trebuie, dar satisfactia e majora. in cifre as putea zice ca am scos sub 9% extern, 10-11% mixt ,iar restul....nu stiu...ca si performante, e ok...am atins 225km/h,si sprinteaza si foarte bine. Ca si intretinere nu pot zice ca e pretentioasa,o am de 3 ani si nu am bagat bani decat in consumabile...desi la piesele de care m-am interesat exista o mica diferenta de pret intre c200 si c200 kompressor...ca si concluzie, e o masina care le indeplineste pe toate, eleganta, sportivitate,putere....bafta!!

Comment

Salut colegi, as dori in urmatoarele 6 luni sa achizitionez un mercedes c200 kompresor in 2 usi, nu ma intereseaza sa arate impecabil, sunt interesat de motor cu putere mai mare dar pana in 2000 cmc si de un pret cat mai mic, urmand sa o aranjez si sa o bibilesc eu dupa placul meu, chiar daca are o lovitura cred ca o pot repara eu. As dori de la dvs. sa imi spuneti ce ar trebui sa urmaresc la aceasta masina si daca vedeti oferte interesante va rog sa le postati aici. Bugetul maxim ar fi de 3000 euro. Multumesc

Sent from my SHV-E250S using Tapatalk

Comment

Bani putini, masina buna ..... cal puternic si mancare proasta nu prea poti.
                        Presupun ca te referi la caroseria W203, altfel nu poti vorbi de masina coupe. Eu unul nu am vazut W202 in 2 usi. Topicul e ep achizitie W202 din ce vad.

Comment

Nu pot sa nu comentez cand vad ce tampenii scrieti.Al meu w203 c180 la 130 pe autostrada papa 7.4,in oras in arad nu sare de 11 litrii,nu merg ca melcul,dimpotriva,ii dau in freza!Sunteti incredibili oameni buni,ar trebuii sa spun ca al meu papa 20 la suta in oras ca sa fiu in rand cu voi.

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF