Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi achizitie MB (w202)C200 SAU C200 KOMPRESOR an 94-96

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi achizitie MB (w202)C200 SAU C200 KOMPRESOR an 94-96

Salutare tuturor! Vreau sa ma sfatuiti sa mi aleg una din aceste 4 tipuri, C 200 putere 100kw(136 cp) SAU C200 kompresor putere 120kw(163 cp), 132 kW(179 cp), 141 kW (192 CP),an 94-96',as vrea sa aflu mai multe despre C200 simplu si C200 KOMPRESOR cam ce probleme au fiecare si cam ce ati prefera sa cumparati din aceste tipuri.. am gasit ceva pe mobile.ro

consum in oras luat de pe mobile.ro
    C200 100kw(136 cp)-13.1L
    C200 kompresor 120kw(163 cp)-13,2L
    C200 kompresor 132 kW(179 cp)-?
    C200 kompresor 141 kW (192 CP)-?

Multumesc.
    Last edited by mircea600sel; 01-11-2011, 20:43 PM.

Un sfat va rog!
    Last edited by mircea600sel; 01-11-2011, 20:43 PM.

Comment

iti dau eu c180 ul meu daca vrei 1996 esprite atp tour

Comment

Mersi mult! dar nu sunt interesat de C180.

Comment

Te salut Sergiu, referitor la consumul de pe mobile.de, pune linisitit inca 2-3 litri in plus.
          Nu vreau sa te dezamagesc dar un simplu C-180 consuma lejer in oras 13-14 litri!
          Apoi ce sa mai vorbim de un Kompresor de 190 de caluti.
          Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
          Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Te salut si eu Jacob!! m am gandit si eu la asta dar am vrut niste pareri din partea colegilor de pe forum..
            dar macar un C200 simplu fara compresor consuma mai mult de cat un C180.?
            Last edited by sergiur2005; 01-14-2011, 23:14 PM.

Comment

Depinde de turatiile motorului, un compresor la turatii mici consuma mai putin pentru ca amestecul aer benzina se face mai bine(adica ajuta la arderea completa a combustibilului), dar la turatii mari este normal sa consume mai mult deoarece daca ii baga mai mult aer compresorul automat ii trebuie si mai mult combustil sa faca arderea. Asta e parerea mea, dupa ce am facut niste sapaturi pe net pt. ca vreau sa imi pun un compresor pe un 2.2.

Comment

Da e posibil asa ceva sa bagi compresor?dar la un C180 poti sa pui compresor?

Comment

Poti pune la orice masina cu multe multe modificari yo acum tin legatura cu Roman de la turbobanditen.se si mia explicat ca trebuie sa ii instalezi EFi dupa care poti pune un turbo dar poti sa ii dai doar 0.5 bar fara sa modifici camerele de ardere nu stiu daca se merita ma mai documentez oricum yo sunt disperat sa-i pun un turbo la a mea chiar daca trebuie sa-i aduc modificari motorului adica alte biele alte pistoane si camera de ardere marita. Dar prima data incerc fara sa-i modific motorul asa numai cu 0.5 bar sa vedem cati cai in plus ii da motorului.

Comment

Originally posted by sergiur2005 View Post
                    Salutare tuturor! Vreau sa ma sfatuiti sa mi aleg una din aceste 4 tipuri, C 200 putere 100kw(136 cp) SAU C200 kompresor putere 120kw(163 cp), 132 kW(179 cp), 141 kW (192 CP),an 94-96',as vrea sa aflu mai multe despre C200 simplu si C200 KOMPRESOR cam ce probleme au fiecare si cam ce ati prefera sa cumparati din aceste tipuri.. am gasit ceva pe mobile.ro

consum in oras luat de pe mobile.ro
                    C200 100kw(136 cp)-13.1L
                    C200 kompresor 120kw(163 cp)-13,2L
                    C200 kompresor 132 kW(179 cp)-?
                    C200 kompresor 141 kW (192 CP)-?

Multumesc.
                    Stiu un C200 1995 automatic,136Cp, consuma 11,2 l benzina in oras si 6,5-7,5 afara la un mers normal(nici curse nici sofer pensionat).Consum verificat de la plin la plin.

Comment

Am avut 3 w124 cu motorul 111 deci nu vorbesc din filme.La w202 berlina cei 136 cai din motorul fara compresor iti ajung.Considera ca miine vei avea nevoie sa o pui pe gaz,cheltuiala va fi mai mica si bataile de cap pe gaz vor fi zero,daca ramii la motorul aspirat.Bafta in alegere...Nu iti dau cifre de consumuri,asta ar jigni pe cei ce au postat inaintea mea pe topic

Comment

Ba da cifre de consum. Cum Dumnezo au oamenii astia consumuri mai mici decat cele declarate de producator este peste puterea mea de intelegere.

Comment

Stati linisitit domnule ca va enervati degeaba.
                          Daca chiar consuma 7 litri un C180 afara si 12 in oras, atunci de ce este deschis aici pe forum un subiect cu micsorarea consumului?
                          Da 6-7 litri consuma al meu, motor de 2200 diesel.
                          Si-a luat un prieten acuma recent un C180 cu 122 de cai, deja se plange si el ca este cam mare consumul, zice ca asa mediu ia 9-10 litri!
                          Mai are rost sa discutam?
                          Si eu pot sa zic ca imi consuma 5 ca tot eu sunt nu?
                          Haideti domnilor sa fimi realisti.
                          Last edited by Jacob; 01-25-2011, 09:38 AM.

Comment

Eu am ce C180 si am testat 2 zile in urma consumul si a fost 8L extern la 100km, mers cu 70 km in viteza 4 turatii 2000-2200 ..

Comment

Foarte corect Sergiu, asta este un raspuns cat se poate de sincer si cinstit.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF