Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce parere aveti?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce parere aveti?

http://autovit.ro/mercedes-benz-c-180-C16831522.html.O postez si aici si va rog, opinii despre.

Si o identificare, daca se poate : WDB2030461A766641.Va multumesc!

Comment

In linku tau apar 40 de mercedesuri care din ele. e alesu ?
      I love Mercedes!

Comment

Scuze, nu stiu cum am facut de am postat asa, dar m-am lamurit...masina cu pricina era http://autovit.ro/mercedes-benz-c-18...31522.html.Din pacate, nu am noroc.In 2007 la ultima revizie avea 64.000 km deci cum sa aiba in 2011 50.000?Ma intreb de ce toti scriu ca au carte service si revizii in Reprezentanta...nu am cum sa dau 11.000 Euro pe nimic!Sper ca sinceritatea mea nu imi va aduce necazuri, dar pentru mine e o adevarata epopee gasirea unui Mercedes.Incep sa imi pierd speranta mai ales cand criteriile in alegerea masinii par atat de greu de indeplinit (carte service, cutie automata, kilometri-oricati ar fi ei, dar reali).Probabil ma voi reorienta spre alte marci desi nu ma lasa sufletul, dar nu am incotro.Multumiri celor care au citit si care ma suporta cu atatea intrebari.Cu mana pe suflet pot spune ca tot ce am citit pe acest forum a fost mai mult decat util.

Comment

Nu stiu de ce apar toate desi am copiat link-ul potrivit...oricum e vorba despre MB C180 din 2005 din Bucuresti...cel la 11.300 Euro.

Comment

Originally posted by Ana View Post
            Nu stiu de ce apar toate desi am copiat link-ul potrivit...oricum e vorba despre MB C180 din 2005 din Bucuresti...cel la 11.300 Euro.
            De data asta n-ai mai postat nici un link. Cum vrei sa te ajutam. Mai pune niste bani si-ti dau eu din 2007 , medel nou cu km reali.....

Comment

Originally posted by Ana View Post
              presupun ca asta e linkul http://autovit.ro/mercedes-benz-c-180-C16831522.html ... ai scris in continuarea lui si sa modificat.... masina arata foarte bine insa nu imi place ca e automata...si totusi la 11.000 eur e cam scumpa ( pretul se justifica daca intradevar are 50.000 km)
              Low Mercedes Benz w202 C180 Classic

Comment

Din pacate, nu imi permit sa dau mai mult de 11000 E. Masina e cea pe care a identificat-o domnul Costinbv numai ca la o mica verificare la Reprezentanta a reiesit ca in anul 2007 avea 64.000 kilometri...probabil e o masina fantastica care pe an ce trece "intinereste".Dupa cum am mai spus si in alte post-uri, din cate anunturi cu MB am vazut si contactat, in proportie de 80% spun ca au carte service, dar cand o ceri reiese ca "s-a prapadit" in neant.Cred ca de azi inainte nu mai caut MB...ma voi reorienta ca nu am nici o sansa sa iau ceva bun.Precizez ca din cei contactati telefonic numai unul (si acela neserios) era proprietarul de drept al masinii, in rest...masina vecinului, a prietenului intr-un cuvant "dealeri" deci nu are rost sa mai astept o minune.Din luna noiembrie tot caut, dar fara noroc.Cum am putut fi atat de idioata incat sa cred ca o masina de 5 ani are doar 50.000 km cand in Germania asa ceva sunt raritati si asta tot de acolo provenea.De ce oare la noi "lifting-ul kilometrajului" nu constituie infractiune?

Comment

Si daca e doar un intermediar inseamna automat ca masina nu e buna ? Nu pot sa inteleg deloc astfel de conceptii ! Ce conteaza ca nu e proprietarul din acte ? Mai bine sa fie proprietarul din acte dar sa fie masina praf ?
                  sigpice60 525d

Comment

Nu am vrut sa supar pe nimeni... era doar o statistica probabil irelevanta cum ca nu am nimerit nici un proprietar. Daca as fi gasit o masina care sa prezinte " incredere" nu ar fi avut importanta cine e proprietarul (cf. Cod civil, in cazul bunurilor mobile cel care are posesia are si proprietatea pana la proba contrarie).Bine, macar ca nu am mai facut un drum pana la Bucuresti si nu am mai cheltuit bani pe diagnoza.E usor de apreciat cam cati km are in realitate si din punctul meu de vedere pretul cerut ar fi fost ok daca datele din anunt ar fi fost reale.Eu fac parte din categoria celor care nu cumpara masini la fiecare doua luni (din pacate pentru mine) si daca tot e sa dau o caruta de bani macar sa stiu pe ce.

Comment

Originally posted by T_o_r_q_u_e View Post
                      Si daca e doar un intermediar inseamna automat ca masina nu e buna ? Nu pot sa inteleg deloc astfel de conceptii ! Ce conteaza ca nu e proprietarul din acte ? Mai bine sa fie proprietarul din acte dar sa fie masina praf ?
                      la faza cu cutia automata e doar o parere proprie... mie imi place sa amestecin benzina cu schimbatorul...da adevarat ca in oras e super lejer cu automata insa asta e parerea mea

si credema ca e mai bine sa fie proprietaru din acte...am patito pe propria piele...era cat pe ce sa cumpar u n e36 cabrio insa proprietaru era in HD...cand am vrut sa dau de el am aflat ca a plecat in spania si era doar nevastasa in romania...iar ea nu putea sa scoata cazierul ca sa radieze masina de pe numele lui...si eu unul prefer sa fie masina pe numele meu in primul rand ca e o chestie de siguranta si in al doilea rand e mai usor cand vine vorba de platit taxe....

Comment

Buna, parerea mea este sa nu te reorientezi la alta marca pentru ca o sa iti para rau dupa )
                        Din ce am inteles doresti un MB e klasse sau c klasse cu km putini , de cativa ani , sa functioneze si sa arate impecabil insa...la pret de logan nu? Un e klasse intretinut nu mi se pare potrivit pt o fata deloc si cred ca si depaseste putin bugetul ci mai degraba ti-as recomanda ceva f misto chiar si de sezon ) http://autovit.ro/mercedes-benz-clk-200-C15393718.html Acum serios cauta un c klasse diesel automat neaparat ,ii faci un test la o reprezentanta si rezolvi problema ) Bafta

Comment

Eu ma gandesc ca daca km au fost dati inapoi, cine stie ce alte chestii ascunde masina si sunt constienta ca nu poate fi o masina noua, dar as vrea sa fie una intretinuta si nu o masina care a fost a tuturor.Mai simplu ar fi sa merg, sa vad masina, sa-i fac o diagnoza numai ca asta implica bani pierduti cu drumul avand in vedere ca sunt din Sv si dupa ce am fost pe la Constanta, Bucuresti, Piatra Neamt etc nu prea imi mai arde de plimbari inutile.Fac parte din categoria muritorilor de rand pentru care banii nu vin din cer asa ca sunt nevoita sa "casc" bine ochii si de aia pun atatea intrebari.Din pacate, nu mai sunt o adolescenta si consider ca CLK-ul nu se potriveste nici cu mine si nici cu munca mea.Nu sunt fan E class, dar era o optiune la un pret decent...prefer un C class 180 pe benzina numai ca asa ceva nu se arata.Multumesc tuturor celor care au citit si si-au exprimat opinia.

Comment

Buna ziua! De ce nu faceti un drum in Germania? Acolo aveti pe alese si o sa gasiti ce va pofteste inimioara.

Comment

Ana, am niste linkuri pt tine, sper sa te ajute ce ceva:

-w203, motor 2000 diesel, 145.000 km (nu te speria motoarele astea diesel sunt exceptionale si duc mult) 6.500EUR

-w203, motor 2200 tot diesel, cica e full (nu cred) 75.000km, 7000 EUR

-w203 , motor 1800 benzina, automata, 82.000km , 9000 EUR neg.
                              Mercedes-Benz C 180 de vanzare pe auto.ro. Anunturi auto cu masini Mercedes-Benz C 180 second hand.

ar mai fi si alte variante insa ori prea scumpe , ori dubioase....sper sa iti fie de folos

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF