Si eu am probleme cu scartzaitul si inca nu sunt convins care e cauza. Am masina din primavara anului 2007 un c220 CDI din 2002. Singurele piese pe care le-am schimbat in scopul rezolvarii problemei respective...(asta la sfatul unui mecanic care spunea ca sunt uzate...mai nepriceput cred) au fost 2 bielete antirului...120 lei/ buc...acceptabil. Insa nu am scapat de problema care apare numai vara cand este foarte cald afara. Si uite asa ma chinui in fiecare vara cu scartzaitul, si nu stiu sigur ce sa schimb ca sa scap de el. Mentionez fapul ca am fost la mai multe service-uri si au tras toti ca nebunii de toate bucsele, mi-au verificat rulmentii...etc. si nu au gasit nimic in neregula... imi spun ca totul e ok si ca e posibil sa fie de la amortizoare..(asta nu-mi place ca "e posibil"). Amortizoarele noi caosta in jur la 1200 lei perechea si cica iti mai trebuie si flanse la ele 400 lei perechea + manopera cred ca undeva la 100 euro. deci nu pot sa risc 2000 de lei si sa constat ca problema nu este de acolo. Cam asta am avut de spus despre scartait
))

Comment