Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Scartait puternic telescoape

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu am probleme cu scartzaitul si inca nu sunt convins care e cauza. Am masina din primavara anului 2007 un c220 CDI din 2002. Singurele piese pe care le-am schimbat in scopul rezolvarii problemei respective...(asta la sfatul unui mecanic care spunea ca sunt uzate...mai nepriceput cred) au fost 2 bielete antirului...120 lei/ buc...acceptabil. Insa nu am scapat de problema care apare numai vara cand este foarte cald afara. Si uite asa ma chinui in fiecare vara cu scartzaitul, si nu stiu sigur ce sa schimb ca sa scap de el. Mentionez fapul ca am fost la mai multe service-uri si au tras toti ca nebunii de toate bucsele, mi-au verificat rulmentii...etc. si nu au gasit nimic in neregula... imi spun ca totul e ok si ca e posibil sa fie de la amortizoare..(asta nu-mi place ca "e posibil"). Amortizoarele noi caosta in jur la 1200 lei perechea si cica iti mai trebuie si flanse la ele 400 lei perechea + manopera cred ca undeva la 100 euro. deci nu pot sa risc 2000 de lei si sa constat ca problema nu este de acolo. Cam asta am avut de spus despre scartait ))

Comment

Deci la mine s-a rezolvat imediat cu lubrefiant aplicat cu un spray pe axul amortizorului. Probabil ca problema era la garnitura din amortizor de care se freaca axul. Dar am scris si pe pagina 1 a acestui thread.

Comment

Mai sunt si bucsile de pe barele antiruliu care scartie atunci cand e cald afara.Asta e o problema generala cam la toate masinile.Bucsile acestea costa cam 20 de lei bucata , si poti incerca sa le schimbi.Daca nu , ca sa te asiguri ca acestea sunt de vina , poti lubrifia bucsile si barele respective cu ulei.Daca sunetul dispare e clar.

Comment

Aceeasi problema o am si eu doar ca la mine e pe spate dreapta.
          Scartie de fiecare data cand intru intr`o groapa sau denivelare :| !
          C220 S202
          Mercedes 4 EveR!

Comment

Salut
            Injectati putin ulei in burduful de la pivoti.La mine asa s-a rezolvat.
            Succes.

Comment

Salut!am revenit,intre timp am schimbat ambele amortizoare de pe fata(cam 1000 ron pereche Sachs),dar scartaitul tot nu a disparut.Ma dispera nu alta,am murdarit tot cu ulei si nimic.A rezolvat cineva problema ca sa mi dea sfaturi?multumesc

Comment

Salut
                Ce inseamna,ai murdarit tot cu ulei?Pe mine m-a chinuit scartaitul 2 saptamani.Ti-am scris mai sus,injecteaza ulei in burdufurile la pivoti.Pana s-a ajung la solutia asta am schimbat aproape toate bucsile,pe axul telescopului am pulverizat o jumatate de tub de vaselina sub forma de spray si tot nu am scapat de scartait.Asa ca incearca si varianta propusa de mine.
                Succes.
                Last edited by aliuta88; 04-02-2010, 20:12 PM.

Comment

La bucsile de la bara stabilizatoare si la pivoti a-ti verificat?La o uzura prea mare de pivot de exemplu nu dispare scartaitul cu nici un ulei.Puneti ulei la bucsile de pe bara stabilizatoare.Acelea scartaie de asemenea la denivelari.Daca dispare sunetul acelea trebuiesc schimbate.

Comment

injectie la pivotii din fata. nu va ginditi ca s bolnave.sunt fier pe fier.riscati sa va pice roata.pe spate nui problema nu poate pica.numai ca le ungi dupa aia bat putin

Comment

Scartait dreapta fata

Si eu am aceeasi problema! (C180 Sport/1994) Cel mai greu este ca apare si dispare! Nu crede mecanicul meu ca este ceva uzat. Doar carutele de nisip care isi gasesc loc peste tot. De aceea am scris despre spalat! Zilele astea sper sa o pot spala cum trebuie si sigur va disparea o vreme scartaitul.
                      Apropo Colegul George_B daca ai cumva cartea tehnica a masinii, poti s-a mi-o trimiti si mie? - epurare_coco@yahoo.com - multumesc anticipat! Ca nici o firma de manuale nu trimite in Romania asa ceva!

Comment

Uitate la pivoti! Si la mine tot asa scartaie si e devina pivotu de pe fata dreapta.
                        C220 S202
                        Mercedes 4 EveR!

Comment

Am si eu o intrebare...urmeaza sa-mi schimb flansele la amortizoare deoarece a aparut o distanta intre piulita cu saiba care prinde telescopul deasupra si flansa. Am vazut ca pretul unei flanse este in jur de 230-240 de lei. Aveti idee daca la banii astia flansa are si rulment sau fara si ala se cumpara separat? Parerea mea e ca ar trebui sa aiba si rulmentul....pana la urma o bucata de cauciuc sa coste 240 de lei???

Comment

cca 200 ron/o garnitura

Cautati relatii ebay.de. Preturile de acolo sunt cel mult 20% din cele ale "firmelor" din Romania. Cred ca firma mama-MB- ar trebui sa se implice daca vrea sa castige bani din filozofia bunului simt romanesc. Si nu a excrocilor cu care au de a face. Mari mecanici de la service' urile din Romania. Cum este posibil sa vinzi oficial ca firma la 1200 euro o piesa reconditionata care la tine acasa este doar 150? Multa bafta!

Comment

Eu am schimbat toate 4 amortizoarele cu unele mai sport au aceeasi garda doar ca sunt mai tari si imi plac foarte mult, dar dupa o sapt. a inceput sa scartaie le-am demontat din nou si am dat cu ulei pe axul amortizoarelor si a disparut deocamdata sa vedem pt. cat timp. A mai patit cineva asta cu amortizoare noi?

Comment

Originally posted by grigorean View Post
                                Mai sunt si bucsile de pe barele antiruliu care scartie atunci cand e cald afara.Asta e o problema generala cam la toate masinile.Bucsile acestea costa cam 20 de lei bucata , si poti incerca sa le schimbi.Daca nu , ca sa te asiguri ca acestea sunt de vina , poti lubrifia bucsile si barele respective cu ulei.Daca sunetul dispare e clar.
                                Si la mine s-a rezolvat cu o siringa si ulei de motor injectat intree bucsa bara stabilizatoare si bara proproizisa, atinmut 3 luni, apoi am repetat, acum e cazul sa le schimb!!!
                                Problema e ca acuma am bataie partea stanga la hopuri sau pietre, denivelari.
                                Capete de bara? Bataie e destul de tare.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF