Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema limitare turatie 3000 motor rece

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema limitare turatie 3000 motor rece

Buna seara, colegi

Am si eu un Mercedes-Benz W203 / C220 / 150CP / 2005 masina cumparata cu probleme cu gandul ca e vrun senzor defect.

Am si eu urmatoarele probleme si simtome:

1. Are martorul motor aprins, iar cand este motorul rece nu se tureaza peste 3000 nici la relanti nici in mers, dupa ce se incalzeste motorul, masina merge/ trage bine se tureaza peste 3000,toata ziua, am parcus si 1000 de km si nu am avut probleme.
    In schimb urmatoarea zii cand e motorul rece (sau in aceeasi zi daca se raceste motorul) revine la aceeasi problema nu mai se tureaza.

A fost dusa la un mecanic ( ce mi-a lasat un gust amar... si atat pot sa zic de el), schimbat galerie admisie, senzor DPF, un senzor langa debitmetru(cred ca presiune aer se numeste) si un senzor langa EGR, si masina acceleasi simtome. Intr-un final sa-mi zica ca e DPF dus si ca dupa ce se incalzeste se dilata si daia merge masina, cand am auzit asta am zis ok iau masina de la tine.

2. A doua problema care ma duce cu gandul ca are legatura tot cu prima, imi da eroare pe senzorul de ulei( nu citeste, zice ca e stricat).
    Schimbat senzor nou, verificat cablaj (de mecanicul vietii, si nu prea am incredere ca a verificat), si tot nu merge. Cei drept are si motorul pe la unele componente pete de ulei.

Doresc sa stiu daca a mai avut cineva probleme, sau imi poate recomanda mecanic/service in ARGES sau BUCRESTI ca sa pot sa-i dau de cap si nu babeste cum am fost eu la mecanicul asta sa schimb o gramada de piese....

Atasat aveti si niste erori cu STAR cand masina era cu motorul rece ( nu tragea peste 3000RPM)

Va multumesc, si astept pareri.

O seara buna!

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.

You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.

Comment

UP/Bump !!!!

Comment

Pare o problema electrică, cablaje, scurtcircuit, siguranță sau chiar calc motor, dacă nu cumva ceva conectori de pe la senzorii de presiune nu sunt montați unul în locul altuia.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Buna ziua,

Revin cu rezolvarea problemelor. A fost problema de la calculator motor, dezlipit si ceva in scurt niste senzori.

Va multumesc!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF