Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema limitare turatie 3000 motor rece

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Problema limitare turatie 3000 motor rece

  Buna seara, colegi

  Am si eu un Mercedes-Benz W203 / C220 / 150CP / 2005 masina cumparata cu probleme cu gandul ca e vrun senzor defect.

  Am si eu urmatoarele probleme si simtome:

  1. Are martorul motor aprins, iar cand este motorul rece nu se tureaza peste 3000 nici la relanti nici in mers, dupa ce se incalzeste motorul, masina merge/ trage bine se tureaza peste 3000,toata ziua, am parcus si 1000 de km si nu am avut probleme.
  In schimb urmatoarea zii cand e motorul rece (sau in aceeasi zi daca se raceste motorul) revine la aceeasi problema nu mai se tureaza.

  A fost dusa la un mecanic ( ce mi-a lasat un gust amar... si atat pot sa zic de el), schimbat galerie admisie, senzor DPF, un senzor langa debitmetru(cred ca presiune aer se numeste) si un senzor langa EGR, si masina acceleasi simtome. Intr-un final sa-mi zica ca e DPF dus si ca dupa ce se incalzeste se dilata si daia merge masina, cand am auzit asta am zis ok iau masina de la tine.

  2. A doua problema care ma duce cu gandul ca are legatura tot cu prima, imi da eroare pe senzorul de ulei( nu citeste, zice ca e stricat).
  Schimbat senzor nou, verificat cablaj (de mecanicul vietii, si nu prea am incredere ca a verificat), si tot nu merge. Cei drept are si motorul pe la unele componente pete de ulei.

  Doresc sa stiu daca a mai avut cineva probleme, sau imi poate recomanda mecanic/service in ARGES sau BUCRESTI ca sa pot sa-i dau de cap si nu babeste cum am fost eu la mecanicul asta sa schimb o gramada de piese....

  Atasat aveti si niste erori cu STAR cand masina era cu motorul rece ( nu tragea peste 3000RPM)

  Va multumesc, si astept pareri.

  O seara buna!

  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 3 photos.

 • #2
  You do not have permission to view this gallery.
  This gallery has 3 photos.

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF