Buna ziua! Am un mercedes clasa c 1.8 cgi benzina an 2011, am o mica...mare problema , de fapt 2...dimineata la prima cheie scoate un fum alb albastrui cu miros de ulei...ptr cateva secunde, apoi isi revine la normal...nu mai scoate deloc nici un fel de fum. Mentionez ca nu consuma ulei , am verificat des joja de ulei timp de 2000 de km...nimic. lichid de racire am completat cam 150 ml la 4000 km...de fapt asa am luat o...nu stiu daca era plin vasul ...eu doar am completat...si o am cam de 4000-4500 de km. Parerile sunt impartite in ceeace priveste "buba" ...ba semeringurile...ba oringuri...ba carterul spart...aceasta din urma mi a placut cel mai mult ptr ca nici unul ditre mecanici nu a desfacut motorul sa vada...ca la doctor...Doamne ajuta. Eu am gasit...de frica ...un motor la 65000 de km ptr inlocuire dar inca mai cred in mos craciun. Sper sa imi dati un sfat bun sau dupa caz...un inginer mecanic ...savant...honoris causa...ptr motorul asta... PS..am fost si la reprezentanta si m au tratat cu ....spatele...am scos de la ei cu clestele ceva...prea putin...
multumesc ca mi ati citit aberatiile si daca ma puteti ajuta cu acel minunat mecanic ar fi super....
multumesc ca mi ati citit aberatiile si daca ma puteti ajuta cu acel minunat mecanic ar fi super....
Comment