Originally posted by marele_alb
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Pierde antigel w202
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Nu stiu la modelele cu clima cum e vasul, al meu nu are clima si vasul de expansiune arata ca un cilindrul dispus orizontal deasupra radiatorului. La modelul asta exista o bucatica de plastic care indica nivelul. Daca ai borcan de expansiune ar trebui sa fie un nivel minim si unul maxim. Nivelul normal e intre minim si maxim.
Ai spus ca a scazut cu trei centimetri nivelul. Trei centimetri in raport cu ce?Stop accidentelor!
Viata are prioritate!
Comment
-
Originally posted by sofermercedes View PostAm AC. Vasul este in stanga motorul cum te uniti din fata.
Priveste poza care am postat-o,
Daca nu,cauta un prieten, si te lamureste el,
Bafta!Attached FilesLast edited by marele_alb; 01-11-2010, 23:29 PM.W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551
Comment
-
Originally posted by kama3 View PostNu stiu la modelele cu clima cum e vasul, al meu nu are clima si vasul de expansiune arata ca un cilindrul dispus orizontal deasupra radiatorului. La modelul asta exista o bucatica de plastic care indica nivelul. Daca ai borcan de expansiune ar trebui sa fie un nivel minim si unul maxim. Nivelul normal e intre minim si maxim.
Ai spus ca a scazut cu trei centimetri nivelul. Trei centimetri in raport cu ce?
Merci pt post. Deci al meu are vas dar nu are nici o linie de nivel max sau min. Am spus asa din cauza ca am vazut lichidul in vas scazut si m-am m-ai uitat la el insa era mai sus. Oare sunt eu paranoic sau e din cauza frigului?
Comment
-
Originally posted by marele_alb View PostOk, gandeste la ce am zis eu, analizeaza treaba logic si te vei lumina cu siguranta,
Priveste poza care am postat-o,
Daca nu,cauta un prieten, si te lamureste el,
Bafta!
Deci sa concluzionam:
- Am un C 180 din 11\1996 care pierde antigel (cel putin asa cred eu)
- Vasul de expansiune este in stanga motorului cum vezi din fata
- Vasul de expansiune nu are nici o masura (min; max)
- Din ce am observat EU antigelul a scazut(sper sa fie din cauza frigului - cum s-a mai spus de unii utilizatori ai forumului :-)
- Are instalatie AC
Ce imi recomandati? Sa mai merg cu ea asa sau sa o internez in sevice?
Comment
-
Originally posted by sofermercedes View PostMarele_alb merci de sfat insa nu a nici un preiten care sa se piceapa la Mercedes.
Deci sa concluzionam:
- Am un C 180 din 11\1996 care pierde antigel (cel putin asa cred eu)
- Vasul de expansiune este in stanga motorului cum vezi din fata
- Vasul de expansiune nu are nici o masura (min; max)
- Din ce am observat EU antigelul a scazut(sper sa fie din cauza frigului - cum s-a mai spus de unii utilizatori ai forumului :-)
- Are instalatie AC
Ce imi recomandati? Sa mai merg cu ea asa sau sa o internez in sevice?
Cred ca pui problema intr-un mod .... ,
-daca apa nu fierbe si sta la temperatura normala, care este problema? ,
-verifica ce s-a scris pe aici, si gata, nu-i nimic de speriat,W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551
Comment
-
Originally posted by marele_alb View PostCum nu are masura, acum ti-am zis, ti-am pus si poza, nu se vede ce am facut cu rosu? , dunga aia? , nu se vede unde se imbina vasul ala? , pana acolo trebuie sa fie nivelul , cand motorul este cald, si merge de ceva vreme.
-verifica ce s-a scris pe aici, si gata, nu-i nimic de speriat,
Comment
-
Originally posted by marele_alb View PostCum nu are masura, acum ti-am zis, ti-am pus si poza, nu se vede ce am facut cu rosu? , dunga aia? , nu se vede unde se imbina vasul ala? , pana acolo trebuie sa fie nivelul , cand motorul este cald, si merge de ceva vreme.
-verifica ce s-a scris pe aici, si gata, nu-i nimic de speriat,
Comment
-
Originally posted by gigi_herseni View PostVasul de antigel este imbracat deasupra cu un material de culoare neagra parca.Cand se gata materialul ala si incepe borcanul mai transparent aia e dunga.Deci la imbinarea de culori,la mine asa e si cred ca si la tine.
Comment
-
Salut, in poza pusa de marele alb, dunga rosie ( a luat-o din buletin) ) ii in stanga mijloc se vede doar o particica din vas.Din cate am citit cred ca ai un vas aftermarket, o poza ar face cat o mie de cuvinte sau in caul de fata cat 2 pagini de forum.In mod normal vasul ii facut din 2 jumatati una neagra si una crem, unde se imbina astea 2 ii nivelu.
Ca si forma , sa zic asa, ii paralepipedic si nivelu ar fi pe la mijloc.De cand ai facut prima verificare , a mai scazut nivelu in vas, sau se mentine??
Salutari .
Comment
-
Originally posted by motanualb View PostSalut, in poza pusa de marele alb, dunga rosie ( a luat-o din buletin) ) ii in stanga mijloc se vede doar o particica din vas.Din cate am citit cred ca ai un vas aftermarket, o poza ar face cat o mie de cuvinte sau in caul de fata cat 2 pagini de forum.In mod normal vasul ii facut din 2 jumatati una neagra si una crem, unde se imbina astea 2 ii nivelu.
Ca si forma , sa zic asa, ii paralepipedic si nivelu ar fi pe la mijloc.De cand ai facut prima verificare , a mai scazut nivelu in vas, sau se mentine??
Salutari .
Comment
-
Un exemplu : eu am vas de expansiune cilindric deasupra radiatorului... ....la sistemul meu nu ai reper optic (adica nu e transparent ..si nu are nicio dunga)pentru volumul "mediu" de antigel din instalatie ...sti ca trebuie sa pui , cand se aprinde "becul" la motor ...eu am ceva probleme cu radiatorul care are niste pori , si mai pierde ceva lichid si am completat in 2 ani de cand am masina vre-o 4-5 litri de antigel....doar cand se aprindea "becul" la motor....in rest am stat linistit si nu m-am stresat de ce nu sta lichidul ala "la dunga" ...deci pana nu se aprinde becul(martorul) motor pe bord nu ai pierdut antigel....cum spuneau si colegi ...ai observat DILATARILE...
...sau mai poti pierde pe la supapa de suprapresiune...un furtunas mic atasat de vas ..deasupra undeva ...prin care iese presiunea din instalatie (cu tot cu lichid ..evident) atunci cand se supraincalzeste motorul ( de obicei ,vara ,in oras,bara-la-bara multi km.)
...io zic ca tu cauti pricina ..fara vina.....!...nu-ti mai bate capul ..si da-i talpa..!
La mai multi km...!!!W202 1,8 Benzina / Elegance `94
Comment
Comment