Pentru chei exista un topic special! Aici se discuta o problema tehnica. S-a rezolvat?
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Inchidere geamuri si trapa din cheie la W203
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Test
Originally posted by sorin c 240 View PostNuuuu!Desi tare as vrea!Nu are nimeni o varianta de testare-contra cost-in Bucuresti?http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34
www.mbretrofit.ro
Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.
Comment
-
Din cate am citit pe forum acum ceva timp ( nu mai stiu exact topicu) deschiderea si inchiderea geamurilor se face numai daca senzorul de lumina(care se afla in parbriz la jumatatea lui sus) in directia soarelui si numai de la o anumita temperatura exterioara in sus.... la mine are momente cand merge si momente cand nu merge! Incearca sa dai un search. Succes!
Comment
-
Salut,ma cam bag peste posesorii de w203,dar la mine(w202) a mers treaba asta cu coboratul/ridicatul geamurilor din telecomanda dupa o resincronizare care s'a facut astfel(si aici multumesc altui coleg care m'a invatat si pe mine) : cu cheia indreptata spre infrarosu deschizi masina,apoi o inchizi si tii in continuare apasat si indreptat spre infrarosu pana se aude un "poc". Apoi la deschidere tii apasat (la fel indreptata cheia) putin mai mult 10-15 secunde si se deschid geamurile,la fel si pentru inchiderea lor. Sper sa mearga si la voi.
Comment
-
Deschiderea si inchiderea geamurilor si a trapei NU au nici o legatura cu senzorul de soare, sau cu temperatura de afara, cu pozitia masinii, etc. Aceasta functie trebuie sa mearga in orice conditii si pace.Aici ma refer strict la W203, desi nu vad de ce ar fi diferit la alte modele. Trebuie ca actionarea sa se faca de langa senzorul infrarosu de la portiera soferului prin apasare lunga, cu conditia ca geamurile si trapa sa fie initializate (in special daca bateria masinii a fost deconectata) iar bateriile cheii sa fie ok. Distanta intre cheie si senzor e discutabila: eu tin cheia "lipita" de senzor sau maxim 2cm, desi am auzit colegi la care le mergea si de la 1m. Metoda prin care se face initializarea este descrisa in manualul de utilizare al masinii precum si aici pe forum (folositi functia search). In cazul in care aceste conditii sunt ok dar tot nu merge, probabil e dus ceva in calculatorul de confort si trebuie vazut pe tester.Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.
Comment
-
Nu merge deajeaba,eu am stat o juma de zi si nu iam dat de cap,si eu am full option cu memorii,xenon etc etc,dar degeaba nu se inchide nici trapa si nici geamurile ! stiu multe w203 care nu merg,adica toate pe care le-am vazut eu la nici una nu a mers.
Comment
-
Originally posted by haddess View PostDeschiderea si inchiderea geamurilor si a trapei NU au nici o legatura cu senzorul de soare, sau cu temperatura de afara, cu pozitia masinii, etc. Aceasta functie trebuie sa mearga in orice conditii si pace.Aici ma refer strict la W203, desi nu vad de ce ar fi diferit la alte modele.
Tin sa te contrazic: conform manualului, deschiderea sunroof-ului si geamurilor din cheie este strans legata de senzorul de lumina si de temperatura exterioara. Functia respectiva este descrisa de teutoni ca fiind un soi de "ventilatie suplimentara" - de ajutor pentru sofer si instalatia de AC mai ales vara, dupa ce masina a stat in soare o jumatate de zi. Cel putin la mine asa functioneaza: cand este lumina afara si temperatura depaseste binisor 30 de grade.
O seara buna va doresc.Last edited by c280 4MATIC; 09-10-2012, 20:38 PM.It's not the speed that kills. It's the sudden stop.
"Running on empty"
Comment
-
Salut ,
Am avut si eu aceias problema cu ridicarea/coborarea geamurilor din cheie. In urma cu 4 luni mi-au facut cei de la reprezentanta o diagnoza si mi-au comunicat ca este stricat nu stiu ce modul din usa si este nevoie sa-l inlocuiasca pt. a functiona aceasta optiune. Total costuri 2200 ron .
Bineinteles ca nu am scos o astfel de suma pt a efectua o astfel de reparatie intrucat nu mi s-a parut vitala, dar pe cont propriu in urma cu 2 saptamani am trecut la un mic studiu de cercetare (multumesc si forumurilor UK) .
Am desfacut chederul de pe usa soferului in dreptul incuietorii . Se prinde acest cheder cu un scoci / banda izolera pentru a nu reveni pe pozitie . Dupa indepartarea chederului veti observa mai multe gaurele . In unul din orificiile acestea se va introduce un torx 20 cu ajutorul caruia se va desface surubul care strange pe pozitie iala usii + senzorul (buclucas) .
Atentie !!!!
In momentul in care desurubati surubul ce strange ( iala + senzorul) cand acesta a ajuns la capat nu scoateti torx-ul 20 afara din orificiul respectiv (vezi foto). Cu ajutorul unei benzi adezive fixati torxul pe capul surubului fara al misca . Dupa ce ati facut aceasta operatiune scoate corpul (iala +senzorul) afara (aveti o mufa cu 3 fire) si curatatil intrucat pe acest senzor se depune multa mizerie, motiv pentru care senzorul nu poate receptiona informatia din cheie. Dupa curatarea senzorului se va efectua montare in sens invers pasilor relatati .
Sper ca m-am facut inteles in relatarea mea .
Dupa aceasta operatiune in sfarsit am si eu functia mult dorita (coborare/ridicare geamuri din cheie) si nici nu am cheltuit 2200 ron .
Comment
-
Am omis sa pun poza cu senzorul sprecum si zona care trebuie curatata .
Atentie
Nu indepartati senzorul de corpul yalei intrucat senzorul este din plastic si este posibil sa se fisureze .
Sper ca fie de folos colegilor care au intampinat astfel de probleme .
Numai bine.
Comment
-
Imi puteti verifica si mie daca am disponibila optiunea de inchidere/deschidere a gemurilor din cheia masinii, fiindca la mine nu functioneaza...
Codul VIN al masinii este WDB2030071F917360, iar modelul este C200 caroserie W203 din 2007.
Multumesc!
Comment
Comment