Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Masina este prea rigida!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masina este prea rigida!

Salut,

Mai e cineva cu W204 C180 1.8 Kompressor?
    Cum vi se pare suspenisa?
    A mea este foarte rigida.
    Aproape pe orice drum, chiar daca e foarte putin denivelat, topai constant in scaun.
    Sa fie oare de la amortizoare, arcuri?
    Asa o fi fost si cand era noua?
    Ce recomandati?

Multumesc frumos!

Ce echipare este? Sa stim ce amortizoare ai.
    Berlina sau break?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Este berlina.
      Last edited by Florin_WES; 03-22-2018, 22:14 PM. Reason: E .

Comment

Nu este ok , verifica suspensia pe spate .

Comment

Cum as putea sa o verific? Sa merg la reprezentanta?
          Last edited by cata.sentinel; 03-20-2018, 18:39 PM.

Comment

Este Avantgarde sau Elegance? Avantgarde are suspensie sport (mai rigida) in tim ce Elegance are o suspensie mai soft.

Comment

La W204 am echipare avangarde , dar nu exista senzatie de disconfort , sa fie rigida , am jante pe 17 , de asta il sfatuiesc pe colegul sa mearga la un service .
              Poti incerca si la reprezentanta , le-au trecut pragul o gramada de w204 si stiu unde sunt probleme ....teoretic .

Ce jante ai pe masina ?
              Last edited by b97dmt; 03-20-2018, 19:31 PM.

Comment

Este modelul elegance. si jantele sunt pe 17.

Comment

Si a mea pare rugida doar iarna cand sunt multe grade cu minus , dar asta pana se incalzezte putin .model avangarde.

Comment

Din pacate la mine asa este mereu.

Comment

Pune-i jante pe 16, cu cauciucuri 205/60/16 si nu cred ca o sa mai fie rigida.

Trimis de pe al meu SM-J710F folosind Tapatalk
                      Last edited by Florin_WES; 03-29-2018, 20:58 PM. Reason: Am șters quote-ul. Nu mai da quote unui post imediat anterior.

Comment

Jantele de 17 sunt mai mult pentru design si mai putin pentru confort. Maxim 16" pentru confort.
                        La jantele pe 17" conteaza si ce marca pui. Din experienta mea Michelin sunt cele mai confortabile (filtreaza anvelopa o parte din denivelari), iar Continental sunt la extrema opusa foarte dure ( am resimtit cu jantele de 17" si cea mai mica imperfectiune a carosabilului, dar eu am suspensie sport).

Comment

Bine de stiut.
                          Last edited by Florin_WES; 03-22-2018, 22:13 PM. Reason: B .

Comment

Cati km are masina ? Ma gandesc ca si uzura amortizoarelor , presiunea la anvelope, influenteaza comportamentul masinii.

Ps : La w212 am roti de iarna pe 17 , cele de vara pe 18 . Se simte mult mai confortabila masina cu rotile de 18 .

Comment

Un amortizor defect "inmoaie" suspensia, iar diametrul jantei nu are nimic de-a face cu confortul, daca si balonul este pe masura. Daca te dai cu baloane de 30%, poti sa ai jante de 11", ca tot rezolvi pietrele la rinichi...
                              Last edited by Heavy D.; 03-21-2018, 21:57 PM.

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF