Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Kit faruri xenon

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kit faruri xenon

    Buna ziua, colegi de forum!
    Vin cu rugamintea de a ma sfatui in urmatoarea problema: se poate monta pe un c class W204 un kit de xenon de buna calitate, dar nu OEM? Ma refer la unul care sa nu imi creeze probleme la restul instalatiei electrice... Ma cam lasa vederea nocturna si farurile cu halogen mi se par foarte slabe desi am montat becuri foarte bune. Farurile au lupa din fabrica. Stiti eventual vreun centru specializat in zona Galatiului? Multumesc frumos!

  • #2
    Daca au lupa nu inseamna nimic. Lupele alea nu sunt pentru Xenon. Si nu ai nici self-leveling, nici spalatoare la faruri.
    Pe langa faptul ca modificarile la sistemele de iluminare sunt ilegale, nu vei reusi decat sa orbesti ceilalti participanti la trafic.
    Daca tot vrei sa faci ceva, monteaza becuri LED, tot ilegale sunt, dar le poti da jos rapid si inlocui cu halogenele in caz ca te intalnesti cu echipele mobile de la RAR.
    P.S. Topicul trebuia deschis la discutii despre model, nu la probleme tehnice...

    https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

    Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

    Comment


    • #3
      Originally posted by floares View Post
      Buna ziua, colegi de forum!
      Vin cu rugamintea de a ma sfatui in urmatoarea problema: se poate monta pe un c class W204 un kit de xenon de buna calitate, dar nu OEM? Ma refer la unul care sa nu imi creeze probleme la restul instalatiei electrice... Ma cam lasa vederea nocturna si farurile cu halogen mi se par foarte slabe desi am montat becuri foarte bune. Farurile au lupa din fabrica. Stiti eventual vreun centru specializat in zona Galatiului? Multumesc frumos!
      Sau poti inlocui lupele de la faruri , probabil ca cele de pe masina sunt arse....

      Comment


      • #4
        Te lasa oglinda din far/lupele...Poti pune orice becuri halogen vrei rezultatul va fi acelasi.
        In alta ordine de idei ori becuri led, ori faruri halogen noi (clar cea mai buna investitie pe care am facuto si eu) ori retrofit la faruri cu xenon oem.
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

        Comment


        • #5
          Multumesc de sfaturi! Am inspectat vizual farurile si par super ok si oglinzile si lupele. Lupele nu sunt din sticla? Se pot opacifia in timp? In alta ordine de idei, am renuntat la ideea de xenon, mai ales ca spuneti ca lupa nu ajuta la nimic... Despre becurile cu led pe care le pomeneati, se pot achizitiona si unele mai de calitate, nu as vrea sa ii orbesc pe cei din trafic...

          Comment


          • #6
            @ floares
            Lupele din orice far sunt din sticla. Ce se intampla este ca in spatele lupei ai oglinda din jurul becului care se arde si devine mata/neagra . Becul oricat de bun ar fi daca lumina lui nu mai este reflectata de oglinda, lumina de la bec care trece prin lupa este scazuta undeva pe la 30%. In functie de materialul din care este confectionat corpul oglinzii din spatele lupei, se poate recroma.
            A doua varianta este sa cauti lupe aftermarket care sa se potriveasca in farul tau sunt mult mai bine cromate. Stima.



            Sent from my iPhone using Tapatalk

            Comment


            • #7
              Acum nu am stat sa desfac farul, dar la cum arata pe exterior (adica impecabil) mi-e greu sa cred ca e stricata oglinda. Masina sta in garaj ventilat destul de bine. Aveti idee cum se poate desface si verifica oglinda fara sa dezmembrez jumatat de masina? Revin cu intrebarea, se merita mai degraba sa incerc cu becuri led? Multumesc frumos!

              Comment


              • #8
                Am gasit, spre exemplu, aceste becuri led. Credeti ca exista pericolul sa ii orbeasca pe cei din sens opus? vad ca nu sunt chinezarii si sunt pentru soclu H7...

                Comment


                • #9
                  Aici e cineva care se ocupa de inlocuiri de lupe in far , cam departe de tine dar poti incerca prin curier.

                  https://ro-ro.facebook.com/Faruri-cu...9391716432903/.

                  Daca farurile sunt tinute aprinse non-stop ,in cativa ani lupa se deterioreaza si lumina noaptea se deterioreaza.

                  In final doar inlocuirea farurilor sau schimbarea lupelor rezolva problema.

                  Pe exterior farul e ok nu e mat , si lentila pare ok ,dar lumina e chioara inddiferent de cat este becul de puternic.

                  Comment


                  • #10
                    Multumesc frumos!

                    Comment


                    • #11
                      Deh, nu vreau sa fiu carcotas, dar cum a spus un coleg in alt topic w204 este generatia de plastic, banuiesc ca si oglinda lupei este din nu stiu ce plastic facuta apoi cromata. Nu le mai fac de calitate cum ar trebui.


                      Sent from my iPhone using Tapatalk

                      Comment


                      • #12
                        Blue efficencccccccyy ..... , din pacate si noile generatii w205 , made by Mercedes Benz in hoangzu , China

                        Comment


                        • #13
                          Corect se spune Made by Mercedes Benz Street, Guangzhou (广州 în chineză, Guǎngzhōu în pinyin), numit înainte Canton, este al treilea oraș din China...

                          Doar ca se fac într-o tara mica, cam cât parcul central din Guangzhou sub care, fără sa își dea seama probabil, au construit un Mall of The World...
                          Attached Files
                          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                          www.mbretrofit.ro

                          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                          Comment


                          • #14
                            Eu am avut mașina din fabrica cu halogen. Avantgarde w204. Mi-am pus un kit xenon, o chinezãrie mai scumpã, cu lumina 4300k, adicã alb spre galben, am ascuns bine balastrii aia, iar pana acum nu am avut probleme de vreo 3 ani.
                            Diferența este foarte mare. Pot sa spun ca și Loganul dãdea randament mai bun înainte.
                            Cumpara un kit mai scump, dacã te refuza la ITP, mergi la altul și tot așa. Încearcã sa-i dai de-o savarina la tehnician. Pana la urma nu faci decât sa ai o vizibilitate mai buna pe timp de noapte.
                            Vezi sa fie canbus.
                            Sunt kit-uri can-bus de cea mai buna calitate , clasa de calitate A+, cel mai frecvent montate pe masinile de fabricatie NOUA (dupa anul 2007) si care au in dotare computer de bord cu erori de bec ars: Aceste kituri xenon se prezinta astfel ( Poze Reale Atasate ): 1. Philips Patent License HId modelul gasit in Romania si oferit de catre distribuitorul din Ungaria: Recomandarea noastra ramane general valabila: cumparati kit-uri xenon de calitate Philips sau slim digitale cu startere pornire clasa A si A+, 35 w sau 55 w, 4300k, 6000k si 8000 k ! Se acorda garantie 1 an de zile la kit-urile xenon clasa A si A+ prin inlocuirea componentelor defecte in cazul in care acestea se datoreaza defectelor de fabricatie/calitate a produselor. Va recomandam pentru toate tipurile de autoturisme ca fiind cele mai bune: Noua generatie de balaste Philips Hid Can-Bus !
                            Last edited by vladmarcu; 10-25-2017, 21:25 PM.

                            Comment


                            • #15
                              Multumesc!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF