Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pierdere ulei w 203 k

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Pierdere ulei w 203 k

  Seara buna colegi. O mica problema... Dadui jos scuturile de plastic de la motor la al meu w203 k din lipsa de ocupatie si surpriza,in parte astanga a motorului,sub carcasa filtrului de aer pe tot blocul motor,inclusiv suportul motorului am observat urme de ulei,pierderi care pareau destu de recente. Cu toate ca era ulei pe o suprafata extinsa a motorului,pe scuturile de plastic ale motorului nu a ajuns nici o picatura,cu atat mai putin jos,sub masina.
  Acum vine intrebarea....De unde ar pute provenii uleiul,de unde ar putea fi pierderea?? Sub carcasa filtrului de aer am observat o alta "cutie" de plastic,mai mica,care la randul ei avea urme de ulei. O alta intrebare ar fi "ce este acea cutie,carcasa"?
  Multumesc pentru atentie!

 • #2
  Colegii chiar nu are cineva habar cam pe unde sunt punctele frecvente pe unde pierde motorul asta ulei?? Sunt urme de ulei pe motor in zona de sub cutia filtrului de aer,e imprestiat peste tot,inclusiv pe suportul de motor. Multumesc.

  Comment


  • #3
   Sunt destule garnituri care se coc in timp si vin schimbate.Cu siguranta si in cazul tau vorbim de o situatie identica doar ca nimeni din spatele unei tastaturi nu iti poate spune exact ce pierde...
   Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

   Comment


   • #4
    Salut, cel mai bine cureti cu un spray curatitor de frane si o pornesti suspendata pe elevator sau canal si trebuie sa vezi pierderea. A mea avea pierderi de ulei pe la garnitura de la pompa de vacuum (m271)

    Sent from my m2 using Tapatalk

    Comment


    • #5
     Cum a zis si colegul adriann.stan poate fi de la garnitura de la pompa vaccum. Eu am avut si la magnetii axelor cu came(sunt doi din fata motorului). Pe langa asta am schimbat garnitura de la capacul cu supape si pentru cele 4 bobine.

     Comment


     • #6
      Salut ! Problema ta este de la furtunele de aerisire a carterului motor. Vaporii de ulei care ies din motor sunt absorbiti de coloana de admisie a aerului printr-un traseu construit din furtune. Cel putin doua dintre futune plus o valva unisens le ai deteriorate. Acestea sunt pozitionate sub galeria de admisie, intre corpul compresorului de aer si blocul motor. Ajungi la ele prin partea de sus demontand carcasa filtrului de aer si galeria de admisie a aerului, dar chiar si asa este foarte dificil. Ideal este sa demontezi si compresorul. Furtunele si valva unisens costa destul de putin, cred ca 50 maxim 70 lei in schimb schimbarea lor este destul de dificila. Uite codurile : A2710181582 - furtunul mic ; A2710181482 - furtunul mare ; A2710180329 - valva unisens.

      Daca mai ai nevoie de detalii da-mi un mesaj privat !
      Attached Files

      Comment


      • #7
       Va multumesc pentru raspunsuri.

       Comment


       • #8
        Buna seara ! Am un E 250 CGI 2010, motor 271 evo si de curand am observat ulei scurs in scut... am dat scutul jos si din ce am observat se prelinge pe baia de ulei in partea stanga cumva de sus ... parca ar cobora pe un cablu ceva nu pe carcasa motorului.... Nu mult ulei insa destul sa se murdareasca pe acolo.. probabil in timp va aparea si sub masina. Este posibil sa am aceeasi problema cu furtunele alea sau e alt tip de motor si alta e cauza. Intentionez sa ajung si la service/ reprezentanta dupa caz.

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF