Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Trepidat Treapta 1

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Update final.

Am inlocuit :
    Volanta Sachs
    Kit Ambreaj Sachs
    Rulment Sachs

Pret final + manopera 4400 lei cu factura.

Am facut masina intr-un service recomandat de un amic , service foarte serios, punctuali si preturi bune.Mi-a placut de ei si cred ca voi ramane clientul lor.

Multumesc tuturor pentru postari.

Comment

Si masina cum merge ?

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
        Si masina cum merge ?

Brici.Problema s-a rezolvat.

Comment

Tin sa mentionez ca problemele au aparut de la felul in care fostul proprietar a condus.
          Un sofer prost distruge ambreajul.Nu este o problema cunoscuta modelului.Cel putin nu a fost in cazul meu.

Comment

Ba e o problema arhicunoscuta la w204 , in reprezentante , volanta , tampoane.
            E "consumabila" volanta ....sa stii ca bietul propietar nu are nici o vina. Daca mergi in oras , Bucuresti , doar tr 1-tr 2 , se distruge repede volanta , in special cele cu masa dubla.

Comment

Originally posted by b97dmt View Post
              Ba e o problema arhicunoscuta la w204 , in reprezentante , volanta , tampoane.
              E "consumabila" volanta ....sa stii ca bietul propietar nu are nici o vina. Daca mergi in oras , Bucuresti , doar tr 1-tr 2 , se distruge repede volanta , in special cele cu masa dubla.

Mai are un Peugeot 308 sau 307 - Este la al 3-lea ambreaj in 78.000 Km

Comment

Buna.Ieri am achiziționat un Mercedes C200 diesel an de fabricație 2014 și trebuie sa schimb tampoanele de la motor.Puteti sa-mi recomandați un service in Ploiești sau București?

Comment

Originally posted by Laura Georgiana View Post
                  Buna.Ieri am achiziționat un Mercedes C200 diesel an de fabricație 2014 și trebuie sa schimb tampoanele de la motor.Puteti sa-mi recomandați un service in Ploiești sau București?
                  Bine ai venit!

Sigur ai diagnosticat bine masina? Cam tanara pt schimb de tampoane,
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by cl600 View Post
                    Bine ai venit!

Sigur ai diagnosticat bine masina? Cam tanara pt schimb de tampoane,
                    Așa mi s-a spus la Autoklass in Constanța când am verificat-o înainte de cumpărare.Sigur mai vreau o alta opinie,dar nu știu unde sa o duc.Despre Autoklass Ploiești nu am auzit lucruri prea bune
                    Last edited by Laura Georgiana; 04-09-2017, 17:37 PM.

Comment

Incearca la Casa Auto sau Autoklass Sud, Pipera sau Chitila in Bucuresti o a doua diagnosticare/constatare.
                      Despre Autoklass Ploiesti, si alte reprezentante din Ploiesti precum Peugeot si Skoda am auzit si eu lucruri negative.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Originally posted by Crazyady View Post
                        Incearca la Casa Auto sau Autoklass Sud, Pipera sau Chitila in Bucuresti o a doua diagnosticare/constatare.
                        Despre Autoklass Ploiesti, si alte reprezentante din Ploiesti precum Peugeot si Skoda am auzit si eu lucruri negative.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                        OK.Mersi mult.

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF