Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme motor c200 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme motor c200 cdi

Buna ziua!
    Am si eu o problema cu al meu c200 cdi din 2001, acum o saptamana am schimbat debitmetrul si am curatat egr-ul dar nu l-am demontat, si cred ca putina mizerie s-a scurs in galeria de evacuare.
    Acum masina merge intrerupt uneori si scoate fum imediat dupa ce motorul se inneaca.
    Va rog sa ma ajutati cu un sfat!

Probleme motor c200 cdi

Originally posted by ionutz_ionutz View Post
    Buna ziua!

Am si eu o problema cu al meu c200 cdi din 2001, acum o saptamana am schimbat debitmetrul si am curatat egr-ul dar nu l-am demontat, si cred ca putina mizerie s-a scurs in galeria de evacuare.

Acum masina merge intrerupt uneori si scoate fum imediat dupa ce motorul se inneaca.

Va rog sa ma ajutati cu un sfat!

Ce debitmetru ai pus pe masina? Ai pus original sau aftermarket? Pe cel vechi il mai ai ca sa faci o proba? Iti da erori pe tester?

Sent from my iPad using Tapatalk

Comment

Am schimbat debitmetrul dupa ce am fost la diagnoza cu masina din cauza ca se limita la 3000 de ture, debitmetru e original dar cand am fost la tester indica ca egr-ul functioneaza 3% si l-am curatat pe masina.
      Cand am curatat egr-ul mizeria aceea s-a dus si in galeria de evacuare din spatele lui.
      Acum si la relanti si din mers da sa se opreasca motorul si scoate un fum albicios spre gri.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF