Buna seara, am mers la un domn de pe forum pentru schimbul de ulei CVA pentru un w204 din 2010. Dupa schimbul de ulei, la cateva zile, au inceput sa apara pete de ulei de cutie sub masina, care ulterior s-au marit si au ajuns ca in pozele alaturate. Am fost la control cu masina si mi s-a spus ca s-a pus prea mult ulei si curge pe la valva de prea-plin si intr-o zi n-o sa mai curga. Cutia schimba bine, dar in fiecare zi este o balta de ulei sub masina (i-am pus pampersi), si deja tot underbody-ul este plin de ulei, inclusiv evacuarea, nu mai vorbesc de mirosul de ulei ars in habitaclu. Am curatat cu spray pentru frane de cateva ori, dar tot apare pierderea.
Ce este de facut ? La 3 saptamani de la schimb tot curge ulei din ea. Se poate sa se fi defectat ceva din cauza uleiului prea mult ? Are vreun senzor in cazul in care nivelul uleiului scade prea mult ?

O seara buna tuturor.
Ce este de facut ? La 3 saptamani de la schimb tot curge ulei din ea. Se poate sa se fi defectat ceva din cauza uleiului prea mult ? Are vreun senzor in cazul in care nivelul uleiului scade prea mult ?

O seara buna tuturor.
Comment