Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Actuator clapeta acceleratie/senzor defect

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut fratilor !
    Astazi am fost la reprezentanta mercedes pe constanta.
    Masina a fost pusa pe tester si imi da aceeasi eroare: P211271 "Clapeta de acceleratie se blocheaza inchisa. Elementul de reglaj este blocat."

Mentionez ca clapeta este noua, originala mercedes: se poate vedea in pozele atasate cutia in care a venit sigilata si foarte bine ambalata.
    I-au facut adaptare si resetare si configurare si tot ce se face in acest caz. Am scos masina la plimbare vreo 15 km si la intoarcere nu a mai dat nici o eroare. A ramas sa vin peste 3-4 zile sa vedem daca eroarea a reaparut.

Ce mi se pare stupid este ca cei de la mercedes imediat mi-au zis ca trebuie schimbata clapeta ! I-am intrebat azi, daca clapeta e noua si inca da eroarea ce facem domn inginer ? raspuns: se uitam un pic ca sunt niste fire.....etc vag raspuns, desi prima lor parere era ca trebuie schimbata !
    Acum am ramas fara idei....
    [img=http://s16.postimg.org/wh9miqu0h/12071307_10153661556119594_1643968383_n.jpg] [img=http://s16.postimg.org/mxzxpa6i9/12077295_10153661556139594_2022389395_n.jpg] [img=http://s16.postimg.org/l7gwnsoz5/12084081_10153661556524594_2113761849_n.jpg]
    Last edited by andyita; 10-05-2015, 17:45 PM.

Comment

scuze pun imaginile asa deoarece prima oara nu a mers sa le uploadez.

Comment

Da deci am ajuns la capatul rabdarii.
        Clapeta de acceleratie este noua, originala, montata corect, computerul o vede, update la computer este facut la zi, cablajul si conectorii nu sunt intrerupti si totusi primesc eroarea: P211271 "Clapeta de acceleratie se blocheaza inchisa. Elementul de reglaj este blocat."
        cei de la reprezentanta s-au declarat invinsi si au zis: mergi cu ea asa, daca masina nu iti face figuri.....
        ce pot sa mai spun .... I give up.
        in bord nu apare nimic iar masina 99.9% din timp se comporta normal. O data la 2 saptamani cand accelerez de la 2500 rotatii in sus pe la 80 la ora are o mica ezitare ca si cand iau de pe clapeta si o reapas dar asta face de 2-3 ori si gata dispare simptomul....

mai are cineva vreo idee ce sa mai fac ?
        am inteles ca mai e o reprezentanta in constanta in afara de autoklass, si anume tiriac dar am inteles ca nici astia nu sunt prea mesteri....
        Last edited by andyita; 10-09-2015, 17:07 PM.

Comment

Eu zic sa nu te dai batut, incearca si a doua reprezentanta, povesteste-le totul de la inceput pana la sfarsit si asculta propunerea lor. De obicei, cel carr se declara invins plateste!
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

astazi am fost la reprezentanta si mi-au facut o lucrare la instalatia electrica intre computer si clapeta cica erau niste fire in forma de "Z" si unul era intrerupt au zis ca s-au mai lovit de problema asta.
            Acum teoretic problema e rezolvata

Insa "meseriasii" au avut grija cred sa atinga vreo mufa/fir pe acolo pentru ca peste cateva ore mi s-a aprins martorul airbagului in bord cu specificatia "front right airbag malfunction consult workshop"

asa ca maine trebuie din nou sa ma prezint la ei ....SUPERB

PS @cls600 - tot respectul. o lucrare la partea electrica a fost necesara exact cum ai zis in posturile de dinainte.
            Last edited by andyita; 10-20-2015, 21:37 PM.

Comment

da....se pare ca nu a fost vina lor....
              iesise cica un firicel de sub scaun...

Comment

Case closed. Am testat masina azi si nu a mai dat nici o eroare de clapeta dupa 2 saptamani de la lucrarea celor de la Autoklass constanta ! Se pare ca era instalatia electrica- un fir desprins ceva.

Comment

Salut , imi poti lasa si mie un nr tau de telefon , intampin si eu problema acesta si nu ii pot da de cap de o saptamana ? te rog

Comment

Salutre tuturor! Poate cineva sa descrie cum functioneaza aceasta clapeta de acceleratie. La mine la mercedes w211 e 320, clapeta este deschisa la maxim tot timpul! cand accelerez se inchide sau ce face???? Clapeta mea este deschisa tot timpul si cand accelerez trepideaza usor dar motorul tremura urat rau.......nu trece de 1600 turatii.Am scos mufa din ea si motorul se tureaza foarte frumos pana la 3000 ture dar intra in" limp mode" si aprinde becul galben in bord!Am desfacut motorasul crezand ca poate curat ceva si va merge....dar nu am avut succes!
                    VITEZA NU TE UCIDE,DAR OPRIREA BRUSCA......DA!

Comment

La mine la W211 E320 cutie 7gtronic, urca greu in acceleratie,apoi a inceput sa tremute si sa smuceasca.Pun un filmulet ca sa vedeti cum facea !Rezolvarea a fost schimbarea senzorului de gaze EGR situat langa EGR.Cost aftermarchet nou 450 si 600 lei original!
                      Acum merge ca atunci cand era noua.Pe tester nu a dat nimic(STAR).Am scos mufa si am observat ca merge mai bine dar tot greu accelera,dar nu mai trepida si nu smucea.

Last edited by Florin_WES; 03-25-2019, 21:34 PM.
                      VITEZA NU TE UCIDE,DAR OPRIREA BRUSCA......DA!

Comment

salut,
                        imi poti spune exact ce senzor ai schimbat? e cumva senzorul temperatura gaze evacuare?ms

Comment

Working...
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF