Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema cu turbina?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema cu turbina?

    Am un w203 (2006...31000km) si din cand in cand masina da senzatia ca nu trage, problema dispare la repornirea motorului. Prima data problema a aparut anul trecut am fost la Autoklass si au constatat ca ar fi fost un soarece ce a ros cablul de la turbo, cablu pe care l-au remediat. De atunci pana acum 2 luni nu a fost nici o problema, insa brusc cand plec cu masina indiferent daca motorul este incalzit sau nu masina nu trage cum ar trebui. Daca repornesc motorul problema dispare si poate sa apara peste 1 zi sau peste o luna. Nu am reusit sa fac nici o conexiune pana acum care ar fi cauza ce genereaza lucrul asta pentru ca nu are o periodicitate.
    Ce credeti ca ar putea ca ma streseaza cand patesc pentru ca in rest masina nu mi-a facut nici o problema
    DIESEL FAN

  • #2
    Nu prea pricep mare lucru din postarea ta,dar cred ca o diagnoza te edifica de multe aspecte....

    Comment


    • #3
      Mai pe scurt uneori nu intra turbina in functiune si isi revine dupa repornirea motorului.
      Am fost la diagnoza si nici o problema nu a aparut
      DIESEL FAN

      Comment


      • #4
        Cu presupusul putem sa dam pina miine,e posibil sa fie ceva contact,de la gropile mioritice...anumite masini sunt facute sa mearga pe shosele bune....

        Comment


        • #5
          Salut verifica unde a fost reparat sau inlocuit cablul,pt ca s-ar putea sa fie un contact imperfect ,verifica mufele .Iti spun pentru ca si eu am patit cu mufa de la debilimetru de aer cara nu era impinsa bine si masina nu se mai tura mai mult de 3000 de rotatii.

          Comment


          • #6
            Si mie mi se intimpla des sa cred ca e debil debiLImetrul de aer,daca imi amintesc bine s-a confruntat si colegul Tomac,dupa achizitzionarea coupe-ului meu...

            Comment


            • #7
              Imi dau shi eu cu presupusul: incearca sa ii schimbi filtrul de motorina (ma gandesc ca nu da fum negru atunci cand zici ca nu mai trage).
              Chestia cu - dupa repornire iar trage, am rezolvat ieri la un Golf 4 prin scimbarea filtrului de motorina.
              Deci: tipul a bagat nishte motorina "la galeata", cu o palnie cu sita, dar sita era sparta.
              Dupa pornire tragea vreo 1 km, apoi devenea leshinata.
              Am dat jos filtrul, care avea purja shi am scos cam 90% apa din el. Omul a zis sa ii bag filtrul la loc, ca dupa purjare e ca nou. Greshit. Hartia se impregneaza shi tot nu va trage, dar va leshina dupa mai multzi km.
              Ideea e ca dupa fiecare repornire, pompa de joasa presiune (de alimentare), va baga motorina prin filtru "cu japca" shi atunci mai ai ceva gaz de ars, mai invie putzin.
              Cand nu mai trage, iar faci o repornire (in mers chiar) shi iar trage.
              A doua zi am schimbat filtrul vechi cu unul nou shi s-au rezolvat toate cele.

              Posibil sa fi neglijat filtrul, sau nu mai baga destul pompa de alimentare (asta in situatzia in care ai verificat ce au zis colegii de mai sus shi nu mai ai alte solutzii).

              Succes!

              Comment


              • #8
                Multumesc pentru sfaturi o sa mai merg inca odata la diagnoza sa fac o verificare si o sa mai uit si la ce ati spus voi
                DIESEL FAN

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF