Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cu becurile de bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by George_b View Post
    Din pacate eu nu am decat ceva poze cu bordul.In una din ele am lasat un bec vechi sa vezi diferenta de culoare a luminii.La klimatronic inca nu am schimbat pentru ca nici nu stiu ce beculete se pun acolo.
    E ok,asa se vede si la mine,dar ceasurile de jos(temp,km,ora)cui le lasi ?

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
      Am luat consola jos fara sa dau jos volanul. Am reusit sa schimb becurile arse, din pacate nu am gasit sa pun altele, am luat din cele de acolo care nu folosesc la nimik, adica nu indica nimik, numai ca oricum trebuie sa le pun la loc dupa ce o sa gasesc, acolo sunt 2 becuri 12V / 2W(cu soclu verde) si o gramada 12V / 1,2W(cu soclu albastru),becurile sunt Osram, o sa pun niste poze cu becurile care is arse, poate imi ziceti careva unde pot gasi becuri de alea
      cine mai vrea sa puna becuri la bord si nu gaseste cu soclu cu tot are la aspad .ro de la philips sau puteti lua din comert bec fara soclu ,dar trebuie sa scoateti becul din soclu cu tot cu clemele metalice,apasand clemele respective din lateral, si sa lip[iti cu un pistol de lipit noile becuri.eu personal mi-am pus leduri de 12 v albastre.succes

Comment

Ca sa nu mai deschid alt topic intreb aici.
        La mb w203 din 2004 au beculete la rulourile care deschid si inchid aerul (pt fata?)?
        La computerul de bord mi se inegreste un pic partea stanga, cam 1/2 cm.Cateodata imi revine la normal, dar de ce se intampla acest lucru?

Comment

[QUOTE=Yayo;122153]Cam asa se vede dupa ce am schimbat becurile de la ceasuri la w202 .m-a costat 30 ron 2 leduri albastre w5w si doua leduri 3 mm 12 v
          Attached Files

Comment

Originally posted by Yayo View Post
            Salut Tibi, nu mai stiu exact care sunt cele care lumineaza ceasurile, pt ca eu am schimbat si cateva ex( becul de la srs, de la placute, si inca vreo 2, dar cel mai bine, ca sa fii sigur, dupa ce scoti ceasurile, nu scoti mufele din spate si aprinzi pozitia si le incerci si vezi care sunt, ti-am pus si o poza ca sa vezi cum sunt asezate becurile in spate, daca te uiti atent are si o mica schema pe ceasuri care iti spune fiecare bec de la ce e. Cele incercuite cred ca sunt cele care lumineaza ceasurile, dar nu mai stiu 100%, asa ca mai bine incearcale,e foarte simplu. Becurile sunt de 1,2W, eu am pus de 2W si de aia se vad asa aprinse noaptea. Daca ai si alte nelamuriri si pot sa te ajut....
            cele de sus cu soclul albastru sunt de la semnalizare ,stanga dreapta, iar cele de sub acestea cu soclu negru sunt de la lumina de bord si sunt w5w care se pot inlocui cu leduri .

Comment

Am si eu cateva intrebari si nu am vrut sa mai deschid alt topic asa ca il ridic pe asta !
              Ieri am dat si eu ceasurile din bord jos,am schimbat cateva becuri de 1.2 w cu leduri si cele de 2w cu smd ca cele din poze.. dar cel din dreapta unde aveam becul ars imi merge 1 zi si se arde.. o fi becul de vina?Sau altceava?
              Ce imi recomandati pe albastru in locul smd si unde pot gasi?

Ps:mufele de la ceasuri nu le-am scos si vad ca la sfarsit dupa ce am schimbat cateva mi sa aprins becul de la srs cum pot sterge eroarea?

Mai am o problema,azi prima oara de cand am schimbat becurile mi sa oprit motorul de vreo 2-3 ori..cand apasam frana sau o scoteam din viteza acul la turometrul o ia razna coboara sub 500 sau se duce pana la 500 si urca inapoi pe la ~1000 si face mm mmm are vreo legatura una cu alta?sau care o fi problema?

Uploaded with ImageShack.us
              Last edited by xander; 03-09-2011, 00:25 AM.
              Iubitor de Frumos!

Comment

Ceva ideei? :/
                Iubitor de Frumos!

Comment

te duci cu talonul la un importator de piese auto si ceri ce ai nevoie.se gasesc.
                  LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Pe alt am gasit peste tot,dar albastru nu prea..
                    Iubitor de Frumos!

Comment

Potrivire ceas

Salut!

Stie cineva cum se potriveste ceasul din bord la mercedes w203(c200 benzina/2001)?
                      Mentionez ca masina are radio cd cu navigatie original.
                      Are vreo legatura?

Multumesc!

Comment

Va rog spuneti-mi cum pot da jos casul original?

Am incercat sa dau consola centrala si nu mai nimeresc tijele alea 2 de la reglajul calduri...

C180~
                        Iubitor de Frumos!

Comment

Eu am schimbat iluminarea clusterului acum un an, am folosit led-uri albe, in locul celor 2 becuri mari de 2 W (W2W) am pus un set de led-uri de pozitie T10 cu 5 SMD-uri multicip, iar pt cele de 1,2 W (de la partea dreapta a turometrului, partea cu temperatura apei si cele 3 display-uri) am folosit led-uri SMD multicip cu soclu T5.

In realitate e superb, ceasurile se ilumineaza perfect uniform, puternic si culoarea este alb xenon (temp. culoare 6000K)
                          Attached Files

Comment

Sunt bune cele cu 5?vreau sa imi cumpar si eu 2 dar pe albastru...ps:firma o stii?
                            Iubitor de Frumos!

Comment

Originally posted by xander View Post
                              Sunt bune cele cu 5?vreau sa imi cumpar si eu 2 dar pe albastru...ps:firma o stii?
                              Eu le am de un an si n-am avut nici o problema pana acum, dar nu sunt luate din Romania, le-am luat de pe eBay, sunt mai de calitate si cu mult sub preturile de la noi. In Romania e jaf la drumul mare cand e vorba de preturi la led-uri auto si nu numai...

P.S. : Le recomand pe astea cu 5 SMD-uri in locul celor pe care le-ai folosit tu, ca ale tale sunt led-uri High-Power de 1 Watt care se incalzesc tare (din cauza asta au inelul acela din aluminiu, ca sa disipe caldura) si nu fac bine la plasticul ala transparent de la cadrane (prismele care colecteaza lumina de langa bec)...plus ca cele cu 5 SMD-uri imprastie lumina pe 5 directii si din cauza asta iluminarea este omogena, pe cand ale tale dau lumina doar in fata si fiind si foarte aproape de cadrane, iti ilumineaza puternic doar zona in care sunt, restul cadranului ramanand mai intunecat.

Comment

Ms maine sper sa imi cumpar..
                                Apropo ai desfacut cumva si consola centrala? as vrea niste sfaturi un nr de tel pe private daca vrei
                                Iubitor de Frumos!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF