Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

noxe c180 kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• noxe c180 kompressor

Salutare, azi am fost cu masina mea la rar pt omologarea instalatiei gpl, dar nu am trecut testul de noxe nici pe benzina, nici pe gpl. Mi s a spus ca ar trebui sa aiba valoarea de 0.2-0.3, iar a mea are 0.7-0.8. Daca are vreo importanta, mi s a mai spus ca desi au incalzit motorul tot nu au iesit. Mentionez ca pe hartia primita de la rar la temperatura motorului este valoarea de 11 grade...este suficienta pt masuratori aceasta valoare? Sau este posibil ca temperatura motorului (apa era la peste 80 de grade) sa fie asa mica, dupa un drum pe centura de aproximativ 30 km, chiar daca a stationat 10-15 minute cu motorul oprit? Ce as putea sa fac pt scaderea noxelor? Am inteles ca sondele lambda functioneaza in parametri...
    orice sfat este bine venit, multumesc

Masurarea gazelor de esapament se face cu motorul la minim 80 grade Celsius.

RAR-ul masoara temperatura printr-o sonda ce se introduce in locul jojei de ulei, desi in bord temperatura apei are 80 grade, aceasta sonda poate afisa mai putin (temperatura uleiul)...

Incearca sa faci un test de noxe la orice statie ITP dupa o plimbare de 20-30 min prin Bucuresti.

Valoarea Co cor intr-adevar nu trebuie sa depaseasca 0,2 la relanti si 0,3 accelerat (2000-3000 rpm).

Daca valoarea sondei Lambda pe buletinul de noxe este 1+/- 0,03 atunci sondele iti functioneaza in parametri si amestecul aer-carburant este corect.

Posibil sa iti consume ulei... ce valoare ti-a iesit la HC ppm (vezi documentul de la rar)?

Comment

Am fost azi, dupa ce am forjat o pe autostrada 15 km plus oras (periferie), si am repetat testul la alta statie...a iesit la fel de prost...posibil sa pape ulei, cat nu stiu...nu da fum, in schimb miroase...
      hc ppm la relantiu, pe benzina 188, iar la 2755 rpm 90
      pe gpl 305 la 2482 rpm si 277 la relantiu
      lambda are 0.987, 0.988 gpl si 0.997, 1,021 pe benzina
      maine o pun pe tester...ideea este ca masina consuma ok, adica este in parametri...
      ma ajuta cumva un metabond in benzina? Sau in ulei sa pun ceva? Mentionez ca am 1000 km de cand am schimbat uleiul 0 w40 mobill si filtrele de aer, ulei si habitaclu.
      Last edited by daniel03; 04-14-2015, 19:52 PM.

Comment

Dubios...te incadrezi cu hidrocarburile. La mers accelerat trebuie sa fie maxim 100ppm, deci la tine e bine. La GPL nu conteaza HC...

Iti recomand sa faci o diagnoza cu STAR, poate gasesti ceva de care sa te legi sa verifici.

PS: ai amestec sarac pe GPL.

Comment

Voi face diagnoza, sper sa aiba tester star, ca altfel nu imi este de mare ajutor. Multumesc.

Comment

Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF