Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ajutor! Ce anume poate "fura" curentul de la baterie?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Nu am auzit sa existe vreunul functional second. Nici sa se repare. Pentru clima din Ro este o piesa total inutila. Incalzirea greoaie (raportat la normalitate) a motorului nu are legatura cu HB (desi acesta ajuta, in mod cert, la incalzirea mai rapida).
  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

  Comment


  • #32
   Daca ma uit pe olx dupa preincalzitor, gasesc multe ptr E si vreo 2 ptr C.

   Codul ptr C e: A0001591904. Ma gandesc ca astea sunt date jos de pe masini de anglia, ajunse la tocat. Singura problema e ca nu le poti testa decat dupa ce sunt pe masina si e frig afara Nu stiu cat merita riscul.

   Comment


   • #33
    Originally posted by grizzlee View Post
    Daca ma uit pe olx dupa preincalzitor, gasesc multe ptr E si vreo 2 ptr C.

    Codul ptr C e: A0001591904. Ma gandesc ca astea sunt date jos de pe masini de anglia, ajunse la tocat. Singura problema e ca nu le poti testa decat dupa ce sunt pe masina si e frig afara Nu stiu cat merita riscul.
    Salut. Eu am preincalzitorul anulat de cativa ani.(Si la mine a distrus doua baterii in cateva minute.) Nu am simtit nici o diferenta cu el anulat. Incalzeste apa la fel de repede.Parerea mea e sa nu arunci banii pe unul chiar si functional pt ca nu merita. Bafta.

    Comment


    • #34
     am un c class w204 din 2009 si cateoda ex:1 data de 2 ori pe saptamana imi descarca bateria +comenzile de pe volan nu mai merg ex:volumul la android mentionez ca am schimbat navigatia originala cu un android dedicat pentru w204,ii scot borna 10 minute si dupa porneste norma bineinteles dupa ce ii dau curent cu cabluri fiind bateria descarcata.cred ca w204 nu are heater booster sa ma gandesc ca ar putea fi de acolo.ce credeti ce ar puta fi?

     Comment


     • #35
      Am rezolvat..!Era din setarile androidului,am dat sa revina la starile din fabrica si gata..!nu mai consuma acumulatorul.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF