Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

consum marit C 200 cdi W204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• consum marit C 200 cdi W204

buna tuturor
    ei am dat calul pe un magar un W203 320 cdi pe un W204 c200 cdi
    problema? consum de 14-16 litri de motorina,si am vazut pe forumurile de afara ca de vina ar fi injectoarele de tip delphi piezzo
    ma poate ilumina cineva va rog? am fost la MB si au spus ca din punct de vedere electronic nu apare nici un defect.
    va rog ajutati-ma
    MULTUMESC.

Cu siguranta injectoarele sunt de vina! Sau daca rezervorul nu este gaurit!!!

Comment

mersi,cu siguranta nu e gaurit. naiba stie ca unii zic sa ma uit si la vana EGR

Comment

Citeste regulile de postare!
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by mmau48 View Post
          buna tuturor
          ei am dat calul pe un magar un W203 320 cdi pe un W204 c200 cdi
          problema? consum de 14-16 litri de motorina,si am vazut pe forumurile de afara ca de vina ar fi injectoarele de tip delphi piezzo
          ma poate ilumina cineva va rog? am fost la MB si au spus ca din punct de vedere electronic nu apare nici un defect.
          va rog ajutati-ma
          MULTUMESC.
          Salut eu nu am facut un calcul dar cu un plin nu fac mai mult de 750km.(54 litri)

Comment

nu stiu ce sa zic dar mi se pare mare consumul,in oras fac cu 60 litri cam 470
            km.si pe autostrada 600 km.
            cred totusi ca are ceva

Comment

Originally posted by mmau48 View Post
              nu stiu ce sa zic dar mi se pare mare consumul,in oras fac cu 60 litri cam 470
              km.si pe autostrada 600 km.
              cred totusi ca are ceva
              Are o problema intr-adevar... Eu la acelasi model cu un plin de 55-60 de litri pe autostrada pot face 900-1000 de km ( consum de 5.8 la 110-120 la ora) iar in oras de regula fac 650-750 ( consum de 7.5-8 ) cu acelasi plin.

Comment

Am avut cateva diesel-uri de 2 litri ,2,2 si 2,5.Cel mai econom consuma exclusiv in oras 10%.
                Daca ai cutie automata,iar media de viteza a rulajului este undeva la 30-40 km/h,consumul nu este mare deloc.Conteaza media de viteza pentru care ai calculat consumul !
                Ce viteza medie iti afiseaza CB-ul ?

Comment

Originally posted by robertino View Post
                  Am avut cateva diesel-uri de 2 litri ,2,2 si 2,5.Cel mai econom consuma exclusiv in oras 10%.
                  Daca ai cutie automata,iar media de viteza a rulajului este undeva la 30-40 km/h,consumul nu este mare deloc.Conteaza media de viteza pentru care ai calculat consumul !
                  Ce viteza medie iti afiseaza CB-ul ?
                  Nu exista motor de 2 litri sau de 2,5 diesel la w204. C180, C200, C220 si C250 au toate acelasi motor de 2148 cmc si difera prin soft, injectoare etc. Primul are o putere de 120 Cp, 136 Cp, 170 Cp si 204 Cp respectiv. Din cate am observat motorul de 204 si cel de 170 consuma destul de mult, mai mult decat cel de 136 pe care il am eu ( am 2 prieteni cu masini identice C220 si C250). De asemenea am auzit ca noul C180 CDI cel de 120 Cp, motor bagat numai pe w204 cu facelift consuma de asemenea mai mult pentru ca are ce trage... Masina are 1600 kg si la 120 de cai...
                  De asemenea, Robertino, mi se pare putin exagerat 10 % intrucat eu pe a mea o conduc usor agresiv si nu trece de 9-9.2 si repet, cand o conduc normal -> 7.5-8
                  Last edited by funlandhuman; 05-11-2014, 22:54 PM.

Comment

Am spus cumva ca am avut Mercedes diesel ?Ai tras o concluzie gresita !Reciteste:Am spus diesel-uri ! Am avut Ford VW si Audi.
                    Probabil masina ta face exceptie.Dar ma indoiesc ca in Bucuresti vei scoate sub 10% rulaj 100% urban dimineata la orele 8-12 !
                    Cel mai econom a fost Ford-ul de 2,2 litri tdci.Extraurban nu sarea de 5-6%,dar in oras cb-ul nu arata sub 9,8-10%.Audi intr-adevar avea o caroserie de aluminiu ,dar tot consuma in oras 12-15% datorita cv automate !

Comment

va multumesc tuturor ,problema mea vine de la injectoare.si le voi trimite la reparat 180 eur pt fiecare injector defect.sper sa isi REVINA consumul.va multumsc inca o data.

Comment

ok. multumesc.

Comment

La 4x180€ nu era mai ok sa mergi cu consum marit?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Motorina in exces inseamna ardere incompleta,DPF infundat,arderi necontrolate in cilindru ,gauri in pistoane,topirea materialului.
                            Nu este bine sa ai un consum marit la diesel !

Comment

Ca la benzina o fi... Cugetare profunda.
                              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF