Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

consum marit C 200 cdi W204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La a mea c220 cdi 170 cp,cutie automata ,consumul este de 7.5 in localitate si 5,5 pe autostrada cu pilot automat si viteza de croaziera 135 km/h.

Comment

Originally posted by robertino View Post
      Am spus cumva ca am avut Mercedes diesel ?Ai tras o concluzie gresita !Reciteste:Am spus diesel-uri ! Am avut Ford VW si Audi.
      Probabil masina ta face exceptie.Dar ma indoiesc ca in Bucuresti vei scoate sub 10% rulaj 100% urban dimineata la orele 8-12 !
      Cel mai econom a fost Ford-ul de 2,2 litri tdci.Extraurban nu sarea de 5-6%,dar in oras cb-ul nu arata sub 9,8-10%.Audi intr-adevar avea o caroserie de aluminiu ,dar tot consuma in oras 12-15% datorita cv automate !
      Scuza-ma! Puteam sa jur ca citisem ca ai avut MB. Intr-adevar, am un prieten cu Mondeo 2.0 Diesel care pe autostrada poate ajunge si la 4.5-4.6. Fordurile diesel consuma foarte putin.

Comment

Excuses accepted !

Comment

din 4 injectoare toate sunt defecte si pana la urma cost total 196 EUR per injector plus TVA asa ca se duce o mie de euro,cei care le repara spun ca de vina este motorina de proasta calitate,conditii ca sa imi ofere garantie: filtru de motorina schimbat si curatarea rezervorului.zis si facut.astept marti sa vad rezultatul.
          o seara placuta va doresc si fara probleme !

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF