Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

P1664-008

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

La asta ma refeream, ca ai facut sa mearga sistemul, ce mi-a ramas in minte e ca ai dat un pumn de bani

Comment

Totusi cred, este mai bine sa functioneze, acesti ingineri, banuiesc ca l-au pus cu anumit scop. De ce iarna consuma mai mult?

Comment

Scopul a fost doar pentru confort.
        Mai bine puneau un Webasto standard din fabrica. Eram de 1000de ori mai castigati decat cu HB.
        @cocohro- Consumul scade cu HB activ? Eu nu cred..

Comment

HB-ul mareste consumul pe perioada functionarii.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Acum sunt in dubiu! Sa punul unul care functioneaza dar SH sau sa-l dau pe OFF? Am sa incer si cu Star . Daca il iau SH si dupa 2-3 ani se duce.. nu am facut nimic.

Comment

Normal, odata ce consuma curent(si eu cred ca "suge" destul) creste si consumul.

Eu nu vad avantajul cu HB. De banii care dai pe el, 5 minute in plus in fiecare dimineata friguroasa(calculand motorina arsa +o cafea) iesi mai ieftin..
              Last edited by cutaresku; 12-13-2013, 10:18 AM.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF