Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Uzura anvelope fata si pe exteror si interior.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dialiv View Post
    O idee- dezactivezi Abs,Esp,Asr din meniul secret-Esp dynamometer test-dai pe Off, mai faci o tura..
    Multumesc! O sa incerc si acest lucru. Inca nu am depistat de unde apare.

Comment

Am gasit problema. Dupa ce am schimbat de 3 ori discurile. O janta de pe fata era indoita. Cand am montat cauciucurile noi, nenea de la aparat nu a verificat-o...

Deci pentru cei care le tremura volanul la franare, si nu le tremura si la mers normal. Nu excludeti jantele. Datorita tractiunii spate la viteza janta nu se simte ca e stramba. Insa cand pui frana si toata greutatea vine spre fata se pare ca se simte...

Comment

Buna seara.
        Am si eu o problema la w204. Acum vreo 3 ani am facut directia. La ceva timp a inceput sa toceasca anvelopele atat pe interior cat si exterior. Am schimbat bucsele hidraulice de la bratele care merg spre fata cu unele AM. Am refacut directia. Dupa aceasta operatie a continuat sa le toceasca pe exterior. La verificare bucsele pareau destul de moi. Am hotarat se le schimb iar , dar de data aceasta cu unele originale. Am refacut iar directia. Nici o schimbare, uzura continua. Trebuie sa schimb anvelopele, dar problema este nerezolvata inca. Aveti idee ce sa mai verific, sau un service specializat mercedes in Brasov care poate face o constatare si un reglaj corect? Exclus reprezentata, ca la un reglaj directie costa cat un set de anvelope premium ...

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF