Originally posted by shiftyme2
View Post
Am pus in ECU softul original al masinii si am facut aproape 1000 de km facuti de atunci.In tot acest timp mototul a facut doar o regenerare (la prima alimentare cu motorina de dupa resoftare) .
Se aprinde uneori in bord martorul motor (la drumuri mai lungi de 150 km mers in turatii peste 2500-3000 )dar si cu martorul motor aprins in bord mororul nu mai intra in limitare, iar in dimineta urmatoare eroare dispare din bord.
Pe STAR imi apare doar o eroare ca "aerul circula prea repede prin dpf" (imi cer scuze nu mai retin codul de eroare).
In concluzie cu softul original(ne modificat pt anulare dpf) si fara fitru de particule pe esapament, masina merge mai bine ca inaite de eliminarea dpf-ului pt ca nu mai am parte de regenerari ,am consum mai mic ,singurul impediment e ca scate ceva fum la demeraje mai sportive.
P.S. Momentan sunt super multumit ,dar daca apar probleme pe vitor cauzate de lipsa dpf-ului din instalatia de evacuare, am o solutie alternativa . Colegul mercedes-cdi mi-a trimis un link (http://www.calculatoaremercedes.wgz.ro/) cu o firma care monteaza miezul fitrului de particule (nou) in carcasa cu un pret in jur de 2600 lei, foarte ok in comparatie cu pretul unui dpf nou.
Bafta.
Comment