Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Bec c200 xenon

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bec c200 xenon

Buna seara Si salutare la toti ,sunt posesor de un MB c200 din 2004 si am si eu o nelamirire .Deci am masina de 1 an si asi vrea sa schimb becurile de Xenon sau dus ale mele ,si a.si dori sa le schimb ,nu stiu ce tip de bex sa iau si de cati k. nu stiu ce putere are becu meu .va rog sa ma ajutati.

Va multumesc

Trecand peste gramatica-ti precara dar si peste indolenta fata de a incerca functia search, W203-ul are: D2R versiunea xenon, H7 la halogen si D2S la bixenon.
    Philips propune solutii variate menite sa imbunatateasca viata consumatorilor. Vezi gamele noastre de Electrocasnice si Produse de Ingrijire personala!

La urmatoarea postare de acest gen ne suparam, daca dovedesti din nou ca n-ai citit regulile casei.

PS: @#%$$-m-as in el de banner publicitar, nu ma lasa sa editez postul de mai sus.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

W203, C200, 2003
      Daca tot ai deschis topicul acesta intrebarea vine in felul urmator si scuzati nestiinta mea. Care becuri se vad mai bine noapte cu culorea alba sau albastra. Din pacate am venit de la Baia Mare-Bucuresti si pe drum mi-sa ars un bec si dupa al doilea bec, pe care le-am cumparat din carrfour dand o gramada de bani pe el si nu m-au tinut decat o luna . Am cumparat pe drum din prima benzinarie 2 becuri h7 ca pana acolo am mers cu faza lunga, dar cand a inceput sa se intunece nu am vazut deloc cu ele. Acum sunt nevoit sa cumpar altele ca alea sunt chioare rau si as vrea sa cumpar unele bune in care sa vad si sa nu ma chiuni cu ele cum am facut cu cele cumparate din benzinaria aceea de pe drum . Nu vreau sa ma duc la reprezentant pt niste becuri, ca pot sa le cumpar si sa le montez eu dar trebuie sa stiu ce este bun. Asta a fost prima experienta cand am cumparat din benzinarie becurile si sa nu vad cu ele, pana acum tot din benzinarii am schimbat becurile si se vedeau brici. Nu stiu ce am avut pe ea ca le-am aruncata, asa ca imi este greu sa spun si asta ma incurca faorte rau, ca nu stiu daca erau halogen sau xenon nu stiu daca erau white sau blue cele pe care le-am avut inainte.
      Cu multumiri

Comment

Eu mi-am pus Xenon pe faza scurta cu becuri H7 de 35W si 6000 de Kelvini . E o lumina alba putin spre albastru si se vede perfect. Ti le monteaza in 15 minute un meserias care se pricepe. Vezi sa nu iei chinezarii ca te lasa repede.

M-a costat cu tot cu montaj 230 de RON.

Comment

Un bec bun d2s este de la 200 ron in sus(phillips sau osram).Xenoanele cand sunt pe duca se dau o lumina mai rosiatica,daca lumina este albastra sau alba inseamna ca nu becul e dus cu sunt matuite lupele sau sticla de la far.

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
            Un bec bun d2s este de la 200 ron in sus(phillips sau osram).Xenoanele cand sunt pe duca se dau o lumina mai rosiatica,daca lumina este albastra sau alba inseamna ca nu becul e dus cu sunt matuite lupele sau sticla de la far.
            Cum pot sa imi dau seama daca este xenon sau halogen cand nu mai am becurile care au fost ale masinii? Nu ma pricep mai ales cum au iesti acum o gramada de becuri, dar am gasit un bec ars prin garaj dar nu stiu daca este din cele bune pe care leam avut inainte pe masina, scrie pe el 48638 NARVA H7 RPB+12v 55w E1 28B DOT U GERMANY 1B16 cred ca este lumina with

Comment

Si poate imi spune si mi ce inseamna codurile acele pe el unde am pus punctele respective ca am cautat pe net si tot o sa mai cat pana gasesc ceva sa ma lumineze.
              - prima cred ca este seria de fabricatie
              - pe urma vine firma
              - tipul becului
              -.......
              - votajul
              - watii
              - ...
              - ...
              - tara
              - ...

Comment

Pai cred ca sunt cu Halogen daca scrie h7,si vezi daca masina ar fi avut xenon cred ca trebuia sa aiba spalator pentru faruri,daca ai posibilitatea cumpara Osram Night Breaker Plus,eu le-am schimbat la vechea masina(multe am schimbat si am vandut-o)ma saturasem sa tot le schimb,se ardeau si aveau o lumina galbuie,dar astea au o lumina alba,poate putin spre albastru si tin mai mult etc,aici de pe site info,
                up to 90% brighter light output - Allowing you to see more clearly
                up to 35 metr Longer Beam - Allowing you to see further ahead
                up to 20% Wider Beam - Allowing you to light up more of the road
                Golden Cap - 24carat Gold for a quality build tip
                Longer Lifetime than standard bulbs
                Astea cu cap de aur cum spun ei sunt o editie mai limitata,dar si cele fara sunt la fel de bune.
                Last edited by ichbin; 06-14-2013, 13:24 PM.

Comment

H7 e halogen,culoarea luminii e in functie de ,,k''(galbena,alba ,albastra).Parerea mea e ca sunt mai bune Phillips decat Osram.A si h7 este mult mai ieftin decat d2s .

Comment

Salut. Nu trebuie instalatie HID cu CAN BUS?. Am montat o instalatie xenon de 35W merge putin apoi incep sa clipeasca,se sting si se aprind intermitent iar in bord spune ca "Dipped beam L/R not working".
                    Hitler lebt durch Mercedes-Benz

Comment

Eu mi-am pus cu Can-bus si nu am probleme, merge la fel ca un bec normal.

Comment

Originally posted by Alex_w203_C2005 View Post
                        Eu mi-am pus Xenon pe faza scurta cu becuri H7 de 35W si 6000 de Kelvini . E o lumina alba putin spre albastru si se vede perfect. Ti le monteaza in 15 minute un meserias care se pricepe. Vezi sa nu iei chinezarii ca te lasa repede.

M-a costat cu tot cu montaj 230 de RON.
                        4300 K au becurile si instalatiile xenon OEM (pentru ca aceea este cea mai eficienta lumina).
                        Voi cu 6-8000-ul aftermarket (deh, albastru, sa fiti cool) orbiti participantii la trafic.

PS: chinezarii sunt toate, inclusiv ale tale.
                        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Ai dreptate, nu poti fi sigur care sunt si care nu chinezarii in ziua de azi ... totusi cele mai scumpe sunt ceva mai bune .

Am vrut sa imi pun de 4600 k dar nu au avut la atelierul respectiv. 6000 k e putin spre albastru, dar nu omoara la ochi daca nu dai farurile sa bata sus.

Uite un grafic care arata culorile in functie de Kelvini
                          Attached Files

Comment

Originally posted by Alex_w203_C2005 View Post
                            Eu mi-am pus cu Can-bus si nu am probleme, merge la fel ca un bec normal.
                            Eiii...vezi...daca iti puneai HID fara CAN BUS ,iti dadea eroare ca ai becuri arse. Oricum,clasa C (w203) are o faza scurta aproape foarte buna , cand lucreaza cu halogene.
                            Hitler lebt durch Mercedes-Benz

Comment

Atunci va rog sa spuneti cei care au schimbat becurile ,ce becuri halogen sunt cele mai bune si se vad bine noaptea, din cate am citit pe mai multe forumuri unii spun ca philips sunt bune altii ca osram. Ce ma sfatuiti voi?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF