Originally posted by dialiv
View Post
Adica, s-a implicat pe forum, a ajutat colegii, si si-a dat interesul pentru masina lui dar si pentru ale altora (cam cum faci si tu). Diferenta e oarecum de atitudine si bun simt care am impresia ca pe masura ce anii trec la unii scade.
Ca si moderator pe forumul nostru exact "dirigentie" trebuie sa faca. Daca te atentiona Cutaresku ce-i mai spuneai, ca el e de-o varsta cu tine?
On topic...si eu am avut probleme asemanatoare pe spate, la W202. Masina aluneca usor in panta si nici nu parea infranata. Dupa ITP mi s-a atras atentia sa-mi verific franele pe spate. Stanga spate era blocat aproape complet iar dreapta spate mai lucra ceva. Am verificat jantele si se infierbantau tare, asa ca am schimbat etrierii pe spate. Cum se spunea si mai sus...ori etrierii blocati, ori rulmentii praf.
Dupa schimbarea etrierilor, cum luam piciorul de pe frana roata se putea invarti foarte usor. Ideea pe care o sulbiniez este ca roata trebuie sa se invarta fara sa opuna rezistenta.
Atentie la garniturile de cauciuc din etrier de la pistonas. Foarte important sa fie intregi pentru a preveni patrunderea mizeriei si respectiv blocarea pistonasului.
Comment