Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum C180 benzina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salutare, acuma am rasfoit manualul technic unde scrie si consumul la modelele W202.
    Cine are acest manual, poate sa confirme cea ce am scris aici referitor la consum.
    Deci e vorba de C-180 modelul W202cu cute manuala:
    Oras 12.7
    Combinat 9.2
    Inafara 7.2

Iar cu cutie automata: Oras 12.8
    combinat 9.3
    Inafara 7.3

Acuma depinde si stilul de condus, daca unii dintre voi aveti consum exagerat fata de datele de mai sus, inseamna ca, undeva aveti o problema la partea de injectie.

Apropo un prieten, a fost sa faca acuma recent verificarea (RAR-ul) si nu au iesit noxele. Inginerul deacolo a intrebat daca nu are probleme cu consumul de carburant, ca cel mai probabil ar fi de vina sonda lambda.
    Acuma nu stiu ce legatura are aceasta sonda cu consumul, dar motorul merge bine de tot, nu trebmura, trage ca un bou.
    Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
    Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Pai sonda lambda comanda cantitatea de benzina/aer injectat in functie de ce noxe ies din galerie.Cate 1 litru maxim in plus e ceva normal fata de carte pt stilul de condus, viteza, trafic.Peste 1 litru= probleme.Sub valorile date de carte=probleme.A se face consumul cu o singura persoana in masina(soferul), rezervorul plin + accesoriile din fabrica(roata rezerva, cric etc) si farurile aprinse.Calculati consumul si vedeti unde va incadrati.

Comment

W202 1800 cc
        Ma intereseaza cam cat consuma motorul la mers in gol( ralanti).Cu si fara clima.

Comment

La relanti, 20grdC afara:
          - fara consumatori: 7,2 - 7,5 la 800 - 700 rot / min;
          - cu consumatori: 7,5 - 7,9 la 800 - 700 rot / min.
          In mers:
          - C180 90 kw maxim confort (climatizare, max.putere difuzoare, baterie 100 Ah din dotare;
          - drum 110 km/h : 8,4 l/100km;
          - autostrada 140 km/h : 9,5 l/100km;
          - Oras 12,5 l/100km;
          - mediu: 9,9 l/100km.
          -C180 90kw, 120CP:confort minim (climatizare, min.putere difuzoare, baterie 65 Ah din dotare;
          - drum 110 km/h : 8,2l/100km;
          - autostrada 140 km/h : 9,1 /100km;
          - Oras 12,0l/100km;
          - mediu: 9,8l/100km.
          Mai adaugati 1 l / 100.000 km vechime.

Exista o mica exceptie constatata de mine: la 85/h, 2400rot/min, fara frane sau accelerari, intre 6,7 - 6,9.

Motoarele w202 au fost proiectate si optimizate la 110 km/h.
          Last edited by epurare_coco; 02-25-2013, 14:26 PM.

Comment

Originally posted by epurare_coco View Post
            La relanti, 20grdC afara:
            - fara consumatori: 7,2 - 7,5 la 800 - 700 rot / min;
            - cu consumatori: 7,5 - 7,9 la 800 - 700 rot / min.
            .
            Fii te rog mai explicit...
            ...7.5 ... tu in ce masori consumul la mers in gol( adica masina sta pe loc si motorul merge , functioneaza, se invarte ...) ???

Comment

La motorizare 1,8 w202 consumul in stationare(mers in gol, ralanti) variaza intre 1litru si 1,6-1,8 litri in functie de consumatori si temperatura exterioara si a motorului.

Comment

Exista o plaja " aparent ilogica" vis-a-vis de corelatia turatie - consum.
                Sub si peste 2400 rot/min IN MERS (in sarcina), cand comsumul este minim, acesta creste pe masura cresterii sau scaderii turatiei.
                Probabil, in stationare (au relanti), turatia de minim consum este undeva la 1800-1900.
                Idem, sub si peste aceste turatii, consumul creste pe masura ce turatiile sunt mai mici sau mai mari.
                Last edited by epurare_coco; 02-25-2013, 16:10 PM.

Comment

Hello .... nu prea am postat mai nimic pe aici , asadar daca nu il postez chiar ok my bad ....ok.. dar in oras cat iti consuma?!am si eu un sport coupe din 2002 180 kompressor 143 de calusari zi ei :-)... in fine al meu in afara orasului nu am nici un fel de problema cu , consumul ca sa fiu mai exact la 110 kh - 6.5%, 130-150 kh-7.5-8%, 180-220 kh-10-12%! Dar acum urmeaza sa intru in partea cu orasul ...si incep prin a spune ca atunci cand merg in buc la 18 seara in bucuresti banuiesc ca stiti la ce fel fe trafic ma refer numai intre 14-16%, aaah mai am de adaugat ceva ... dupa ce am luat o ma rog s a spart un furtun pe drum cand am aduso si asta m a trimis sa o pun pe tester la auto klass de pe vacaresti , m au jupuit de bani pt furtunel si diagnoza una peste alta mi au mai zis ca am probleme cu una dintre sondele lambda nu se incalzeste cum trebuie ceva de genul... revin la consum ; pe timp de vara in bucuresti seara dupa 8-9 reuseam sa o scot undeva la 9 cum zic majoritatea posesorilor de coupeuri!!! Problema este ca masina pana se incalzeste sau ma rog pana se asaza ca sa zic asa dureaza cam o ora de mers prin oras in care consuml meu de pe bord afiseaza intre 15-17% , daca fac opriri la fel de fiecare data imi consuma extrem de mult ...acum ca a venit iarna oricat ma plimb dupa 9 seara dezastru sub 14 % nu scade iar la 6 seara dezastru merg numai cu 15-16%, vreau sa mai adaug ca uneori simt un tremurat al motorului la relanti "pe liber" help me guys!!!!

Comment

Din cate am inteles ai o problema cu consumul, nu stiu daca este OK, dar la ora care spui tu cel mai ieftin si rapid este sa te deplasezi cu bicicleta :-) . E-ul meu are un consum de aproximativ 14%. Motorizarea mea are 134 caluti dar caroseria este mai grea, cutia mea este manuala. Deci una peste alta si mie mi se pare ca ai un consum destul de mare in comparatie cu a mea, chiar daca ai cutie automata. Pentru o diagnoza la preturi decente, cauta-l pe mastermario77, http://www.clubmercedes.ro/diagnoza-...6.html?t=12086, ai toata increderea. Despre temperatura motorului, ma duce catre termostat. Nu este normal sa se incalzeasca dupa o ora.
                    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                    Onorez comenzi si in Bucuresti
                    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Originally posted by ReluC1802002 View Post
                      Hello .... nu prea am postat mai nimic pe aici , asadar daca nu il postez chiar ok my bad ....ok.. dar in oras cat iti consuma?!am si eu un sport coupe din 2002 180 kompressor 143 de calusari zi ei :-)... in fine al meu in afara orasului nu am nici un fel de problema cu , consumul ca sa fiu mai exact la 110 kh - 6.5%, 130-150 kh-7.5-8%, 180-220 kh-10-12%! Dar acum urmeaza sa intru in partea cu orasul ...si incep prin a spune ca atunci cand merg in buc la 18 seara in bucuresti banuiesc ca stiti la ce fel fe trafic ma refer numai intre 14-16%, aaah mai am de adaugat ceva ... dupa ce am luat o ma rog s a spart un furtun pe drum cand am aduso si asta m a trimis sa o pun pe tester la auto klass de pe vacaresti , m au jupuit de bani pt furtunel si diagnoza una peste alta mi au mai zis ca am probleme cu una dintre sondele lambda nu se incalzeste cum trebuie ceva de genul... revin la consum ; pe timp de vara in bucuresti seara dupa 8-9 reuseam sa o scot undeva la 9 cum zic majoritatea posesorilor de coupeuri!!! Problema este ca masina pana se incalzeste sau ma rog pana se asaza ca sa zic asa dureaza cam o ora de mers prin oras in care consuml meu de pe bord afiseaza intre 15-17% , daca fac opriri la fel de fiecare data imi consuma extrem de mult ...acum ca a venit iarna oricat ma plimb dupa 9 seara dezastru sub 14 % nu scade iar la 6 seara dezastru merg numai cu 15-16%, vreau sa mai adaug ca uneori simt un tremurat al motorului la relanti "pe liber" help me guys!!!!
                      Cred ca daca o sa-i schimbi sonda lambda si termostatul o sa-i scada si consumul si mai mult ca sigur o sa dispara si vibratia respectiva.

Comment

Va multumesc pt inetrventie ... acum sa fiu mai explicit, masina este in sase trepte si este manuala cat despre partea cu incalzitul , nu am vrut sa spun ca nu se incalzeste , se incalzeste normal adica indeva in 15 -20 de condus ajunge la temperatura de 88 de grade din ce stiu eu cam asta este optima ma rog 90 .. astazi am fost la un baiat care avea tester pt modelu asta undeva in zona auchan titan ... am ajuns am pus o pe tester doar ca progamelul lui nu avea exact pt modelul meu de motot adica 1.8 ci pt 20, ma rog sa conectat si imi arata in principiu toate erorile care le aveam, si printre erori era una : p201a schimbare senzor vilbrochen , mai imi aparea ceva de genu "sonda lamda fata pre-incalzitor -----scadere iesire , si i am dat reset iar acum revin la discutia cu "asezarea consumului" dupa reset se pare ca incepe sa consume la fel ca in vara la 6 seara 12-13% si 9-10% trafic lejer....dar asta este o prima parere dupa 2 ore de fataiala cu ea prin bucuresti dupa reset.apropo de e klass stiu exact despre ce vb ..am mers cu un e 220 d ma rog este diesel si din 2008 care la mersul cu trafic lejer de care ma tot framant consuma 8.5 am vazut cu ochii mei si ma tot gandeam la masinuta mea care are si motorul mai mic chiar daca eate benzina dar macar un 10-12 nu 15 ...am facut poze cu erorile de la tester dar nu am idee cum sa le uplodez ...mentionez folosesc un tel

Comment

Eu zic ca nici ultima testare nu a fost concludenta. Ia legatura cu mastermario71, el are tot ce se poate pentru o testare. Te asteptam duminica 26 ianuarie ora 14 in parcarea rond de langa parcul Cismigiu, presupun ca o sa fim mai multi acolo. Despre consumul tau, daca totul este Ok in ce priveste sonde, temperatura motor, poate ai un stil mai sportiv de mers.
                          Tel. 0736375626 Marian

Comment

Merci mult... mi ai fii de mare ajutor daca imi poti lasa un contact ceva de a lui mastermario....habar nu am cum sa ii trimit un msj personal prin functile forumului ...cat despre mers ; schimb intre 2500-3000 mai rar 3000 cu accelerare usoara! Nu imi place sa merg sportiv! Anyway am sa vin duminica in parcare daca imi spui si la ce ora ?

Comment

Pentru diagnoza primul post de aici: http://www.clubmercedes.ro/diagnoza-...6.html?t=12086
                              Daca vrei, pentru intalnire aici: http://www.clubmercedes.ro/nt-lniri-...7.html?t=38327
                              Tel. 0736375626 Marian

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF