Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfat/ajutor cu privire la o problema greu de depistat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salutare, aceeasi simptome le-a avut si a mea acum cativa ani, la fel vara, la mine s-a remediat cu schimbarea fiselor de la bujii, marca beru din silicon, sa speram ca o rezolvi curand.

Comment

Dupa multe incercari, diagnosticari si multa transpiratie am ajuns la concluzia ca nu a mai ramas decat de inlocuit ECU.Am inlocuit ecu si defectul a disparut ca prin minune
      Multumesc celor care m-au ajutat cu sfaturi si au incercat sa-mi rezolve problema.
      Daca pot ajuta pe cineva (cu sfaturi/documentatie/poze) dupa experienta capapata in descoperirea acestui defect care s-a manifestat la masina mea si poate se manifesta si la alt coleg de-al nostrucu poate sa o faca cu incredere.
      Mercedes Benz...The best or nothing !!!

Se poate inchide

Cu stima,

Comment

Cat te-a costat ecu si daca stii de ce s-a stricat? mersi

Comment

Cu ocazia asta ai curatat tot si verificat,cu atat mai bine!Multi km.fara probleme!

Comment

Originally posted by r&w View Post
            Cat te-a costat ecu si daca stii de ce s-a stricat? mersi
            Ecu m-a costat 400 de ron iar ce s-a stricat in el inca nu am aflat.Ar trebui sa-l duc la cineva care se pricepe la asa ceva.
            Deocamdata ma bucur ca merge masina am sa incerc sa vad ce a avut si daca pot sa-l fac dar mai incolo.

Cu stima,

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF