Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ajutor!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai stie cineva un site ceva de unde pot sa cumpar calculatorul de far? Multumesc!

Comment

Originally posted by gmihai24 View Post
      ...vad ca te plictisesti acasa si nu ai ce face decat sa corectezi greselile de ortografie a colegilor nostrii de pe forum...
      1. Nu ma plictisesc acasa...acasa am o sotie si un copil pe care ii intretin muncind cate 12 ore pe zi. Din astea 12 ore, din cand in cand rup cateva minute si mai intru pe forum ca sa urmaresc diveresele probleme care apar.

2. Din punctul meu de vedere (si poate nu numai) activitatea mea pe forum nu se rezuma doar la corecturi de exprimare sau gramaticale.

3. Daca eu si altii ca mine renuntam la "pretentia" scrierii corecte pe forum, foarte curand tot acest forum va deveni un chin de citit.

4. Nu am o problema cu faptul ca muncesti in alta tara. Totusi aici exista niste reguli. Ti-e greu sa te supui acestor reguli? Atunci poate forumul asta nu e pentru tine.

On Topic - de ce nu apelezi la dezmembrari?
      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Am cautat si nu au ce caut eu.

Comment

Gata am rezolvat problema

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF