Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cit ulei ia servodirectzia si cum se schimba?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cit ulei ia servodirectzia si cum se schimba?

    poate sa-mi spuna cineva cum se schimba uleiul in servodirectie si cat intra?multumesc!!!
    Mercedes C220(w203),2001, 2,2L,143cai.

  • #2
    Iti intra fix 1 L, dar nu stiu cum se schimba.

    Comment


    • #3
      Daca nu se gaseshte shurub de golire pe caseta de directzie, se slabeshte o conducta si din citeva ture complete de volan, scuipa tot lichidul afara. In vasul de lichid exista si un filtru, care se recomanda a se schimba.

      Comment


      • #4
        Salut, Unde anume pot gasi o schema/poza in care sa indice locatia servodirectiei? Vroiam sa-i verific nivelul de ulei dar dupa ce m-am invartit si sucit pe langa ea 15 minute m-am lasat pagubas...mi-e si un pic de teama sa incep a trage de tubulaturi fara a sti sistemul lor de prindere.
        Atasat am pus o poza a motorului (un 2300k)
        multumesc si toate cele bune,

        Stelian
        Attached Files

        Comment


        • #5
          Din cite shtiu, vasul de lichid trebuie sa fie undeva in partea inferioara a motorului, pe partea shoferului. S-ar putea sa greshesc...

          Comment


          • #6
            mai am de sapat la dansa atunci...Fiind cu volan pe stanga si eu mi-am imaginat acelasi lucru, dar nu se vede nimic, nimic...toata vizibilitatea din stanga motorului este obturata de acel tub care cred ca duce in pompa de injectie...cred ca in we o sa dau toate capacele jos de pe el (cu speranta sa nu plesnesc nimic). Revin cu poze daca gasesc exact locatia lui. Am uitat sa precizez motivul pentru care vreau sa verific nivelul....la pornire, pret de 5-10 minute se aude un zgomot straniu (combinatie de scartaiala si tacanit) care se accentuiaza cand trag de volan. Dispare subit cand motorul sare de 30-35 grade (am verificat de multe ori si nu poate fi doar o coincidenta). La service s-au uitat aia ca vitele la ea si raspunsul: "n-are nimic domle masina...ce vrei, sa nu auzi nimic? ia-ti una cu motor mai mic"...imi venea sa-i strang de gat, dar neavand cum sa le demonstrez "zgomotul" voi incerca sa verific singur nivelul eventual sa-l si schimb.
            toate cele bune,

            Stelian

            PS: multam frumos dok

            Comment


            • #7
              Vasul la mine ( E-klasse) este vizibil numai dupa ce scot protectia de plastic de la motor. II scoti capacele de plastic si dedesubt gasesti vasul. Parerea mea e ca trebuie completat lichidul. Ai grija cand pui plasticele la loc ca dc nu le asezi bine o sa zdrangane

              Bafta
              http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

              Comment


              • #8
                multumesc de sfaturi! la mine"w203" vasul se afla sub capacul ce se afla in dreptul soferului pe motor,are un buson cu o joja mica pe el,dar filtru nu am vazut ,ramane sa caut vreun buson pe jos ,daca nu recurg la faza cu destransul conductei.
                Mercedes C220(w203),2001, 2,2L,143cai.

                Comment


                • #9
                  singura chestie care tine de servodirectie am gasit-o pe vastul internet este la aceasta adresa:
                  http://www.installuniversity.com/mb/w203/w203/ps.html dar nu spune nimic de filtre sau cum se face schimbul, doar cum se completeaza
                  toate cele bune,

                  Stelian

                  Comment


                  • #10
                    daca ne spuneti si ce tipuri de motoare aveti poate va ajutam mai usor. in general la motoarele mai noi nu poti vedea vasul pompei de servodirectie pana nu dai capacul motorului (acela de plastic cu rol ornamental ). de aceea daca vreti informatii fiti mai expliciti cu modelul si motorizarea caci in avatare nu prea se vad bine emblemele din spatele masinilor
                    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

                    Comment


                    • #11
                      Eu m-am uitat la profil

                      Comment


                      • #12
                        Si eu idem, dar nu e normal asha. Cei nelogatzi, care citesc ce scrie pe aici, nu vad date de profil...

                        Comment


                        • #13
                          sunt de acord cu voi in ceea ce priveste "greseala"de a nu specifica datele tehnice si modelul,dar fiind de ceva vreme pe acest forum,capeti impresia ca, cunosti si esti cunoscut,ca intrun club de prieteni...poate nu ar fi rau asta asa ca idee,ca sub avatare langa locatie ,reputatie sa fie trecut si modelul propriu...ce ziceti?
                          Mercedes C220(w203),2001, 2,2L,143cai.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by popeye_pmm View Post
                            daca ne spuneti si ce tipuri de motoare aveti poate va ajutam mai usor. in general la motoarele mai noi nu poti vedea vasul pompei de servodirectie pana nu dai capacul motorului (acela de plastic cu rol ornamental ). de aceea daca vreti informatii fiti mai expliciti cu modelul si motorizarea caci in avatare nu prea se vad bine emblemele din spatele masinilor
                            Asa este...greseala mea. Deci, un motor benzina model 111.981, 2295 cmc,145kw din 2001(poza lui expusa mai sus). Masina un C230 Kompressor Sportcoupe (cea din avatar).
                            toate cele bune,

                            Stelian

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by instructor View Post
                              sunt de acord cu voi in ceea ce priveste "greseala"de a nu specifica datele tehnice si modelul,dar fiind de ceva vreme pe acest forum,capeti impresia ca, cunosti si esti cunoscut,ca intrun club de prieteni...poate nu ar fi rau asta asa ca idee,ca sub avatare langa locatie ,reputatie sa fie trecut si modelul propriu...ce ziceti?
                              Nu se poate. Nu permite softul de forum. Ca un compromis, faci ca mine, adica le treci la semnatura.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF