Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Norma poluare C180 W202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Pai clar ca astept, am numere provozorii de Germania pe 3 luni!!! Nici nu m-am gandit s-o inscriu acuma. Prostia e ca RAR-u e valabil 60 de zile, deci va trebui sa prelungesc certificatul si distractia asta costa 80 lei!!! Macar asa astept pana face masina 9 ani si de la 2315 eur ajung la 2018 eur Fac numere provizorii pe Romania luna iulie iar in august va avea deja cu un an mai mult...Penibil, dar fiecare ban conteaza.

    Comment


    • #17
      Uitete aici http://www.clubmercedes.ro/c180-din-...88.html?t=1288 , unde un alt tip de motor, care conform aceleiasi liste este trecut de RAR ca fiind si el Euro 3 precum motorul tau, surpriza, un coleg vine si zice nu doar ca a fost recunoscut ca fiind euro 3 conform listei, ci chiar euro 4.
      Last edited by orca; 04-15-2008, 22:20 PM.
      .. ________ ..
      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
      (Oo\==/oO)
      ..U...............U.
      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

      Comment


      • #18
        propun sa facetzi o zona sau un topic doar cu administrative-norme poluare tabel,taxe de prima inmatriculare si alte similare....

        Comment


        • #19
          Originally posted by orca View Post
          Uitete aici http://www.clubmercedes.ro/c180-din-...88.html?t=1288 , unde un alt tip de motor, care conform aceleiasi liste este trecut de RAR ca fiind si el Euro 3 precum motorul tau, surpriza, un coleg vine si zice nu doar ca a fost recunoscut ca fiind euro 3 conform listei, ci chiar euro 4.
          Pun pariu ca ala e w203, ca la w202 nu a fost motor de 2L la C180, nici 6 trepte manuala (6H au aparut doar la ultimele w202 T-modell 2000, dar motorul tot de 1.8L a ramas...). Ceea ce ma surprinde e cum se face ca Mercedes a sarit peste Euro3...de la w202 din 1999 cu Euro2 al meu au trecut direct la w203 din 2000 cu Euro4 (conform RAR...). Imi imaginez bucuria proprietarului... Ii doresc sa se bucure de masinuta lui.

          Oricum, se pare ca detaliile din Lista RAR difera la 2 rubrici fata de cele din Brief-ul meu...adica la RAR apar 89kW, la mine 90, precum si 190km/h iar la mine 193 km/h, iar asta anuleaza dreptul meu la euro 3...daca difera numa o cifra, or zis ca e alt motor si trebuie cerut alt numar de omologare. Dar tot e straniu, pentru ca specificatiile motorului meu sunt superioare, deci presupun ca motorul meu a fost construit ulterior celui din lista RAR, deci ar fi trebuit sa fie cel putin Euro3, nu? Sau sa se fi hotarat dintr-o data la Mercedes ca reduc kw si km/h si il fac Euro3?!?!? Putin probabil. Dar la noi orice e posibil.

          Si inca ceva...stiti care e diferenta de poluare intre Euro2 si Euro3? Stiti pentru ce trebuie eu sa platesc acea diferenta de 1100EUR?! Atat Euro2 cat si Euro3 au cam aceleasi norme de poluare (!!!), doar ca la Euro2 valorile se masoara cu motorul cald, iar la motoarele Euro3 noxele trebuie sa fie la fel de scazute la pornirea motorului (adica atunci cand e rece) ca si atunci cand e deja cald...adica diferenta e regimul tranzitoriu... Ei, un motor pe benzina are nevoie de cam 1 minut ca sa ajunga la temperatura nominala de lucru (cel putin la al meu mai mult nu-i ia), iar pentru acel minut eu sunt penalizat cu, atentie, 1100EUR... Diferenta ar fi trebuit sa fie muuuuult mai mica la taxa, avand in vedere ca Euro3 polueaza cat Euro2 facand abstractie de regimul tranzitoriu. (Vezi http://www.totalauto.ro/2007/01/12/n...-din-germania/)

          Poate ma lamureste si pe mine cineva de ce la RAR se face testul de noxe inainte de stabilirea categoriei de poluare a masinii?! Primul lucru cand se merge cu masina la omologare se fac noxele...dar inca nu e stabilit daca masina e Euro 2, 3 sau 4!!! Care e etalonul care hotaraste daca masina a trecut testul sau nu?! N-ar trebui sa fie exact invers, adica intai sa stabilim categoria, apoi sa vedem daca se incadreaza?!?
          Last edited by mixman; 04-16-2008, 12:44 PM.

          Comment


          • #20
            Originally posted by DMIHNEA View Post
            propun sa facetzi o zona sau un topic doar cu administrative-norme poluare tabel,taxe de prima inmatriculare si alte similare....
            Se va face. E ceva util.

            Comment


            • #21
              Si mai este o problema... Daca va faceti numere provozorii pe Germania pe 3 luni (eu asa am facut...), trebuie tinut cont ca Certificatul RAR e valabil doar 60 zile. Dar a trebuit sa-l fac acum, pentru ca este perioada de maxim 30 zile de la data cumpararii masinii in care poti sa o declari la finante ca sa iti dea voie sa platesti impozitul, iar eu cand am mers la finante mi s-a spus ca nu pot lua in evidenta masina daca nu are RAR-ul. Deci oricum fac, nu e bine pentru mine. Daca fac RAR-ul cu cateva zile inainte s-o inmatriculez, adica peste 3 luni, primesc amenda de la finante (am auzit ca nu e mare, undeva la 20-40 lei, dar e penibil, din moment ce eu am vrut sa o declar dar nu mi se accepta decat cu RAR-ul facut). Daca am facut si RAR-ul (pentru care am platit deja 283 lei), am avut surpriza sa aflu ca nu are valabilitate decat 60 de zile, de parca masina ar expira....deci va trebui sa mai platesc o data alt certificat RAR, ca sa mai scot 80 lei din buzunar. Si asta ca sa ma folosesc de acele numere provozorii de Germania, sa apuc reducerile la taxa de prima inmatriculare de la 1 iulie, si sa astept pana in august cand masina va avea deja cu un an mai mult, deci mai economisesc ceva banuti la aceasta taxa. Bine macar ca nu ma obliga cei de la RAR sa refac de la inceput toate verificarile...

              Tot acest santaj pe care suntem obligati sa-l suportam mie-mi suna ca si cum cineva de undeva din conducerea tarii ne-ar striga plin de nervi: <<CINE DRACU VA PUNE SA UMBLATI AIUREA PRIN EUROPA SA VA CUMPARATI MASINI?!?!?! Stati naibii acasa si cumparati ce gasiti pe aici, ca mai bune-s astea decat ce au nemtii!!!>>

              Comment


              • #22
                va salut .

                imi poate spune cineva ce norma de poluare are un MB c180 (122 cp) limuzina din 1994 (04/1994) ?
                masina are nr de Spania daca are vreo importanta !

                sau mai bine zis ce cod trebuie sa aiba motorul pt a fi EURO2 ???!!!
                sau de cand aceste masini indeplinesc normele E2/din ce an au EURO 2 ?!
                exista si alte motorizari pe C180 care sa difere intre ele (ma refer la codul de la motor) ???

                va rog sa ma ajutati daca puteti ?!
                Last edited by mb200; 09-01-2008, 19:01 PM.
                MB W123 200D 1979
                VW PASSAT 1.9TDI 2OO1
                FORD FOCUS 1.8TDCI 2OO3

                Comment


                • #23
                  [

                  imi poate spune cineva ce norma de poluare are un MB c180 (122 cp) limuzina din 1994 (04/1994) ?
                  EURO 2

                  masina are nr de Spania daca are vreo importanta !
                  N-are importanta. Si Spania face parte din UE.
                  Mercedes CL 200 Kompressor
                  Mercedes C 180 Kompressor

                  Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

                  Comment


                  • #24
                    multumesc mult pt raspunsuri !
                    am adus vb de Spania fiindca acolo nu scrie ca in Ger pe brief ce norma de poluare are !
                    MB W123 200D 1979
                    VW PASSAT 1.9TDI 2OO1
                    FORD FOCUS 1.8TDCI 2OO3

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF