Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Norma poluare C180 W202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Norma poluare C180 W202

    Mai am si eu o intrebare...vreau sa iau un C 180 din afara fabricat in 8/1999 care are D3...imi poate spune cineva care are unul similar din 1999 daca are euro 3 sau nu, daca o sa mi-l treaca la RAR euro 3 sau euro 2, pt ca e o ceata imensa pe tema asta.

    Multumesc

  • #2
    D3 e o norma fiscala germana de impozitare si nu inseamna Euro3.

    Poti sa elimini ceata facand o cerere de consultanta catre RAR anexand o copie dupa brief-ul masinii respective. In acest mod vei avea un raspuns oficial si cert pe care il poti folosi cand aduci masina. Insa eu inclin sa cred ca e vorba de un Euro2.

    Comment


    • #3
      pe site-ul rar gasesti o lista cu motoarele euro 3.daca pe al tau nu-l gasesti acolo,e euro 2 ...
      C 180 sport 1995
      www.pieseauto-buzau.ro

      Comment


      • #4
        Lista aceea o stiu, mersi, dar include doar modelele w203, adica C180 cu 1998cm3 produse din 2000...al meu e w202 cu 1798cm3 limuzina, modelul din 1999 si ma gandeam ca poate are cineva una la fel si-mi spune din talonu lui ce norma de poluare are (ultimele 2 caractere sunt E2 sau E3...) atat.

        Comment


        • #5
          este Euro 2 sigur. De obicei scrie D4 pentru euro3. Dar are dreptate "Diesel". Intreaba la RAR. Poti sa ai doar seria motor sau sasiu, nu e nevoie de copie brief.

          Comment


          • #6
            Cred ca asta este motorul tau :

            Mercedes Benz C-Class (W202) 180 (1997 - 2000)
            Engine Code : 111.921
            Fuel System : MPI - Bosch HFM Motronic
            Displacement : 1799 cm3
            Output : 122 cv (89 kW) @ 5500 rpm
            Torque : 170 Nm (125 lb.ft) @ 3700 rpm
            CO2 emissions : 218 g/Km

            Pe aceasta lista RAR http://www.bagitrans.co.yu/download/...u%20motora.pdf modelul C180 T-MODELL are exact motorul tau tip 111.921 care vad ca este considerat E3.
            .. ________ ..
            o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
            (Oo\==/oO)
            ..U...............U.
            Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
            http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

            Comment


            • #7
              Asa este, asta e modelul de motor! Sper ca si la RAR voi afla acelasi lucru! Mersi!

              Comment


              • #8
                Am fost ieri cu masina la RAR... Mare mi-a fost surpriza sa aflu ca acea lista de pe siteul RAR (http://www.rarom.ro/cs-uploads/Liste_euro3.pdf) cu motoare care indeplinesc normele de poluare Euro 3 nu este oficiala, deci nu este valabila. Domnul de la RAR zicea ca au mai fost tape luate de unii care au luat din targul de masini de la bisnitari care le-au spus ca sunt Euro3 si n-au fost, dar aceia nu s-au uitat in lista si n-au pretins ca seria lor de motor apare in lista RAR, probabil nici n-au auzit de ea. I-am spus ca am mers personal in Germania dupa masina si am alfat ca seria motorului se afla pe lista lor... Daca n-ar fi fost pe lista, poate as fi venit cu copie dupa BRIEF, dar nici nu mi-ar fi trecut prin cap sa nu-l recunoasca din moment ce apare la ei in lista ca Euro3. Dansul declara mirat ca sunt primul de care stie sa sustina ca motorul apare efectiv ca fiind Euro3 desi nu pare a fi. Desi motorul de la masina mea este inclus in acea lista, se pare ca in baza de date RAR nu este nici un C180 W202 care sa fie trecut ca Euro3...Azi se face o cerere la Bucuresti de omologare, dar domnul de la RAR spunea ca sunt putine sanse sa fie recunoscut ca Euro3... Am incercat in zadar sa aflu cum se poate ca un motor care a fost publicat ca fiind Euro3 in lista RAR sa nu fie ulterior recunoscut ca atare... Singurul raspuns pe care l-am primit a fost ca alea nu sunt date oficiale... Nu inteleg cum poate cineva sa faca atata rau din inconstienta sau intentionat!!! Daca oricum stiau ca nu le vor inscrie ca Euro3, DE CE LE-AU MAI PUBLICAT?!!! Daca n-ar fi aparut seria de la motor in lista n-as fi zis nimic...erau toate sansele sa nu fie recunoscut, dar sa-l publice ca Euro3, si apoi sa nege, zicand ca lista nu e oficiala...NU TOT EI AU PUBLICAT LISTA AIA?!?!?!?!? Ca doar n-o fi publicat-o cineva care nu era de la RAR...

                In fine, azi dupamasa o sa soseasca raspunsul la solicitarea mea de omologare... Degeaba am rugat sa se mentioneze in cerere ca motorul meu apare pe acea lista Euro3 de la RAR de pe site, ca sa se inteleaga la Bucuresti ca nu fac acea solicitare ca sa ma aflu in treaba... nici n-a vrut sa auda. O sa incerc intre timp sa obtin o parere a celor de la sediul RAR Bucuresti prin telefon, sa ma lamureasca si pe mine de ce e haosul asta ... de ce se joaca cu banii si nervii oamenilor!!!

                M-am saturat ca nimic in tara asta sa nu fie cum trebuie... Se pomeneste totdeauna cineva de te miri unde sa faca pe desteptul si sa traga tepe oficiale...(Ma refer la cel care a publicat lista...)

                Oricum, masina este prea buna si prea bine intretinuta ca sa nu merite sa o inmatriculez, fie si cu Euro2, dar imi pare rau de lipsa de profesionalism, de responsabilitate, a celor care in loc sa fie in slujba cetateanului, se comporta ca si cum ar stapani peste noi, a caror cuvant este ultima autoritate, fara sa ia in calcul parerea unora ca mine care au studiat bine inainte de a deschide gura, (probabil de teama sa nu cumva sa recunoasca ca poate au gresit in ce priveste modelul acesta de motor). Ar fi prea frumos sa aflu ca intr-adevar motorul va fi omologat Euro3...
                Last edited by mixman; 04-15-2008, 09:55 AM.

                Comment


                • #9
                  Tipic romanesc. Si banuiesc ca n-ai timp de pierdut cu reclamatzii pe la protectzia consumatorului si chiorlau pe la televiziuni si d-astea...

                  Comment


                  • #10
                    Nici vorba, chiar domnul de la RAR imi spunea ca nici in instanta nu am sanse, ca voi cheltui poate mai mult decat diferenta de la Euro2 la Euro3, care in cazul meu va fi undeva la 1200EUR. Si asta DACA voi avea castig de cauza.

                    Ar fi interesant sa sun la Protectia Consumatorului...dar cred ca nici ei nu se pun cu RAR-ul...
                    Last edited by mixman; 04-15-2008, 09:52 AM.

                    Comment


                    • #11
                      Ai ca eshti culmea... da cine pielea mea e RAR-ul in tzara asta ? Bimpasha turkmenistanului ? Da, frate, un telefon, daca ai chef de distractzii d-astea, ca nu moare nimeni...

                      Comment


                      • #12
                        Asta e masina...

                        Da, ar fi fost intr-adevar prea fain... e Euro2.
                        Attached Files
                        Last edited by doktor4carz; 04-15-2008, 15:05 PM.

                        Comment


                        • #13
                          Un trebuie sa-ti fie frica sa te judeci cu jigodiile de la RAR, doar ca la faza asta nu cred sa ai castig de cauza, deoarece in capul listei cu asha zisele motorizari Euro3 sta scris :
                          "! Atragem atentia cititorilor asupra faptului cã
                          datele din aceastã listã sunt strict informative,
                          responsabilitatea Registrului Auto Român cu
                          privire la autovehiculele ce pot fi omologate în
                          România fiind datã doar prin “Nota de consultantã”,
                          eliberatã în funcþie de numãrul de identificare
                          al autovehiculului. Pentru aceasta, vã
                          rugãm sã vã adresati specialistilor Departamentului
                          CTPC, de la oricare reprezentantã RAR din
                          tarã."

                          Totusi nu strica sa consulti un avocat, si nu uita ca te poti lupta in instanta cu cei de la RAR si dupa ce ai imnmatriculat masina.
                          .. ________ ..
                          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                          (Oo\==/oO)
                          ..U...............U.
                          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                          Comment


                          • #14
                            draga prietene mixman,am cumparat din germania acelasi c 180 numai ca este t model adica kombi,in rest acelasi motor si caracteristici,i-am facut Rar-ul si este incadrat la norma euro 2,asa ca nu-ti mai face sange rau,i-ti doresc sa te bucuri de aceasta superba limuzina si sa ai cati mai multi km de parcurs fara probleme! ESTE O PLACERE ,O SENZATIE PE CARE NU O SIMTI CAND CONDUCI ALT TIP DE MASINA!!!!!!

                            Comment


                            • #15
                              Mai asteapta pana la sfarsitul lui iunie,conform noi taxe care o sa intre de la 1 o sa platesti 2315 euroi in loc de 3604 cat este acum(diferenta e de1288 euroi)

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF