Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme schimbator viteze.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E buna scula facuta , dar am impresia ca e vorba de uzura bucselor , nu de ajustarea tijelor, aliniera o faci numai cind schimbi tija cu una noua care nu a fost ajustata la dimensiune sau doar daca sa slabit pilita si sa dereglat ceea ce nu cred .

Comment

Am desfacut in sfarsit tijele...si din nefericire, face la fel , in sensul ca , 2 din cele 3 brate de pe cutie au cursa normala, si scurta, iar cea pentru treptele 1 si 2 are cursa lunga rau si se simte ca cupleaza la capat. Cursa este dubla sau mai mult la bratul pentru 1-2 fata de celelalte 2 brate de pe cutie.
      La ce sa ma astept?....poate sa fie de la ulei sau cutia cere zeama de lumanare?
      Mentionez ca nu am avut absolut nici un simptom care sa -mi dea de gandit ca ar fi ceva cu cutia...nu uruit, nu intrat greu in viteze...nimic...

M-am uitat si la aliniere,...nu sunt aliniate, dar insist...fara tije , actionand doar bratele de pe cutie, se vede ca bratul pentru treptele 1-2 are o problema.
      Last edited by pacaliciosu; 11-25-2011, 11:48 AM.

Comment

Atunci problema este in cutie daca are o cursa mai lunga tija pentru treapta 1 si 2.
        Ceva s-a intimplat cu el.
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Stie cineva vreun service undeva prin berceni - Bucuresti....unde sa-mi rezolv problema cat de cat decent?...exclus reprezentante...

Comment

Chiar nu si-a reparat nimeni cutia la mercedes in Bucuresti?

Comment

Salut, cutiile la mercedes nu prea se repara, aica nu se merita mai ales cele manuale.
              Cu banii ce dai pe reparat+piese iti cumperi una din dezmemrari.
              O cutie buna in perfecta stare de functionare se vinde cu 50-100 Euro.
              Are un coleg aici de pe forum si e chiar din Bucuresti care are de vanzare unul si cere 80 pe el.
              Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
              Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Va mulțumesc pentru raspunsuri. Sa reparat masina . Se poate inchide topicul.

Comment

Originally posted by pacaliciosu View Post
                  Va mulțumesc pentru raspunsuri. Sa reparat masina . Se poate inchide topicul.

Pai zine si noua nu fi zgarcit...ce era de vina

Comment

Originally posted by Portofel View Post
                    Pai zine si noua nu fi zgarcit...ce era de vina
                    Ma jur ca nu stiu....m-au sunat ca au reparat-o, eu nu eram in oras si am luat-o dimineata la 5 cand am ajuns....am lasat banii la portar si gata....nu am avut cu cine sa vorbesc....probabil ca o sa aflu cand ma duc data viitoare sa-mi aranjez si frana de ''mana''.

Comment

Spune-mi te rog ce a avut masina ....de ce nu intra bine in vitezele 1 si 2 ???

mersi
                      C220 avangarde 2008 - 170 CP
                      CLK 200 KOMPRESOR 2004 - 163 CP

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF