Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

nu se tureaza peste 3000

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@ Luxian
    In primul rind vreau sa clarific ca nu sint foarte familiar cu modelele Europene, de multe ori fac prezumtii si mai dai in bara , sorry daca creez confuzii . Acuma sa explic ce fel de scanere acem aici la dispozitie , inafara de scanerele de fabrica care sint destul de complicate si costisitoare asa cum spui tu ,,miii de E sau usd avem pe piata scanere care-si fac treaba cu brio , in primul rind afiseaza codurile gasite si poti face teste in timpul rulajului , ai posibilitatea sa descrci informatia pe calculator si sa vezi de xe la ce viteza masina sesiseaza problema , un astfel de aparat /scanner costa in jur de $100 si fa o cautare pe google sau pe ebay OBD II scanner si o sa vezi despre ce e vorba.
    Eu am mai multe masini din 96 un Saab 900 , Audi a4 ,si citeva Americane care nu vad alt scaner.
    Sub bord am aceasta mufa http://www.elec-intro.com/obd-connector voi nu aveti ?

...Defapt am un amic pe la Ghencea care are un service si am trimis un Inova OBD II si se foloseste de el foarte bine , verifica si spune-mi , parca am vazut si pe youtube citeva filmulete cum functioneaza .... nu vad de ce sa platesti $25-$30 de fiecare data pentru o scanare cind poti sa o faci singur si sa rezolvi problema singur sau macar sa ai idee ce se intimpla cu masina .
    Last edited by razvy64; 10-30-2011, 06:00 AM.

Comment

Iarna trecuta intradevar mi se incalzea foarte greu, adica doar prin oras iar la drum lung abia ajungea la 60 grade. I-am schimbat termostatul si de atunci merge bine. Cand am fost a doua oara la tester si a treia oara la un tester mai amanuntit, nu a mai iesit decat bujiile si debitmetru. Oricum astept sfaturi ce sa verific sau sa schimb.

Comment

salut si eu am un e klas 350 4 matic si nu se tureaza mai mult de 3000 pe tester im da componenta m55 decuplare servomotor a canalului de emisie este greșită
        Last edited by truky; 02-14-2023, 19:46 PM.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF