Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Lumini trepte viteze la cutie automata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lumini trepte viteze la cutie automata

Buna ziua. Acum doua zile mi-am mai luat un C 180 Esprite din 93 de piese (asta pentru ca-mi mai trebuiau cateva lucruri ca sa le completez la al meu). Am vazut ca merge bine i-am scos numere rosii pentru ca la al meu mi se blocheaza pedala de ambreaj si mai dureaza pana o schimb ca nu are timp acum mecanicul meu. C-ul meu are cutie manuala in 5 trepte iar acesta ce l-am luat are cutie automata sau hidramata nici nu stiu cum ii zice exact.
    Am observat ca pe timp de noapte nu se vad (aprind) literele de langa schimbator. este vreo siguranta speciala pentru literele respective sau trebuie sa desfac ceva de pe langa schimbator. La al meu trag plasticul de langa schimbator in sus si se salta de pe cnsola dar aici vad ca e prinsa bine. Se ridica doar partea cu literele sau placuta mare pe care sunt butoanele de la geamurile electrice. Mi-e teama sa nu stric ceva.
    Multumesc

Se poate salta si placuta de lumini,se poate salta si capacul cu butoane de la geamuri,numai cu grija k e veche si coapta piesa.Problema este de la becuri nu de la siguranta.
    LEDFOTON - import si distributie corpuri de iluminat cu led.

Comment

Multumesc am sa incerc astazi.

Comment

Originally posted by fratele_roby View Post
        Buna ziua. Acum doua zile mi-am mai luat un C 180 Esprite din 93 de piese (asta pentru ca-mi mai trebuiau cateva lucruri ca sa le completez la al meu). Am vazut ca merge bine i-am scos numere rosii pentru ca la al meu mi se blocheaza pedala de ambreaj si mai dureaza pana o schimb ca nu are timp acum mecanicul meu. C-ul meu are cutie manuala in 5 trepte iar acesta ce l-am luat are cutie automata sau hidramata nici nu stiu cum ii zice exact.
        Am observat ca pe timp de noapte nu se vad (aprind) literele de langa schimbator. este vreo siguranta speciala pentru literele respective sau trebuie sa desfac ceva de pe langa schimbator. La al meu trag plasticul de langa schimbator in sus si se salta de pe cnsola dar aici vad ca e prinsa bine. Se ridica doar partea cu literele sau placuta mare pe care sunt butoanele de la geamurile electrice. Mi-e teama sa nu stric ceva.
        Multumesc

Uite aici un tutorial cum se schimba becul:http://mbworld.org/forums/c36-amg-c4...placement.html

Comment

Confirm ce au zis si ceilalti colegi , problema e din bec.Siguranta care face alimentarea catre acel bec , face alimentare catre toate becurile de interior.Deci daca ar fi dusa siguranta nu mai ai nimic lumini la butoane / ventilatie , etc.

Comment

Va multumesc am rezolvat problema. Nu aveam beculet dar uitandu-ma printre becuri am vazut ca beculetele din bord au aceleasi dimensiune si cand am tras de el a iesit din suportul negru.
            Se poate inchide .
            Attached Files
            Last edited by fratele_roby; 09-12-2011, 13:22 PM.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF