Buna ziua. Acum doua zile mi-am mai luat un C 180 Esprite din 93 de piese (asta pentru ca-mi mai trebuiau cateva lucruri ca sa le completez la al meu). Am vazut ca merge bine i-am scos numere rosii pentru ca la al meu mi se blocheaza pedala de ambreaj si mai dureaza pana o schimb ca nu are timp acum mecanicul meu. C-ul meu are cutie manuala in 5 trepte iar acesta ce l-am luat are cutie automata sau hidramata nici nu stiu cum ii zice exact.
Am observat ca pe timp de noapte nu se vad (aprind) literele de langa schimbator. este vreo siguranta speciala pentru literele respective sau trebuie sa desfac ceva de pe langa schimbator. La al meu trag plasticul de langa schimbator in sus si se salta de pe cnsola dar aici vad ca e prinsa bine. Se ridica doar partea cu literele sau placuta mare pe care sunt butoanele de la geamurile electrice. Mi-e teama sa nu stric ceva.
Multumesc
Am observat ca pe timp de noapte nu se vad (aprind) literele de langa schimbator. este vreo siguranta speciala pentru literele respective sau trebuie sa desfac ceva de pe langa schimbator. La al meu trag plasticul de langa schimbator in sus si se salta de pe cnsola dar aici vad ca e prinsa bine. Se ridica doar partea cu literele sau placuta mare pe care sunt butoanele de la geamurile electrice. Mi-e teama sa nu stric ceva.
Multumesc
Comment