Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Antena electica defecta cum imi pot adapta una normala?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Uniqu View Post
    Multumesc foarte mult domnu. O sa va tin la curent cu toata "operatiunea". Numa` bine
    Daca ai nevoie de ajutor si banuiesc ca vei avea,atunci cand vei vedea mufa de alimentare de la antena,te ajut cu mare drag.Iti explic ce si cum.Numai bine!
    W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Originally posted by zsolti1981 View Post
      Daca ai nevoie de ajutor si banuiesc ca vei avea,atunci cand vei vedea mufa de alimentare,te ajut cu mare drag.Iti explic ce si cum.Numai bine!
      Multumesc domnu. Nu o sa ma apuc zilele astea de nimic pentru ca sunt cam ocupat cu lucru si o sa ma apuc sambata dimineatza , pana atunci o sa caut la shrot o antena electrica originala de Mercedes C-klass. Numa` bine
      Mercedes Benz C180 `96 CP 122

Comment

In interiorul rolei pe care se strange tija dintata sunt niste tije curbate care dupa cate ma pricep eu zic ca dupe ce se deschide/inchide antena au rol sa bocheze ca nu nu mai dea voi ca ea sa fie apasata sau ridicata cu mana si nu mai stiu cun veneau sau daca sunt rupte eu am doua bucati.
        Ea se intinde dar nu i mai da voie sa revina

Comment

Originally posted by iulian_ban View Post
          In interiorul rolei pe care se strange tija dintata sunt niste tije curbate care dupa cate ma pricep eu zic ca dupe ce se deschide/inchide antena au rol sa bocheze ca nu nu mai dea voi ca ea sa fie apasata sau ridicata cu mana si nu mai stiu cun veneau sau daca sunt rupte eu am doua bucati.
          Ea se intinde dar nu i mai da voie sa revina
          Acelea sunt opritoarele din antena,care se si intind cam 1 cm.Pune o poza sa vedem ce este acolo.
          W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Sa reparat antena era rupta o sarma otelita si am adaptat alta din interiorul rolei care este din doua parti pe care se stargea badoul ala din plastic si nu i mai dadea voie sa se invarta rola normal ci doar patea care o invartea motorul nu si cea care se strage acel plastic

Comment

Salut baieti.Are cineva de vanzare partea electronica de la antena pentru un C din 93?

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF