Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Antena electica defecta cum imi pot adapta una normala?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Antena electica defecta cum imi pot adapta una normala?

In seara asta nu mi sa mai stans antena electica la un w202 .
    Am demont-o am facuto pana la urma se se deschida dai nu se mai inchide comlet si am defacuto si am inchiso manual cu forta nu a mers sub nici o forma i-am scos mufa si asa a ramas cu mici sanse sa o mai vad in stare de functionare, ca urmare nu mai prin radio.
    Am vazut la mai multe mercedesuri la fel prin oras antene normale din acelea cu filet cum imi pot si eu adapta una sau daca se gases deja de cumparat si unde? Rog pe un coleg care stie sa imi dea si mie niste detalii cum se face operatiunea si niste poze ar fi bine venite.
    Multumesc!

Trebuia sa o lasi deschisa( intinsa) si apoi scoteai alimentarea antenei.

Comment

Dute la un magazin de piese pt cielo si cumperi de acolo doar spicul de antena electrica costa 40 ron apoi demontezi antena ta si o introduci pe cea cumparata ar trebui sa mearga la mine a mers este putin mai groasa dar merge asta daca mai functioneaza partea electrica la antena ta. la mine pe masina functioneaza la fel ca cea originala.spor la treaba.

Comment

Originally posted by borcanu2006 View Post
        Dute la un magazin de piese pt cielo si cumperi de acolo doar spicul de antena electrica costa 40 ron apoi demontezi antena ta si o introduci pe cea cumparata ar trebui sa mearga la mine a mers este putin mai groasa dar merge asta daca mai functioneaza partea electrica la antena ta. la mine pe masina functioneaza la fel ca cea originala.spor la treaba.
        Exact! Cea de Cielo se potriveste si functioneaza bine.Asa este si la mine.
        W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Multumesc nu vroiam sa o las deschisa deoarece locuiesc la bloc si in 2 zile o gasesc rupta
          am sa incer varianta cu antena de cielo

Comment

Originally posted by borcanu2006 View Post
            Spicul de la cea de Cielo contine si acel " fir " de plastic, care strange si intinde antena ?

Multumesc !
            W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
            http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
              Spicul de la cea de Cielo contine si acel " fir " de plastic, care strange si intinde antena ?

Multumesc !
              Da,contine si "firul" alb.Practic e firul dintat care este antrenat de motorasul antenei.

Comment

Originally posted by zsolti1981 View Post
                Da,contine si "firul" alb.Practic e firul dintat care este antrenat de motorasul antenei.
                Multumesc de raspuns !

Si eu eu am antena originala rupta, dar motorasul imi este bun, si am improvizat o antena de camera de la un televizor,

O sa caut si eu un spuc de ala pentru Cielo, sa vad daca reusesc ceva.

Problema este ca la mine este rupta si acea piulita cu umar, (mai precis umarul este rupt de catre filet), care prinde spicul de corpul electric al antenei, si nu stiu daca voi reusi sa o adaptez sa se inchida-deschida, deoarece la deschidere va iesi cu totul din acel corp, dar vad eu ,,,

Toate cele bune !
                W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Am montat o antena fixa de E500,se potriveste perfect si receptia radio e foarte buna.Am sa incerc sa fac si poze.

Comment

Eu nu am anteana electrica cum as putea sa ii montez sau care sunt pasi si ce piesem imi trebuiesc?
                    Mercedes Benz C180 `96 CP 122

Comment

Originally posted by Uniqu View Post
                      Eu nu am anteana electrica cum as putea sa ii montez sau care sunt pasi si ce piesem imi trebuiesc?
                      Daca vrei antena electrica ,atunci va trebui sa-ti cumperi una,second bineinteles si de Mercedes.La masina mea,antena era manuala din fabrica si i-am montat una automata,tot de Mercedes.Se potrivea perfect la prindere,doar firele electrice trebuiau trase pana in spate,ma rog,masa am luat-o de pe caroserie,plusul permanent este aproape ca e in spate bateria,iar comanda de la cd-player trebuia tras pana in spate.Neaparat sa se monteze o siguranta de protectie pe plusul permanent de 5A.

Comment

a mea este buna dar are niste sarme in rola aia din plastic si nu mai stiu cum vin si o blocheaza

Comment

daca are cineva o schema cu ea desfacut sau imi pote gasii una

Comment

Originally posted by iulian_ban View Post
                            daca are cineva o schema cu ea desfacut sau imi pote gasii una
                            Ce fel de "sarme" sunt pe acolo desfacute? Tija dintata care antreneaza antena,sau ce anume exact?Alte "sarme"nu sunt pe acolo.

Comment

Originally posted by zsolti1981 View Post
                              Daca vrei antena electrica ,atunci va trebui sa-ti cumperi una,second bineinteles si de Mercedes.La masina mea,antena era manuala din fabrica si i-am montat una automata,tot de Mercedes.Se potrivea perfect la prindere,doar firele electrice trebuiau trase pana in spate,ma rog,masa am luat-o de pe caroserie,plusul permanent este aproape ca e in spate bateria,iar comanda de la cd-player trebuia tras pana in spate.Neaparat sa se monteze o siguranta de protectie pe plusul permanent de 5A.
                              Multumesc foarte mult domnu. O sa va tin la curent cu toata "operatiunea". Numa` bine
                              Mercedes Benz C180 `96 CP 122

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF