Buna ziua, sunt nou pe aici, incerc sa nu deranjez prea tare numai ca chiar am nevoie de ajutor.
Sunt de curand posesorul unui merc C180, an fabricatie 1995, cutie automata, benzina!
Ce se intampla:
In timp ce merg cu masina dupa ce cumva creste apa peste 80grade incep si problemele, deodata imi scade puterea, scade in turatie de la 3000 - 3500 la 500 - 800 lucru destul de deranjant.
Daca calc din nou acceleratia pana la fund isi revine, e un simptom ca si cum mi-ar taia benzina
Am cautat un tester pentru ea in Giurgiu dar nu am gasit asa ca am plecat la Bucuresti. testerul mi-a dat urmatoarele 3 coduri:
CODE001:
20 (MB- code 023) Stored O2 senzor, open circuit
CODE002:
32 (MB - Code 029) Stored Lambda control mixture too rich
Code003:
80 (MB_ Code 061) Stored - term self - adjustment faulty at idle speed or part load
Presupun ca ar fi bine sa adaug si
injection time 0.04ms
injection timing 38.95 ms
O2 senzor voltaj 910 mV
O2 senzor control 4.88mV
Credeti ca ma poate ajuta cineva ca parca nu as vrea sa schimb bujiile, injectoarele, sonda lambda, debitmetru si cine stie ce ma mai pun idiotii mei de la Giurgiu sa schimb la ea, si sa fie doar vreun fir intrerupt..
va multumesc anticipat
Sau daca stiti un doctor bun pt asa ceva recomandati-mi-l si mie
Mihai Grigore - 0765551910
Sunt de curand posesorul unui merc C180, an fabricatie 1995, cutie automata, benzina!
Ce se intampla:
In timp ce merg cu masina dupa ce cumva creste apa peste 80grade incep si problemele, deodata imi scade puterea, scade in turatie de la 3000 - 3500 la 500 - 800 lucru destul de deranjant.
Daca calc din nou acceleratia pana la fund isi revine, e un simptom ca si cum mi-ar taia benzina
Am cautat un tester pentru ea in Giurgiu dar nu am gasit asa ca am plecat la Bucuresti. testerul mi-a dat urmatoarele 3 coduri:
CODE001:
20 (MB- code 023) Stored O2 senzor, open circuit
CODE002:
32 (MB - Code 029) Stored Lambda control mixture too rich
Code003:
80 (MB_ Code 061) Stored - term self - adjustment faulty at idle speed or part load
Presupun ca ar fi bine sa adaug si
injection time 0.04ms
injection timing 38.95 ms
O2 senzor voltaj 910 mV
O2 senzor control 4.88mV
Credeti ca ma poate ajuta cineva ca parca nu as vrea sa schimb bujiile, injectoarele, sonda lambda, debitmetru si cine stie ce ma mai pun idiotii mei de la Giurgiu sa schimb la ea, si sa fie doar vreun fir intrerupt..
va multumesc anticipat
Sau daca stiti un doctor bun pt asa ceva recomandati-mi-l si mie
Mihai Grigore - 0765551910
Comment