Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme la pornire dimineata ce ar putea fi?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme la pornire dimineata ce ar putea fi?

    Astazi este a doua zi care imi face probema la prima pornire se ineaca asa parca nu ar avea aer daca incerc sa o turez se oprete motorul, ieri imi dadea si rateuri
    dupa vro cateva porniri is revine si apoi merge normal.
    Este vorba de un w202 1.8 din 96 cutie automata
    De unde sa incep? curatare clapeta acceleratie, tester??
    A mai patit cineva astept sugesti?

  • #2
    Am uitat sa precizez ca uneori mai varia si relatiul putin!

    azi am mers mai mult cu masina si am obsercat ca treaba asta cu pornitu greu se repeta la 10 15 minute

    chiar nu are nimeni nici o idee?
    Last edited by Luxian; 06-07-2011, 18:23 PM.

    Comment


    • #3
      Problemele de pornire după ce maşina a stat mai mult timp sunt cauzate de obicei de lipsa de etanşare pe partea de alimentare. Acum nu ştiu ce se poate dezamorsa la tine (nu cunosc motoarele pe benzină), însă ai putea verifica pompa de benzină / injecţie. Dacă trage aer fals pe undeva, atunci la pornire după staţionare îndelungată, trebuie să se amorseze din nou pompa / sistemul.

      Verifică tot ce poţi pe parte de alimentare (garnituri, furtune). Mai mult de atât nu pot să te ajut, poate ştie vreun coleg cu benzinar mai multe...

      Multă baftă!
      ...

      Comment


      • #4
        Dupa o stationare mai lunga pune contactul, lasa sa faca check-ul dupa care ia contactul.
        Pune-l din nou, face check si dai cheie.Daca o ia dintr-o repetare sau 2 de genul inseamna ca se dezamorseaza sistemul de alimentare.
        Pateam asa si pe Dacie 1310, cu toate ca dupa pornire totul mergea perfect normal.
        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

        Comment


        • #5
          Am incercat si chestia cu contacul de mai multe ori. Nu merge aceiasi treaba.
          Rog pe cineva din Galati, daca stie un tester bun sau un service sa mecanic sa ma contacteza (0740469456 sau la iulian_ban).
          Last edited by Luxian; 06-08-2011, 23:11 PM.

          Comment


          • #6
            Am fost la service cu masina mi au zis sa schimb filtru de benzina la schimbat nici o imbunatatire
            A mai ramas sa schimb pompa de benzina ca e posibil sa nu aibe debit normal sa incarce rapa de injectie sau ceva de genu si nu deschid injectoarele noemal

            Se pote masura debitul pompei de benzina normal trebuie sa fie 4 bari ?
            Last edited by Luxian; 06-08-2011, 23:11 PM.

            Comment


            • #7
              Si-a mai revenit maisina porneste doar la prima cheie mai rau adica porneste si se poreste si apoi porneste normal toata ziua nu se mai inlapla la 15 minute ca inaine asta dupa ce i-am schimbat filtru de benzina ser sa isi revina

              Comment


              • #8
                Nu stiu cum e la benzinar, dar la diesel am patit aceeasi problema. Nu pornea la rece...Am mers la un meserias si a inceput prin a schimba senzorul de la axul cu came si nimic...a verificat injectoarele, dupaia si-a dat seama ca e de la pompa de presiune(motorina). Mi-a schimbat garniturile din pompa si merge perfect...la sfert de cheie. M-a costat toata afacerea- senzorul in jur de 80 de lei (nu mai stiu exact..si nu era de la senzor) garniturile din pompa 250 de lei..manopera 200 lei am ajuns in total la 530 lei...Pompa noua sa o cumperi e 2700 de lei.


                Cel mai bine dute cu ea la un tester original si vezi exact ce are. Dai 100 de lei dar macar vezi exact ce are si sti ce sa schimbi din prima fara prea multe costuri.

                Sfatul meu: dute la un service autorizat MB si fa-i un tester vei sti exact ce are, cat costa, dupa care te poti interesa la x si la y cu cat ti-o repara si vezi ce e mai rentabil si mai de calitate

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF