Originally posted by shakale
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
TUNING Leduri Bord + Interior W202
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
In primul rand felicitari pentru munca si rezultatul tau. In al doilea rand vreau sa te intreb daca nu sunt totusi prea puternice luminile (cumulate) in special cele din plafoniera si cat de incomoda este lumina din interior cand conduci pe timp de noapte si uneori mai ai nevoie de acea plafoniera. Apoi vreau sa te mai intreb daca ai luat in considerare ca luminile de sub scaune si de sub bord sa le montezi de fapt sub usi, astfel incat atunci cand deschizi usa, acel bec montat sub ea sa iti lumineze baltile si noroaiele de care nu ducem lipsa si sa vezi unde calci.
Oricum ar fi, treaba arata super. Felicitari inca o data.Last edited by haddess; 05-03-2011, 21:23 PM.Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.
Comment
-
Originally posted by haddess View PostIn primul rand felicitari pentru munca si rezultatul tau. In al doilea rand vreau sa te intreb daca nu sunt totusi prea puternice luminile (cumulate) in special cele din plafoniera si cat de incomoda este lumina din interior cand conduci pe timp de noapte si uneori mai ai nevoie de acea plafoniera. Apoi vreau sa te mai intreb daca ai luat in considerare ca luminile de sub scaune si de sub bord sa le montezi de fapt sub usi, astfel incat atunci cand deschizi usa, acel bec montat sub ea sa iti lumineze baltile si noroaiele de care nu ducem lipsa si sa vezi unde calci.
Oricum ar fi, treaba arata super. Felicitari inca o data.Facebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225
Mercedes Benz C180 (W202), 1.8 benzina, 122 cp, 1995 A.K.A. FURIA ROSIE
+ Dacie 1310 din 1971 stare originala made by Renault
si o fosta Dacie 1410 1995 prastie...
si ultimul venit UN OU ALBASTRU Audi A2 , 1.4 benzina, 2000
Comment
-
Originally posted by shakale View PostLegat de ecrane, mai mult ca sigur cred ca se pot schimba, se gasesc pe la tuning tot felul cred, nu mam interesat in mod special, da mai exact prin a le shimba ce vreti sa faceti, sa le schimbati culoarea, forma?
Comment
-
Originally posted by SirDeadline View PostNu vreau sa le schimb culoarea si forma... pur si simplu, am incercat sa le repar, dar lamele prin care primesc curentul si semnalul erau prea avariate (a ramas doar plasticul din ele fara gram de metal). Lamele alea din cate stiu eu, se pot cumpara de undeva, problema e ca nu se pot lipi nicicum, doar sa se pozitioneze prin presare si sa ramana asa. Ei, as incerca eu si cu alte benzi, da problema e ca benzile sunt lipite de ecran, si puse prin presare pe placa, cu alte cuvinte nu pot face nimic cu ele, decat daca cumpar alte ecrane, care sa aiba benzile si apoi sa le pun dinnou pe placa prin presare . De asta intreb daca se poate comanda. Ma gandeam ca fiind electronist, puteti sa comandati piesa dupa ceva cod care ar trebui sa apara undeva pe ecran... Se poate asa ceva? Multumesc pentru raspuns si inca odata felicitari pentru munca depusa! Chiar arata bestial !Facebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225
Comment
-
Originally posted by shakale View PostMultumesc mult, daca ai putea eventual sa imi pui niste poze sa vad mia exact care e problema poate teas putea ajuta mai mult de atat
Comment
-
SirDeadline am mai tot cautat dar sincer nu pot sa imi dau seama de unde si cum, cred ca o varianta ar fi sa faci ori o inginerie frumoasa daca se poate ori sa iei de pe la dezembrari alte ecrane sa le inlocuiesti, cred ca astea ar fi singurile variante...o sa mai studiez si eu problema, momentan inca mai caut ceva poze pe net sau o schema sa reusesc sa imi dau seama ce e acolo exact...Facebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225
Comment
-
Salut "shakale", ma gandeam sa dau si eu jos plafoniera sa schimb ledul de la butonul de actionare al trapei, vad ca ai spus ca nu se poate schimba, mai bine ma las pagubas, astept ceva pareri de la tine...salutare !MERCEDES-BENZ C180-W202
Comment
-
Salut shakale.Am o mica problema si am sperat ca ma poti ajuta.Nu imi functioneaza iluminatul la butonul de aprindere al farurilor,iar becul nu e ars.M'am uitat pe acolo sa vad cum as putea sa dau jos capacu ala,dar mi'a fost frica sa nu rup ceva.Imi poti spune te rog cum as putea remedia asta?
Comment
-
ma bag si eu in vorba:
1 - bazaitul de la plafoniera se rezolva relativ simplu (mai este un post deschis pe tema aceasta).pt cei ce au experienta in electronica,trebuie desfacuta "la letcon" placa de prindere a rotorului de stator (cea prinsa cu fludor in 4 arculete),curatat tot acolo cu simt de raspundere,uns cu WD40 (eu am folosit wd40+waselina grafitata,am un fetish ca orice se invarte sa fie scaldat in lubrifiant) si lipit la loc.Zgomotul dispare doar dupa ungere.
2 - LED-urile cred ca sunt prinse in legaturi cu fire;e bine zic eu sa pastrezi fasungurile originale in caz ca vrei sa le schimbi la loc cu becuri
3 - foarte frumoasa si minutioasa treaba cu led-urile prin masina, multe felicitari si la mai mare!chiar aseara ma gandeam ce pot sa mai fac la merc sa fie mai primitor si minutios,luminarea pragurilor fiind una dintre idei(in cazul de fata iluminatul picioarelor fiind o solutie mai buna care o acopera si pe a mea deci + 1 idee buna).
4 - legat de intensitatea puternica a led-urilor, cred ca se poate folosi un regulator de tensiune pt a regla intensitatea luminii(nu stiu exact schema dar probabil se pune pe unul din firele + sau - pt a controla fluxul de curent)
5 - intrebare: am observat ca la plafoniere, lumina este distribuita neuniform pe margini. Credeti ca o folie lucioasa de aluminiu sau o oglina concava ar distribui mai uniform lumina?
P.S. - scuzati limbajul non-tehnic:eu am terminat filologia -> Dreptul -> am avut de cand ma stiu nota 5 la mate si la fizica -> dar sunt pasionat de mecanica si electrica/electronica (atat ca o pricep). Mercedes mi-am luat din intamplare insa, nu-ti ia mult sa te convingi ca e o auto superioara prin excelenta si filozofie de inovatie:
- senzor de reglare a climei din habitaclu dinainte sa inventeze sistemul de clima insasi
- concept de motor EURO dinainte sa apara conceptul de motoare EURO insusi
- w124 diesel care merge cu ulei de gatit ars conceput si realizat din anii '80
- wtf?! mai are cineva dubii ca OZN-urile de mai picau in trecut pe terra chiar veneau din spatiu?
numai bine si felicitari inca o data,real piece of work
Comment
-
Salutari, in bord cate leduri sunt in total pentru a ilumina kilometrajul, turometrul etc tot "alb xenon" ? Daca se poate o poza cu becurile inlocuite sau trebuie toate 11 cate am vazut in pozele din posturile anterioare ? ( ps: sunt compatibile T10 W5W ? )
Comment
Comment