Va salut! Am un mercedes c200 cdi, an 2000, W203! Am o mare problema cu ea la gropi....mai ales pe drum de tara....troncane(sa zic asa) foarte rau! Am fost cu ea pana acum la 3 meseriasi si nu au fost in stare sa imi zica ce are....toti o salta pe elevator, trag de tot ce se poate....si verdictul este ca nu are nimik
, totul este TUN
Numai ca eu vad ca nu este asa! De cand o am, am reusit sa mai rezolv din probleme pe care le are....iar acum 8 luni am schimbat bratele superioare si inferioare stanga si dreapta; cap de bara, bieleta si bieleta antiruliu stanga! Ar mai fi de schimbat bieleta antiruliu si capul de bara pe dreapta...dar toti mi-au spus ca nu am de ce sa le schimb ca sunt ok!! De asemenea flansa si rulmentul de la amortizor pe stanga sunt noi iar pe dreapta le-am schimbat cu tot cu amortizor acum 8 luni! Zgomotul mi se pare ca vine din dreapta dar as vrea sa imi zica cineva ce este clar inainte sa schimb ceva.... Va rog daca aveti ceva pareri le astept pentru ca nu mai stiu ce sa ii mai fac!! Va multumesc!Stima

Comment