Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme directie - help!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cum l-as putea schimba pana la urma? "amortizor de revenire"
    Iubitor de Frumos!

Comment

Se numeste amortizor directie si se schimba foarte usor, il gasesti foarte usor un capat este prins de bara directie sau unii mai zic bieleta directie si celalalt capat e prins de caroserie, trebuie sa desfaci doar 2 suruburi.. Se gaseste in partea din fata a masinii.

La mine prima data tragea dreapta cu cauciucuri noi si dupa ce am schimbat amortizorul fenomenul a disparut, dupa ce am pus cauciucuri de iarna second iar a inceput sa traga dreapta si dupa ce le am schimbat pe unele noi fenomenul a disparut, in afara de tot ce sa scris aici unii mai zic ca poate sa te traga dreapta si de la capetele de bara uzate,,acuma nustiu sa cred sau nu dar la mine sa rezolvat asa.Bafta
      Attached Files
      Last edited by sergiur2005; 01-25-2011, 20:34 PM.

Comment

Aaa da am vazut chestia asta sambata cand m-am uitat oleaca pe sub masina ,pot verifica cumva daca e uzata sau nu?

Doar cu ea am treaba nu deranjez nimic altceva nu? Un pret aproximativ?
        Iti multumesc sergiur!

PS:un id de mess nu ai ? poate mai schimbam o vb daca tot esti din Sv
        Iubitor de Frumos!

Comment

Nu afectezi nimika, desurubezi alea 2 suruburi si dupa ce il scoti il tragi de cap in sus si il impingi inapoi, daca e bun trebuie sa mearga greu, daca merge usor in sus si in jos atunci e defect..pretul la unul nou incepe de la 100ron pana la 1600ron, eu pe al meu am dat 110ron anul trecut firma FEBI.Dar am inteles de la mai multi ca ''FEBI'' nu sunt asa de bune piesele, acuma nustiu la alegerea cum stai cu banii, eu ti as recomanda ''SACHS''..id sergiur2005

Comment

La caroseria w203 exista acel amortizor? Din cate am auzit doar la w202 este asa ceva.
            ---
            C220 , 2001, W203.006

Comment

Buna!

Am un w202 din 1994 si vreau sa`i cumpar urmatoarele piese:

oglinda (geam) dreapta,
              mecanism stergator (motor, brat)
              discuri de frana+placute (fata, spate)

Multumesc!

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF