Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

probleme directie - help!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme directie - help!

Salutare!
    Revin cu o problema care o am de ceva vreme. Masina mea trage dreapta si nu reusesc sa identific de unde e problema. Am reglat pana acum directia de mai multe ori pe standuri diferite, in service-uri diferite si cu "meseriasi" diferiti. La fiecare reglare toate unghiurile ies in parametri ("pe verde"). Cu orice echipare la anvelope si jante fenomenul persista. Mentionez ca anvelopele de vara sunt noi, rotile sunt echilibrate si jantele de aluminiu. Echiparea de iarna e cu anvelope rulate un singur sezon, jantele sunt de tabla si echilibrate.
    Orice sugestie e binevenita.
    Multumesc.
    ---
    C220 , 2001, W203.006

Salut

Originally posted by marco17 View Post
    Salutare!
    Revin cu o problema care o am de ceva vreme. Masina mea trage dreapta si nu reusesc sa identific de unde e problema. Am reglat pana acum directia de mai multe ori pe standuri diferite, in service-uri diferite si cu "meseriasi" diferiti. La fiecare reglare toate unghiurile ies in parametri ("pe verde"). Cu orice echipare la anvelope si jante fenomenul persista. Mentionez ca anvelopele de vara sunt noi, rotile sunt echilibrate si jantele de aluminiu. Echiparea de iarna e cu anvelope rulate un singur sezon, jantele sunt de tabla si echilibrate.
    Orice sugestie e binevenita.
    Multumesc.
    Ai zis- orice sugestie. Nu-ti trage dreapta, e drumul inclinat. Incearca sa mergi pe contrasens si daca iti mai trage dreapta, doar atunci ai o problema.

Comment

Am zis! Crede-ma ca asta e primul lucru pe care l-am facut.
      ---
      C220 , 2001, W203.006

Comment

Salut.
        Am patit-o si eu .Iti trage dreapta din cauza anvelopelor.
        O solutie ar fi schimbarea stanga dreapta fata (date jos de pe jante si schimbate ,daca au sens anvelopele daca nu au sens inlocuite rotile).Iar daca nu se rezolva trebuie schimbate.
        Am avut o bora cu jante de 19" si pateam frecvent din cauza gropilor chiar daca jantele erau dreapte(nu necesitau roluire) cauciucul era echilibrat, iar directia era in parametri specificati de constructor ,dar masina tragea dreapta.Am schimbat cauciucurile si problema a disparut.
        Am patit-o si acum cu w203-ul meu (am jante pe 17"),la finele toamnei incepuse sa traga dreapta .Am lasat-o asa pana cand a venit vremea cauciucurilor de iarna le-am pus si acum merge drept.
        Aceasta e solutia.Bafta.

Comment

Originally posted by marco17 View Post
          Mentionez ca anvelopele de vara sunt noi, rotile sunt echilibrate si jantele de aluminiu. Echiparea de iarna e cu anvelope rulate un singur sezon
          Cat de noi? DOT? Pot avea profil beton insa sarmele pot fi rupte in interiorul anvelopei...
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Baga 2.2 bar pe dreapta si 2 pe stanga garantat merge drept. Mai poti incerca o verificare la reprezentanta dar na.. si aia is meseriasi =.
            Din cate am vazut multi nu prea le au cu reglatu directiei la Mercedes de aceea te-am indrumat spre reprezentanta.
            Nu cumva ai schimbat recent placutele pe dreapta?
            Sarbatori fericite!!

Comment

Salut! Placutele...le schimb pe toate odata si numai cu originale. La reprezentanta nu am incercat, pentru ca am fost cu alte probleme si am fost profund dezamagit. Dar, am sa incerc si asta. Multumesc de idee, am sa incerc si varianta cu presiune diferita in roti.
              ---
              C220 , 2001, W203.006

Comment

Salut. Si eu am patit ceva de genul tau am incercat cu schimbarea jantelor si a cauciucurilor si de fapt era o placuta de pe dreapta putin desprinsa si imi frina roata si asta am observat dupa un drum lung am calcat intr-o balta cind am oprit si iesea abur de la roata. Incearca sa o ridici pe cric si sa vezi daca se invirt la fel de usor cea din dreapta ca cea din stinga ( eventual si pe spate la fel).

Comment

Salut.Si eu am problema asta si mie imi trage dreapta,am fost sa imi fac unghiurile si degeaba,am schimbat rotile de iarna cu alea de vara si invers si tot asa face,nu ff tare dar destul de enervant la drum lung ,poate sa lovit careva de problema asta si ne spune ce si cum sa o rezolvam.

Comment

Cred ca e o problema foarte fecventa,si eu am un c180 din 96 si aceasi problema am.. m-am si saturat sa ma complic atata,oricum si drumurile noastre frumoase sunt o cauza mare.
                    Iubitor de Frumos!

Comment

La ansamblul de directie este conectat pe semicaseta un amortizor de revenire. Se uzeaza repede(80-100k) si daca nu e schimbat masina trage foarte usor intr-o parte daca e drumu un pic inclinat. Puteti verifica si in viraje daca volanul revine f repede la pozitie.
                      Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Comment

Si eu am aceiasi problema ! nu stiu ce are iam facut de doua ori unghiurile. si am renuntat

Comment

Va salut, acuma va intreb si eu care e treaba cu acel amortizor (telescop) de la caseta de directie?
                          Cand invarti de volan el trebuie sa-l treaga automat inapoi nu?
                          Si sa zicem daca este dus aceasta piesa, ce rol are de nu are echilibru masina pe drum?
                          La mine acest amortizor este stricat sigur ca cand am schimbat bara de directie, puteam sa trag de el si sa impng si nu opunea rezistenta, si totusi directie am si nu trage masina in nici o parte.
                          Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                          Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by Jacob View Post
                            Va salut, acuma va intreb si eu care e treaba cu acel amortizor (telescop) de la caseta de directie?
                            Cand invarti de volan el trebuie sa-l treaga automat inapoi nu?
                            Si sa zicem daca este dus aceasta piesa, ce rol are de nu are echilibru masina pe drum?
                            La mine acest amortizor este stricat sigur ca cand am schimbat bara de directie, puteam sa trag de el si sa impng si nu opunea rezistenta, si totusi directie am si nu trage masina in nici o parte.
                            Are rol sa amortizeze. Nu are presiune si nu impinge. Doar opune o anumita rezistenta la folosire.
                            Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Comment

Pe unde il pot gasi, il pot schimba personal?Cum arata
                              O poza ceva??
                              Mersi,sigur asta e dus si la mine ca revine greu volanul.
                              Iubitor de Frumos!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF